Kolaylıklar diliyorum.Bir süredir ilgilenemediğimiz karavan surecine yine dönüş yaptık. Yan panelleri bu hafta yerleştireceğiz ( Kar izin verdiginde )
Banyomuz da üretim sürecindeki sıkıntılara ragmen başarılı bir şekilde teslim edildi.
Banyoyu fiberci yapmış ama montajını mobilyacı yapmışBanyo güzel olmuş güle güle kullanın,
Ustanın kullandığı menteşeler için ise hüsran kaplıyor içimi
Banyoyu fiberci yapmış ama montajını mobilyacı yapmış
Sizin bu mesajı okuyana kadar menteşeye dikkat etmedim. Bu cevabi yolladıktan sonra bir bakalım ne goreceğiz.Banyo güzel olmuş güle güle kullanın,
Ustanın kullandığı menteşeler için ise hüsran kaplıyor içimi
Banyoyu fiberci yapmış ama montajını mobilyacı yapmış
Sizden çok şey öğrendik,.
Umarım hacet-i muazzamanın acet-i vukûunda , kapağın üstündekilerin yerini değiştirmeye zamanınız yeter ?
Rahatlıkla kullanmanız dileğimle.
Tecrübelerinizi bekliyoruz..
...
Sanırım yanıldım.
Tuvalet içerden açılmıyor galiba ?
Bizimkisi arıza karavan daha çok sürpriz çıkar..Menteşe öyle bir detaydır ki yapılan ürünü şahlandırır veya yerin dibine sokar,
piyasa da menteşe mi kalmamış da yapılan bu güzel ürünü böyle basitleştirmişler
Bir süredir ilgilenemediğimiz karavan surecine yine dönüş yaptık. Yan panelleri bu hafta yerleştireceğiz ( Kar izin verdiginde )
Banyomuz da üretim sürecindeki sıkıntılara ragmen başarılı bir şekilde teslim edildi.
Ekli dosyayı görüntüle 638474
Ekli dosyayı görüntüle 638475
Ekli dosyayı görüntüle 638476
Ekli dosyayı görüntüle 638477
Ekli dosyayı görüntüle 638478
Ekli dosyayı görüntüle 638479
Janberk Bey başınız sağ olsun . Tuvalet Çok başarılı olmuş bende böyle yarım düşünüyorum . Üstünü de koku rahatsız etme ihtimaline karşı kanallarını hazır bırakıp kompozit cam ile kapatma seçeneği de bırakacağım . Sağlıkla kalın Ceyhun .Bir süredir ilgilenemediğimiz karavan surecine yine dönüş yaptık. Yan panelleri bu hafta yerleştireceğiz ( Kar izin verdiginde )
Ekli dosyayı görüntüle 638474
Ekli dosyayı görüntüle 638475
Ekli dosyayı görüntüle 638476
Ekli dosyayı görüntüle 638477
Ekli dosyayı görüntüle 638478
Ekli dosyayı görüntüle 638479