KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Levent Bey Ahşapla çok yakın olmasamda ilgileniyordum Bende kıl testere ie oyma ile uğraşmıştım bir zamanlar hatta sanat bölümüne Naht ile ilgili bir sayfa açmıştım.ama nedense bu sayfa gözümden kaçmış. İlk sayfadan itibaren bir solukta okudum. elinize dilinize sağlık. Çok güzel bilgiler var artık sık kullanılanlar listesine bu bölümü de kaydettim. yakından takip etmek için.
Levent Bey Ahşapla çok yakın olmasamda ilgileniyordum Bende kıl testere ie oyma ile uğraşmıştım bir zamanlar hatta sanat bölümüne Naht ile ilgili bir sayfa açmıştım.ama nedense bu sayfa gözümden kaçmış. İlk sayfadan itibaren bir solukta okudum. elinize dilinize sağlık. Çok güzel bilgiler var artık sık kullanılanlar listesine bu bölümü de kaydettim. yakından takip etmek için.
Mete bey çok güzel eserler, ellerinize sağlık harika
kıl testeresini iş icabı çok seneler kullandım, sizinki kadar ince iş olmasada kalıp çıkarmada kullandım, küçük hayvanlar kestim mobilya kulpları için, tornadan sonra en sevdiğim makinaydı dekopaj
Begenılerınız ıcın cok tesekkur ederım.macka endustrı ve meslek lısesı mezunuyum,uzunca bır surede marangozluk yapmıstım agac ıslerı konusunda bıraz deneyımlı sayılırım...
Levent Bey, resim güzel olmadı ama sanırım anlaşılır. Araç içine benzer açılır masalar görüyorum kataloglarda. Ray masayı sağa sola çekmeye yarıyor. Bir de masa açılıp kapanıyor. Ayak masa kapalı iken dolap ile masa arasında kalıyor. Bir de yolda giderken masanın açılıp kapanıp gürültü yapmaması için (sağa sola rayda gitmesi için değil) kilit yapmak gerekir. Burada 2 önemli bağlantı noktası var. Biri ray ve masa kenarı, diğeri de içeri açılıp kapanan ayak bağlantı yeri. Bu iki bağlantı parçası için bir öneriniz var mı? Teşekkürler
[attachment=1]
hemen aklıma gelen böyle bir sistemde masa yapabilirsin , özdal beyin projesindeki gibi kızaklı da olabilir, belki arkadaşların aklına başka fikirler de gelebilir