Ağır Çekim Çalışmalar Başladı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,273
Ynt: Ağır Çekim Çalışmalar Başladı...

kapılar ne kadara mal oldu bende merak ettim paylaşırsanız sevinirim ...

Etiketler

areklim' Alıntı:
kapılar ne kadara mal oldu bende merak ettim paylaşırsanız sevinirim ...
Üstadım tamamı bitmedi. Kapıların iskeleti bitti ama daha saç kaplaması yapılmadı. Sonuçta yapılan iş soğuk demirci işi. Kaportacı değil. Fazla bir para harcamadım. Demirci arkadaşınız varsa ve eli yatkınsa malzeme dahil 500 - 600 TL gibi bir paraya hallolur. Kaportacıyla konuştum sadece işçilik 1.000 TL dedi. Bende soğuk demircide işi hallettim. Mükemmel olmasada sonuçta 77 model dağ bayır aracı. Ufak tefek hatalar su kaldırır diye düşünüyorum. Selamlar...

Naturalist61' Alıntı:
Üstadım tamamı bitmedi. Kapıların iskeleti bitti ama daha saç kaplaması yapılmadı. Sonuçta yapılan iş soğuk demirci işi. Kaportacı değil. Fazla bir para harcamadım. Demirci arkadaşınız varsa ve eli yatkınsa malzeme dahil 500 - 600 TL gibi bir paraya hallolur. Kaportacıyla konuştum sadece işçilik 1.000 TL dedi. Bende soğuk demircide işi hallettim. Mükemmel olmasada sonuçta 77 model dağ bayır aracı. Ufak tefek hatalar su kaldırır diye düşünüyorum. Selamlar...

ilginize teşekkür ederim kapılar bitince fotograflarını paylaşa bilirmisiniz

Hasan bey merakla bekliyorum kapıları, aynı şekilde bugun bende bir demirciyle konuştum ortalama 500 gibi malzemesiyle tutacak sanırım ;)

Aracın altını temizleyip ve dodikleri zımpara yapıp siyaha boyatırsanız çok daha güzel olur diye düşünüyorum :smiley:

DiPoLe' Alıntı:
Üstadım şemadan bana da gönderebilir misiniz zahmet olmazsa? Şimdiden teşekkür ederim. e-posta: av.ozeryavuz@gmail.com
Üstad bana şemayı Emin Alpgiray arkadaşımız gönderdi. Bende sana göndermeye çalıştım ama beceremedim. Emin kardeşimiz mesajı okursa sanada gönderir sanıyorum. Selamlar...

Nasipse yarın ve pazar günü kapılar takılacak. Pencere cam yerleri açılacak. Fotoları pazartesi yüklerim sanıyorum. Boya işi daha sonraya kalacak. Şimdilik paslanmasın diye sprey boya atacağım.

Naturalist61' Alıntı:
Üstad bana şemayı Emin Alpgiray arkadaşımız gönderdi. Bende sana göndermeye çalıştım ama beceremedim. Emin kardeşimiz mesajı okursa sanada gönderir sanıyorum. Selamlar...

av.ozeryavuz@gmail.com ve teoomann@mynet.com mail adreslerine şema gönderildi. Daha önce de birkaç arkadaşa gönderdim, aldım diyen olmadı. Umarım yolda kaybolmuyordur.

Kapılar takıldı. Cam yerleri açılacak boya ve camlar takılacak. Ayrıca ufak tefek rütuşlar yapıldıktan sonra işlem şimdilik döşeme safhasını bekleyecek. Bu işler para ve zaman meselesi. Aksine ikiside bende az. Selamlar...

teoomann' Alıntı:
Hasan bey merakla bekliyorum kapıları, aynı şekilde bugun bende bir demirciyle konuştum ortalama 500 gibi malzemesiyle tutacak sanırım ;)
Sonuçta soğuk demirci kaportacı değil ama eli düzgün bir demircide aynı işi görüyor. Sen eli yatkın bir usta ayarla gerisi rütuşlarla hallolur. Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR