Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Tesekkurler.

Etiketler

merhaba arkadaşlar,

seçtiğiniz alan bizim de bir sonraki hafta kamp yapacağımız alan. göl etrafı çok büyük ama yukarıda arkadaşların da yazdığı gibi bütünleşik kam yapılabilecek+düz zemini olan+elektriği olan+tuvaletlere yakın tek yer sanırım burası. 13-15 bus-karavan fazlasını almaz yalnız bilginiz olsun.

ekleyeceğim iki şey daha var. birincisi birkaç mesaj önce yollanan alan fotoğrafının hemen sağ üst köşesinde, çeşmenin arkasında yağmurdan korunabileceğiniz bir çardak mevcut. yağmura karşı burada korunmak mümkün. ikincisi tuvaletler ışıklar yanmıyor. yanınızda vardır ama yine de fener götürmeyi unutmayın.

iyi eğlenceler arkadaşlar...

Umarım işlerimi ayarlayıp sizlerle birlikte olmanın keyfini yaşayabilirim.Gelememe durumunda size iyi eğlenceler,herşey gönlünüzce olur inşallah.Sevgilerimle...

cumartesi sabahleyin eşimile beraber poyrazlara hareket ediyoruz. kamp alanında görüşmek dileğiyle

(istanbuldan gidecek arkadaşlarla gezginlerin buluşma noktası opet mehmetcik vakfında toplanabiliriz selamlar.)

Sayın bülent bey sucuk yaptığınız mermerin bir özelliği varmı . nereden aldınız.

Sayın tatar her mermer olur zaten 3 sefer dayanmıyor,isterseniz benim gibi altına ızgara demirle çevreletin kırılsa bile ızgaranın içinde kalacağı için yine kullanabilirsiniz,ayaklı yaparsanız daha dengeli basacağı için geç kırılır.Bu gördüğünüzün akıbeti kötü oldu,3 parça.Mesela ben düzce gezenbilirede mermer götürmüştüm ızgaralı ,altına piknik tüp koydum kısıkta et kızarttım.

kenan akca' Alıntı:
Cuma akşamından poyrazlara gelmeyi planladım. İlk gelişim olduğundan benim için yabancı bir yer. Toplanma yerine ulaşamaz veya bulamaz isem 0532 598 5773 -05054006702 nolu telefondan iletişim kurabiliriz.

Kenan bey size basitçe tarif edeyim yinede tlf la haberleşiriz.Cumadan gelecekler belirtsin arkadaşlar.
Adapazarı otobandan çıkış
sağ -3-4km sonra Ankara istikametine dönüş
sağ-4-5 km sonra karasu tabelası takip edilecek
adapzarına girdiğinizde 2. ışılardan sonra yol ikiye ayrılır sağ tarafa karasu tabelasını takip ediyorsunuz.toplam 3 tane ışık daha geçeceksiniz buda yaklaşık 6-7 km.
3.ışıktan sonra(toplamda 5.ışık) karşınıza çok büyük bir döner kavşak çıkacak zaten daha önce böyle döner kavşak yok
[attachment=2]

döner kavşaktan düz devam edeceksiniz zaten tabela var karasu diye, kilometrenize iyi bakın yada sıfırlayın tam 5.1 yada 5.3km sonra sola poyrazlara sapacaksınız.Sapmadan 500 mt önce PO benzin istasyonunu göreceksiniz.
İşin özeti karasu tabelasını hiç bırakmazsanız yanlış gitme söz konusu değil zaten ankara yoluna girdikten sonra karasu tabelası sizi bırakmaz.döner kavşağı geçin po benzin istasyonu görünca sola sapmaya hazırlanın yolun solunda cep var.

döner kavşak.jpg

Bülent Bey,
Çok teşekkür ederim. Poyrazlar'da görüşmek üzere....

Arkadaşlar ben6- 7 civarı orada olmayı planlıyorum daha erken gidebilirsem(hava kararmadan bir görsem iyi olur aslında) yazarım,bundan erken gelen olursa isterse bizim işyerimize gelebilir hemen hemen yolun üzeri çayımızı içersiniz,ben bugün gidip ağaç ve tuvaletler temizliği konusunda tekrar görüştüm elektrikte olacak ondada sorun yok,Taiga hocam orda bir çardak var yağmur yağarsa masaları ordan çıkarıp çadırı direk oraya taşıyabilirz,eğer çadırla gelen çok varsa dediğim gibi kamyon herzaman getirilir.üstü branda su geçereceğini sanmıyorum.
gerekli telefonlar
emre :0533 563 72 78
erdem:0543 546 06 19
her ikisininde bilgisi var erdem le görüştüm enson,kardeşler zaten.Karavancı dersiniz.[attachment=1]

planımızdaki yer.jpg

Çok büyük bir aksilik olmazsa Haldun abi ile(taiga) Cuma akşamüstü 17:30 gibi yola çıkmayı planlıyoruz. Varışımız karanlığa kalır. Elektrik alabileceğim (15m. kablo) uygun bir yer ayırırsanız sevinirim. (Manzaralı olsun :D) Yarın gece görüşmek üzere..

bende senin ısıtıcıdan kullanıyorum cem transporteri rahatlıkla ısıtıyor termostatı olması çok güzel ısıyı ayarlayabiliyoruz
220 kabloyu uzun alayım uzaz olabilir prizlere

Cumartesi 14 gibi cikacak var mi? Kadikoydeyim. 05059079540 İnsel

Bende 25 mt lik 4 lü uzatma var.Siz geldiğinizde çay hazır olur sanırım,börek ıspanaklımı kıymalımı tercih edersiniz :smiley:sabahlarımkaktığımda ciddi soğuk var bu yüzden en kalın eşyalarınızı getirmeyi unutmayın.

Muhtemelen priz çok fazla olmayacak, havanın soğuması nedeni ile herkeste ( herkezde değil) 1500-2000w lık ısıtıcılar var. Kabloları mümkün olduğunca, ısı oluşmaması için açık vaziyette kullanmaya (kullanmağa değil) ve yükü dağıtmaya dikkat edin lütfen.
Oğuz

Arkadaşlar babamın rahatsızlığı nedeni ile ben katılamıyorum, 3 haftadır hastanedeyiz ve durumu düzelmiyor kusura bakmayın....

buralpdi' Alıntı:
Arkadaşlar babamın rahatsızlığı nedeni ile ben katılamıyorum, 3 haftadır hastanedeyiz ve durumu düzelmiyor kusura bakmayın....

Çok geçmiş olsun Levent Bey; acil şifalar dilerim...

Cavid Sezen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR