Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flok Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,897

flok

Ana Kamp
Bu hafta sonunu ağva da geçirmek için yola çıktık kapalı bir hava arasırada yagmur vardı küçük bir kış turu yaptık ağva kışın da çok güzel doğayla içiçe bir hafta sonuydu yagmur sis orman deniz hepsini gördüm totalde 150 km yaptım hoş bir hafta sonu kaçamagı oldu
tabiki yoldaki gözlemecilerde kahvaltı yapmadan olmazdı:smiley:
SL383654.JPG

gidiş yolu temiz rahat ve keyifliydi
SL383663.JPG

kabakoz
SL383674.JPG

akçakese
SL383675.JPG

yoldaki güzelleikler
SL383685.JPG

kaldıgım otelin çatı katı balkonundan görüntü havuz ve orman
SL383701.JPG

doğanın ortasında çam ağaçları sessizlik tavuklar köpek pekin ördekleri horozlar geceleri yaban hayvanlarıda ugrarmış (tilki,çakal)
SL383709.JPG

bu da Köpük isimli golden retriever çok sevimli oynamaya bayılıyor ama sahibinin söylediğine göre 9 yaşında ve şeker hastası :(
SL383714.JPG

soldaki 4x4 aks kesmiş sağdaki de unımog çekmeye gelmiş :smiley:
SL383717.JPG

sabah köyde gezintiye cıktık köy evlerinden birinin kapısı kimbilir kaç yıllık
SL383734.JPG

tepeyi dolaşan orman yolunun ortasından tren yolu geçiyor raylı sistem yapıp sanırım özel bir hat kurmuşlar köyden eve çıkıyor
SL383739.JPG

bu resimdeki turuncu beyaz kabin de raylarda kullanılan vagon
SL383755.JPG

kaldıgım çatı katından agva ve deniz manzarası
SL383745.JPG

adının bilmiyorum ama rengi güzel
SL383758.JPG

şömine başında yemek çay ve bilumum içecek soguk kış günlerının en keyifli tarafıdır:smiley:
SL383767.JPG

sahile vuran karadenizin sert dalgaları
SL383783.JPG

dere girişşindeki fener
SL383791.JPG

cankurtaran kulesinin cankurtarana ihtiyacı var arkadaki siyah torbalar sahilde yapılan temizlikte toplanan çöpler binlerce torba vardı
SL383792.JPG

dönüş yolunda güzel sis vardı görüş 20-30 mt cıvarıydı
SL383801.JPG

SL383812.JPG

Etiketler

Ynt: Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

Askerliğimi 1996 yılında şile ve ağva da yapmıştım Jandarma olarak.Akçakese karakolu ,Yeşilvadi ve sahilköy karakollarında bulunmuştum.Resimleri görünce o günler geldi aklıma.Paylaşım için çok teşekkürler :smiley:

güzel gezi güzel paylaşım sarı kırmızı her zaman güzel görünür ama çiçektede süper olmuş ....

fotoğraflar çok güzel...hala ağvayı görme şansım olmadı ama görmeyi çok istediğim yerlerden biri umarım birgün gitme fırsatı bulurum...

çok güzel bir geziniz olmuş tabiki bize uzak ama sizlerin sayesinde hic deyilse gitmiş gibi oluyoruz elinizi kolunuza sağlık.çok menun oldum

Resimler çok güzel olmuş. Özlemişim, iki senedir gitmiyorum. Havalar biraz ısınsın gezi planıma alacağım.

Her zaman şile-ağva taraflarında kamp yapmak istemişimdir.Şimdi foto ları görünce tekrar oraları görme arzusu hissettim.Bakalım ne zaman nasip olcak.Foto,lar için tşkkürler...

fotoğraflar çok güzel, özellikle sisli yolda çekilenler..sanırım sabahın erken saatleri..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri