Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,408
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Arkadaşlar, bir çoğunuzu sanal ortamda olsa bile tanıyorum. Bazılarınızı hem aracınız, hem de isminizle tanırken, mesela fotoğraflarda bir tane beyaz vw t4 var, alçak tavan. Bu aracın kime ait olduğunu çıkaramadım? Toplu kamp fotoğrafındakilerin isimlerini sırasıyla yazarsanız herkes için tanıtıcı olacaktır...

Etiketler

drares' Alıntı:
Arkadaşlar, bir çoğunuzu sanal ortamda olsa bile tanıyorum. Bazılarınızı hem aracınız, hem de isminizle tanırken, mesela fotoğraflarda bir tane beyaz vw t4 var, alçak tavan. Bu aracın kime ait olduğunu çıkaramadım? Toplu kamp fotoğrafındakilerin isimlerini sırasıyla yazarsanız herkes için tanıtıcı olacaktır...
Haşmet sanıyorum Levent Güngör'ün arabasından bahsaediyorsun...Toplu fotolara bak en yakışıklı emekli :smiley:))))))

Levent'in transporter aldığını bir yerlerde yazdığını hatırlamıyorum, sadece avatarında bundan önceki fotoğrafında görünen bir araç vardı, sanırım bu nedenle çıkartamadım. Levent'in yakışıklılığı konusunda tartışma yapılamaz ama emekliliği tartışılmalı, emekli olmak için oldukça genç görünüyor...(Allah nazardan saklasın!)

Bu işleri emekliliğe bağlamamak lazım aslında :smiley: Zira ben 2036 yılında emekli olucam. Ben şimdiden hazırlık yaptım sayılır emeklilik için. Şunun şurasında 27 senem kaldı. 33 Yaşında olduğumu düşünürsek sonunu fazla hayal edemiyorum. :smiley: Bu arada Levent agabeyin aracı Syncro .

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla gerçekten güzel bir gezi olmuş. Arkın’ın dediği gibi sadece "gerçekten güzel olmuş" demek yetmez. Olağanüstü… arkadaşlık dostluk müthiş. Gelemediğim için çok üzgünüm. Artık fotoğraflara bakarak avunuyorum. Paylaşım için teşekkürler. İnşallah bundan sonraki geziye katılabilirim.

İyiki varsınız. İyiki bu foruma üye olmuşum.

Kamp alanından aksam 5.45 gibi Mehmet beyle toplanıp yola koyulduk. Konvoy halinde gitme heveslisi olduğumdan takıldım Mehmet Beyin arkasına. Ortalama 80 km hızla aracı hiç üzmeden geldik istanbula. Hep birlikte çıkalım isterdim fakat herkesin rotası ve planı farklıydı. Ama çok güzeldi çok. Havadan ve ortamdan yana bir sıkıntımız olmadı. Emeği gecenlere tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar fotoğraflardan ve yorumlarınızdan anladığım kadarıyla güzel bir kamp yaşamışsınız. 24-25 Ekim'de de AVD olarak biz Poyrazlardayız. Bu kez birlikte gidemedik. Sonraki kamplar için artık.
Sevgiler.

gittik ama zor ayrıldık ....
mekanın güzelliğine katılımcı arkadaşların içden dostluklarıda katılınca ayrılmak zor geldi.
haldun dostumun(taiga) çektiği yağmur ve tamayın resimlerinden geleceğin kampçıllarının ayakseslerini duyar gibi oldum.
bunun için heriki ağiileyide (babadağ..çetin) kutlarım.
güzelbir tanışma toplantısıydı başta cem ve bülent kardeşlerim olmak üzere tüm katılan ve katılamayan arkadaşlara selamlar sunarım.

Gölün çamurları hala ayakkabılarımda duruyor. Silmek içimden gelmedi. Öylece dolaştım bugün :smiley:

Sevgili Cem, hala o camura basiyorsan orda sayilirsin.

drares' Alıntı:
Haşmet dostum Ducato 15 ay önce satıldı. T4 Syncro'yu Ocak 2008'de almıştım. www.syncoturk.org ekibi ile çeşitli gezilerimiz oldu,araç 4 kişilik ailemize yetersiz kaldığı için
bu yaz 3 mt çekme karavan aldım. Planladığım kombinasyon tamamlandı bundan sonra iç dizaynı ile uğraşırım. Etkinliğe yanlız gittiğim için çekme'yi götürmedim.

osak' Alıntı:
Haşmet sanıyorum Levent Güngör'ün arabasından bahsaediyorsun...Toplu fotolara bak en yakışıklı emekli :smiley:))))))

Evet emekli olduğum doğru Ömer iltifatın için teşekkürler.
Levent

Tüm doğasever dostlara sevgi ve saygılarımı iletiyor :Ortak katılımınız ve paylaşımınız için teşekkürlerimide iletirim.Çok güzel bir kamp olmuş ve birliktelikleriniz de mutlaka hoş sohbet geçmiştir.Ben hernekadar katılmak istedi isemde olmadı :malum biraz maddiyat birazda küçük sorunlar vardı.Her görüntü ve poz bizleri yine imrendirdi.Birde İZMİR biraz kamp alanına uzak kaldı ama gönlümüz sizlerle idi:Sizleri doğaya emanet ettik: Umarım sizlerle mutlaka bir doğa harikası yerlerde tanışma fırsatını bulurum.Sağlıklı ve mutlu olmanız dileği ile.SAYGILAR.

mayıstosböce' Alıntı:
[attachment=1]

Her fotoğrafımız imrendirici farkındayım, benim ve özellikler Cem in ,araçlar bakımından ne kadar şanslı olduğumuzu herkes gördü ve herkes çok imrendi onuda gözlerinde yakaladım arkadaşlarımızın,özelliklede Haldun hocam (Hiç)akşam üzeri yanına çekmeyeyim diye çok uğraştı ,aracımın yanında çok ezilen HÜYMER ini saklamaya çalıştı, ama nafile tabi .Size yüp yüksek geniş tavan-taban lı T 7 aracımdan rachmaninof un 2.piyano suit i eşliğinde manzaramı yolluyorum,bu manzaradan 5 dakika sonra sağ taraftan Levent hocamın hadi sucuk kardeşliği yapacaz demesi,yerim rachmaninof u diyerek hurra dışarı eylemiyle sona erdi.Sonrasını ne siz sorun ne ben söyleyeyim bu konu ile ilgili hiç birtane fotoğraf yollamam kimse baskı yapmasın.

Aşağılık kompleksimi bu gezi ile sonlandırdığımı düşünürken Bülent dostum yaralarımı depreştirdi yine :D
Şaka bir yana, takdir edersiniz ki bu minicik kutunun içinde 3 kişi barınıyor. Aracı kamp düzeni için hazırlamak bir yana, bir de çocuk için tüm gereksinimleri eksiksiz karşılamak gerekiyor. Eşyalarımızı düzenlemek oldukça zaman alıyor. Bizim için epey zorlayıcı. Biliyoruz çok eksiği var. Biliyoruz o bir karavan değil. Biliyoruz çok küçük. Ama olsun..
Çok mutluyuz. Sevimli kurbağamız bize bu güzellikleri yaşama fırsatı sunuyor ya.. Artık onu çok daha fazla seviyoruz :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Aşağılık kompleksimi bu gezi ile sonlandırdığımı düşünürken Bülent dostum yaralarımı depreştirdi yine :D
Şaka bir yana, takdir edersiniz ki bu minicik kutunun içinde 3 kişi barınıyor. Aracı kamp düzeni için hazırlamak bir yana, bir de çocuk için tüm gereksinimleri eksiksiz karşılamak gerekiyor. Eşyalarımızı düzenlemek oldukça zaman alıyor. Bizim için epey zorlayıcı. Biliyoruz çok eksiği var. Biliyoruz o bir karavan değil. Biliyoruz çok küçük. Ama olsun..
Çok mutluyuz. Sevimli kurbağamız bize bu güzellikleri yaşama fırsatı sunuyor ya.. Artık onu çok daha fazla seviyoruz :smiley:

İşte sihirli kelime ''Çok mutluyuz''.Önemli olanda bu değilmi,gerisinin ne önemi var küçük ayrıntılara takılıp büyük mutlulukları kaçırmamak,hayatı ıskalamamak gerek.Eminimki
Orsaalabanda arkadaşımız bir çok büyük karavan sahibinden daha fazla mutlu oldu.Ne mutlu size ve size eşlik edenlere...

:D Cem ben kendimi zor şartlarda görürdüm hatta senin kaçamak gezinde oh ne güzel yayılmış benden daha rahat diye düşünürdüm ama yanında kamp yapınca gördüm ki bunun bedeli baya bir emek ve aile bireylerinin suratlarının hep gülmesi aldığınız keyfide doğa sevginizide gösteriyor,az önce yemeğe arkadaşım gelmişti nasıl geçti diye sordu haftasonu, herşey iyi olurmu,herşey iyiydi dedim, bir tane negatif birşeye rastlamadım.İlk toplanmamızın keyfimi bilmiyorum ama durum aynen böyle.Hatta Levent ve Mehmet hocam benden geç çıktıkları için nasıl gözüm arkada kaldı,ben de okadar geç kalmışım ki insanlar beni sofrada bekliyorlardı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR