Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,408
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Gelemedim. Basaramadim. Ama bu fotograflar beni guzel avuttu. Herkesin gozunun ici guluyor. Haftaya Avd bulusmasina Eskisehir'den donuste gitmeyi planliyorum. Var mi katilacak?

Etiketler

Kamp, gezi, yemek ... her ne olursa olsun, bir araya gelmenin önemini ve yararlarını belirtmeye gerek yok. Suya atılan taşın yarattığı dalgalar gibi giderek büyür, büyür...

Başta Cem (Babaoğlu) ve ev sahibi olarak Bülent (Yazıcı) olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım!..

Cavid Sezen

Cok güzel bir gezi ve kamp yapma fırsatı bulduğum için karavancı dostlasra teşekkür ederim. Kamp alanı, manzara, hava, herşey bizden yanaydı. Tavşanlarımız,tavuklarımız, ördeklerimiz,arasıra sohbetimize katılan kazlarımız, kuğuların zerafeti, velhasıl anlatmakla birmeyecek güzellikler bizimleydi.
Özelliklede sohbetler içten, seviyeli, verimliydi. Forumdan yazıştığımız arkadaşlarla tanışmak güzeldi.
Bu etkinlik için emeği geçen, Cem kardeşime,ev sahibimiz Bulent kardeşime, katılan ,katılamayan gönlü bizimle olan herkese çok teşekkür ediyorum

Cem arkadaşımızın güzel davetine gidemeyecek olmanın sıkıntısı yetmezmiş gibi Haldun beyin (hiç) Cuma akşamki yazısı ile kontrolden çıktığımı itiraf etmeliyim.
İki çocuğumunda dershane'ye gidiyor olması yetmezmiş gibi pazar günüde okul toplantısını organize eden yetkililere olan minnet dolu sözlerime daha fazla
tahammülü kalmayan eşimin beni azadetmesi ile cumartesi öğleden sonra kendimi Poyrazlar gölünde dostların arasında buldum.
Başta dostluk ve samimiyetinize,gecenin 2'sini bulan sohbetinize ve güzel ikramlarınıza herşeye teşekkür ederim. Görüşebilmek dileğiyle.
Levent

Bu arada Arkın Beyin yeni camperini de görmüş olduk... (Tanıtımı yapılacak mı?...)

Cavid Sezen

Poyrazlar gölüne karavanımızla katılamadığımız için son derece pişman oldum sizlerle günün büyük bir bölümünü keyifle paylaşmış olsakta gece o güzel mekanda güzel sohbetlere biraz daha fazla katılamadığımız için dahada pişman olduk ancak şunu anladık sevgili Haldun dostumun Tamay'ımızın kamplardaki büyüme resimlerini görünce hayatın ne kadar çabuk aktığını ve gene Haldun dostumun dediği gibi en güzel gün yaşadığın gündür sözüne katıldığımı belirterek, ayrılırken veda edemediğimiz diğer arkadaşlardan özür dileyerek en kısa zamanda tekrar böyle keyifli aktivitelerde görüşmek ümidiyle...

Aytül, Tamer, Tamay ÇETİN

Dostlar hoş geldiniz...
Son dakikaya kadar gelmek için çok uğraştım. Listeye ismimide yazmadımki sürpriz yapayım istedim. ama olmadı :( gercekten cok üzgünüm. Bu güzel fotoları gördükçe sizin adınıza cok sevinmekle birlikte kendi adıma acıkcası kahroldum. Ama gelemeyişimin asıl nedeni 8 ay sonra iş başı yapmak olunca biraz kendimi avutuyorum :smiley:)) Ama bundan sonra kısmetse daha rahat olacağım.
Şimdi hedef AVD nin poyrazlar gezisi... Umarım bir sorun olmaz oraya katılırım. Kim bilir bu haftaki dostlardan oraya gelenler olur belki.
Hepinize sevgi ve saygılar...

Cem Eşim senin bizi karşılamanı çok beğendi. Pazar günü misafir gelen Ersin bey' in kamp alanına girmesi için koştu ve ona düzğün bir şekilde alana getirdi. Açıkçası ben tırstım şimdi adamın arabasının altını takacak diye ama sorun çıkmadı.

[URL=http://img339.imageshack.us/i/s5006242.jpg/]

[URL=http://img202.imageshack.us/i/s5006234.jpg/]

[URL=http://img269.imageshack.us/i/s5006233.jpg/]

[URL=http://img225.imageshack.us/i/s5006232.jpg/]

[URL=http://img225.imageshack.us/i/s5006227.jpg/]

Buda Ağaca çıkabilen Renault Clio :smiley: Gören bilir
[URL=http://img202.imageshack.us/i/s5006243.jpg/]
http://g.imageshack.us/img202/s5006243.jpg/1/

En büyük ressam bizim için " pastoral sonbahar " adlı tablosunu yapıp bitirmişti zaten.

