Ağır Çekim Çalışmalar Başladı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,272

Etiketler
Ynt: Ağır Çekim Çalışmalar Başladı...

hasan bey kapılarda takılınca bambaşka bir görüntü çıkmış ortaya takibe devam kolay gelsin..

güzel çalışma ellerinize emeğinize sağlık. bekliyor ve takip ediyoruz. selamlar

İyi günler
Kolaylıklar dileğiyle, son durumunu merak ediyoruz.
Saygılar

Cumartesi son halinin fotolarını atacağım. Bu arada fan kasnağı parçalandı açılmışken devirdaimide değiştirdim. Sağolsun Ankaradan Rauf ustadan parçaları istedim kargoyla gönderdi. Bugün takılıyor. Selamlar...

Üzerine geçici sprey boya attım. Bu hafta sonu macunlanacak ve astar boyası atılacak. Amatörce yapılan iş bu kadar olur. Tabi sonuçta yürüyen aksam benim için önemli. Arkadaşlar çok güzel fikirler veriyor teşekkür ederim ama sonuç olarak yaş 55 olmuş görüntüden ziyade dağlara çıkmam lazım. İki aydır dağ yüzü görmedim.Varsın nikalajlı olmasın. O işi gençler yapsın. Selam ve saygılarımla.

Hasan abi kolay gelsin. kupa zırh gibi olmıuş maşallah.
ağırlığı arttırmıştır herhalde. işini bitirde bi organizasyon yapalım.
saygılar.

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
Hasan abi kolay gelsin. kupa zırh gibi olmıuş maşallah.
ağırlığı arttırmıştır herhalde. işini bitirde bi organizasyon yapalım.
saygılar.
Rüstem kardeşim merhaba. Tabi ağırlık 150 kg civarında arttı. Ufak tefek işler daha var. Bitince dağlardayız. Selam ve saygılar...

Haftada bir gün iznim var onuda sanayide geçiriyorum. Dünde macun ve astar boya atıldı. Hala dağlara çıkıp temiz hava alamadım. Ama bu hafta sonu çıkacak gibiyim nasipse.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri