flok
Ana Kamp
Bu hafta sonunu ağva da geçirmek için yola çıktık kapalı bir hava arasırada yagmur vardı küçük bir kış turu yaptık ağva kışın da çok güzel doğayla içiçe bir hafta sonuydu yagmur sis orman deniz hepsini gördüm totalde 150 km yaptım hoş bir hafta sonu kaçamagı oldu
tabiki yoldaki gözlemecilerde kahvaltı yapmadan olmazdı
gidiş yolu temiz rahat ve keyifliydi
kabakoz
akçakese
yoldaki güzelleikler
kaldıgım otelin çatı katı balkonundan görüntü havuz ve orman
doğanın ortasında çam ağaçları sessizlik tavuklar köpek pekin ördekleri horozlar geceleri yaban hayvanlarıda ugrarmış (tilki,çakal)
bu da Köpük isimli golden retriever çok sevimli oynamaya bayılıyor ama sahibinin söylediğine göre 9 yaşında ve şeker hastası
soldaki 4x4 aks kesmiş sağdaki de unımog çekmeye gelmiş
sabah köyde gezintiye cıktık köy evlerinden birinin kapısı kimbilir kaç yıllık
tepeyi dolaşan orman yolunun ortasından tren yolu geçiyor raylı sistem yapıp sanırım özel bir hat kurmuşlar köyden eve çıkıyor
bu resimdeki turuncu beyaz kabin de raylarda kullanılan vagon
kaldıgım çatı katından agva ve deniz manzarası
adının bilmiyorum ama rengi güzel
şömine başında yemek çay ve bilumum içecek soguk kış günlerının en keyifli tarafıdır
sahile vuran karadenizin sert dalgaları
dere girişşindeki fener
cankurtaran kulesinin cankurtarana ihtiyacı var arkadaki siyah torbalar sahilde yapılan temizlikte toplanan çöpler binlerce torba vardı
dönüş yolunda güzel sis vardı görüş 20-30 mt cıvarıydı
tabiki yoldaki gözlemecilerde kahvaltı yapmadan olmazdı
gidiş yolu temiz rahat ve keyifliydi
kabakoz
akçakese
yoldaki güzelleikler
kaldıgım otelin çatı katı balkonundan görüntü havuz ve orman
doğanın ortasında çam ağaçları sessizlik tavuklar köpek pekin ördekleri horozlar geceleri yaban hayvanlarıda ugrarmış (tilki,çakal)
bu da Köpük isimli golden retriever çok sevimli oynamaya bayılıyor ama sahibinin söylediğine göre 9 yaşında ve şeker hastası
soldaki 4x4 aks kesmiş sağdaki de unımog çekmeye gelmiş
sabah köyde gezintiye cıktık köy evlerinden birinin kapısı kimbilir kaç yıllık
tepeyi dolaşan orman yolunun ortasından tren yolu geçiyor raylı sistem yapıp sanırım özel bir hat kurmuşlar köyden eve çıkıyor
bu resimdeki turuncu beyaz kabin de raylarda kullanılan vagon
kaldıgım çatı katından agva ve deniz manzarası
adının bilmiyorum ama rengi güzel
şömine başında yemek çay ve bilumum içecek soguk kış günlerının en keyifli tarafıdır
sahile vuran karadenizin sert dalgaları
dere girişşindeki fener
cankurtaran kulesinin cankurtarana ihtiyacı var arkadaki siyah torbalar sahilde yapılan temizlikte toplanan çöpler binlerce torba vardı
dönüş yolunda güzel sis vardı görüş 20-30 mt cıvarıydı