Ağaçlar şurda dursun, renkleri yeşilin tonlarından, sarıdan, kızıldan olsun, bulutlar beyazdan griye, griden mora geçiş yapsın ve de hepsi birden gölün sakin suyuna yansısın.
Arada rüzgâr suda ürperti yapsın ve yüzen ördekler dekoru tamamlasın.

Bu tablonun seyrine doyum için hafiften bir müzik gerek, yağmurun adı " senfonia romantika " olsun.

Ve de insancıklarım akıp giden yaşamın içinde farklı varoluşları soluklasın.
Farkına varsın ve saygı duysun!
Saygı duysun!.. Yaşadığına, o ana, kendisine ve özgürlüğüne, ötekine ve özgürlüğüne...
Paylaşsınlar, çabasızca kendine düşenleri ve bundan mutlu olsunlar.

Payıma düşen bunlardı, böyle algıladım, böyle yaşadım.

Payım için vesile olanlara, katkıda bulunanlara, özellikle ilk kıvılcımı çakan genç arkadaş Cem'e ve ev sahibi sorumluluğunu son ana kadar bırakmayan Bülent kardeşe çok teşekkürler.

Kavalyesi saygı, pisti özgürlük olan dostluk, valse doymuyor... O valse de doyulmuyor...

hiç' Alıntı:
En büyük ressam bizim için " pastoral sonbahar " adlı tablosunu yapıp bitirmişti zaten.

Ağaçlar şurda dursun, renkleri yeşilin tonlarından, sarıdan, kızıldan olsun, bulutlar beyazdan griye, griden mora geçiş yapsın ve de hepsi birden gölün sakin suyuna yansısın.
Arada rüzgâr suda ürperti yapsın ve yüzen ördekler dekoru tamamlasın.

Bu tablonun seyrine doyum için hafiften bir müzik gerek, yağmurun adı " senfonia romantika " olsun.

Ve de insancıklarım akıp giden yaşamın içinde farklı varoluşları soluklasın.
Farkına varsın ve saygı duysun!
Saygı duysun!.. Yaşadığına, o ana, kendisine ve özgürlüğüne, ötekine ve özgürlüğüne...
Paylaşsınlar, çabasızca kendine düşenleri ve bundan mutlu olsunlar.

Payıma düşen bunlardı, böyle algıladım, böyle yaşadım.

Payım için vesile olanlara, katkıda bulunanlara, özellikle ilk kıvılcımı çakan genç arkadaş Cem'e ve ev sahibi sorumluluğunu son ana kadar bırakmayan Bülent kardeşe çok teşekkürler.

Kavalyesi saygı, pisti özgürlük olan dostluk, valse doymuyor... O valse de doyulmuyor...

Sizin de kaleminize doyulmuyor Haldun Bey!...

Cavid Sezen

Dostlarım,günlerdir içimden,17-18 tarihlerinde ise eşimle beraber ERDEK i yağmur basarken hep dua ettik. Oralarda hava müsade etsede o kadar yollardan dökülüp buluşan dostlarımız tadını çıkarsınlar diye. Bu sabah eşimle fotoğraflarınıza bakarken,gökyüzünü gösterip ''bak dualarımız işe yaramış,gökyüzü açıkmış'' dedim.

Gelemedik ama gönlümüz sizinleydi.Yüzlerinizdeki mutluluk bizleride mutlu etti. Organizasyonu yüklenen ve katılan tüm dostlarıma ,katılamayan bizlere böyle mutluluk fotoğrafı hediye ettikleri için çooooook teşekkür ederiz.

Sevgi ve saygılarımla

[attachment=1]

Her fotoğrafımız imrendirici farkındayım, benim ve özellikler Cem in ,araçlar bakımından ne kadar şanslı olduğumuzu herkes gördü ve herkes çok imrendi onuda gözlerinde yakaladım arkadaşlarımızın,özelliklede Haldun hocam (Hiç)akşam üzeri yanına çekmeyeyim diye çok uğraştı ,aracımın yanında çok ezilen HÜYMER ini saklamaya çalıştı, ama nafile tabi .Size yüp yüksek geniş tavan-taban lı T 7 aracımdan rachmaninof un 2.piyano suit i eşliğinde manzaramı yolluyorum,bu manzaradan 5 dakika sonra sağ taraftan Levent hocamın hadi sucuk kardeşliği yapacaz demesi,yerim rachmaninof u diyerek hurra dışarı eylemiyle sona erdi.Sonrasını ne siz sorun ne ben söyleyeyim bu konu ile ilgili hiç birtane fotoğraf yollamam kimse baskı yapmasın.

VW T 7.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR