Üstadım tamamı bitmedi. Kapıların iskeleti bitti ama daha saç kaplaması yapılmadı. Sonuçta yapılan iş soğuk demirci işi. Kaportacı değil. Fazla bir para harcamadım. Demirci arkadaşınız varsa ve eli yatkınsa malzeme dahil 500 - 600 TL gibi bir paraya hallolur. Kaportacıyla konuştum sadece işçilik 1.000 TL dedi. Bende soğuk demircide işi hallettim. Mükemmel olmasada sonuçta 77 model dağ bayır aracı. Ufak tefek hatalar su kaldırır diye düşünüyorum. Selamlar...areklim' Alıntı:kapılar ne kadara mal oldu bende merak ettim paylaşırsanız sevinirim ...
Naturalist61' Alıntı:Üstadım tamamı bitmedi. Kapıların iskeleti bitti ama daha saç kaplaması yapılmadı. Sonuçta yapılan iş soğuk demirci işi. Kaportacı değil. Fazla bir para harcamadım. Demirci arkadaşınız varsa ve eli yatkınsa malzeme dahil 500 - 600 TL gibi bir paraya hallolur. Kaportacıyla konuştum sadece işçilik 1.000 TL dedi. Bende soğuk demircide işi hallettim. Mükemmel olmasada sonuçta 77 model dağ bayır aracı. Ufak tefek hatalar su kaldırır diye düşünüyorum. Selamlar...
Naturalist61' Alıntı:Üstadım teşekkür ederim. hasanozturk.61@hotmail.com
Üstad bana şemayı Emin Alpgiray arkadaşımız gönderdi. Bende sana göndermeye çalıştım ama beceremedim. Emin kardeşimiz mesajı okursa sanada gönderir sanıyorum. Selamlar...DiPoLe' Alıntı:Üstadım şemadan bana da gönderebilir misiniz zahmet olmazsa? Şimdiden teşekkür ederim. e-posta: av.ozeryavuz@gmail.com
Naturalist61' Alıntı:Üstad bana şemayı Emin Alpgiray arkadaşımız gönderdi. Bende sana göndermeye çalıştım ama beceremedim. Emin kardeşimiz mesajı okursa sanada gönderir sanıyorum. Selamlar...
Sonuçta soğuk demirci kaportacı değil ama eli düzgün bir demircide aynı işi görüyor. Sen eli yatkın bir usta ayarla gerisi rütuşlarla hallolur. Selamlar...teoomann' Alıntı:Hasan bey merakla bekliyorum kapıları, aynı şekilde bugun bende bir demirciyle konuştum ortalama 500 gibi malzemesiyle tutacak sanırım