Adım Adım Karavan'a Doğru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan janberkaydemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 419
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,809
Isıtıcı konusunu @Akdeniz45 , @buralpdi , @fusel, @yugun, @şado degerlendirmeleri ve onceki notlarımız ile çozmek üzere sıradaki yerine koyduk.

Bugün alt taban ve yan duvarlardaki minibüsten kalan metal aksami sökmeye başladık.
Bu süreçte özellikle tabanda kısmi delikler oluşuyor. Bu deliklerin kapatılması için farklı uygulamalar gördüm.
Üst kısma saç parça koyup yapıştırmak , delikleri silikon ile kapatmak, yeni nesil saç üzeri uygulamalara izin veren kimyasal sızdırmazlık yapıştırma ürünleri kullanmak gibi notlarım var.
Bu konuda güncel katkılar neler olabilir?

Etiketler
için
Selam hocam kolay gele.. kapanmada medeniyetsiz mekandaydım anca döndüm.. 12 sayfa olmuş.. başlayalım okumaya..

Son düzenleme:

Ben kasetli sistem yaptıracaım.. yerim dar hocam.. 150 w 2 panellik yer dışında tek heki koyabileceğim.. Tavanda Klima ünitesi var çünki, seyahat anında klima önemli bence. 4x150 olacak kamp atınca

Video: https://www.youtube.com/watch?v=sdEBXzBbrKM&list=PL8P3IJwaGcF4htTZ0LYmr7FYgp8B5qOU5&index=15&t=39s

bende rapor ettim ama moderatörler görmemiş hocam.

Bugün fark ettim bende nalet otomatiği.. söktürüp klasik kapı kilidi taktırmayı düşünüyorum..

Sketchup.. hemen bakayım.. benim ucubeyi çizermiyiz mesut hocam?

Süper denk gelmiş..HAyırlı olsuın, okumaya devam.

Ahh ahhh bu gün 3 saat aradım taradım yok tekli kaliteli uzun yol koltuğu hocam.. sıfırlar var 2500 liraa.. Ya nerden bulaştık bu işe.. Ama mücadeleye devam, MÜCADELEDEN VAZGEÇEN, PES ETMİŞ DEMEKTİR.. KİMSE BİZE PES ETTİ DİYEMEZZ....

İşte o zamanda HAN'ımlar uzun seyahatlerde rahat edemeyecek.. Aramaya devam bende.. bulacağız bir tekli şöför koltuğu daha ..

haydaa al bi muamma daha.. fay akideş nereye düştüm ben abiii

Ankara OSTİMe baktınız mı? Ben oradan almıştım.

Adamlar 100 tane akıllı vida atmış taban elek gibi.. Dyson Extra ile tıkamayı düşünüyorum bende.

Adamlar 100 tane akıllı vida atmış taban elek gibi.. Dyson Extra ile tıkamayı düşünüyorum bende.

Ekli dosyayı görüntüle 636459
Bu uygulamayı yapanlar var. Tam olarak doğru seçim mi uygulayanlarda sıkıntı oldumu onu öğrenmek isterim. Üstüne saç parça ile uygulayanlar var.
Belki de konu yalıtım gibi çok da abartılacak bir durum değil. Yeter ki yapilan uygulama baştan savma yapılmasın.
Yan orjinal kaplamalarda kullanılan kapaklı plastik kliplerin farklı boyutları var, benzerleri bu kısımlara yerleştirilip beraberde kullanılabilir.