SaygınOzdemir
Kamp II
Ynt: Ağır Çekim Çalışmalar Başladı...
takip
Merakla çalışmaları bekliyoruzz
takip
Merakla çalışmaları bekliyoruzz
hsn' Alıntı:Ustanın tarzı on numara..
Hocam kolay gelsin bu işe girdiğinizde anlamışsınızdır "bu işin sonu yok hiç bir zamanda sonu olmıcak"Naturalist61' Alıntı:Arkadaşlar kupayı bitirdim. Ama sorunlar henüz bitmedi. Amortisörler bozulmuş değişti. İç döşeme yapılacak. Aldığım kişi benzi deposunu iptal etmiş araç uzun zamandır LPG de çalışmış. Benzinde denemek istedim baktım ki benzin pompası kaçırıyor değişti. Depo ayarlayacağım ayrıca karbüratörde elden geçmesi lazım ve benzinide faliyete geçireceğim. Dağda kalmak istemiyorum. Sonuçta 77 model araba eksikler tamamlanacak bozuklar değişecek velhasıl adam olacak, olacakta hepsi maddiyata bakıyor. Madem bu yola girdik sonuna kadar devam... Saygı ve selamlar...
Doğru. En azından tatlı ve meraklı bir uğraşımız var... ))SaygınOzdemir' Alıntı:Hocam kolay gelsin bu işe girdiğinizde anlamışsınızdır "bu işin sonu yok hiç bir zamanda sonu olmıcak"
hsn' Alıntı:Ustanın tarzı on numara..
hsn' Alıntı:Haklısın Emin abi oda olabilir tabi ;D ;D . Adaşım hasan beye çalışmalarında kolaylıklar diliyorum..Aynı zamanda memleketlimiz oluyor galiba