Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,339
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

bartek' Alıntı:
Oralarda dere, yatağı filan var mı acaba? Sel tehlikesi yok ise bizim için problem yok. Göle uçmayalım da. Olimpos'un agaç evleri hep denize sürüklenmiş. Ben de açıkcası son ana kadar geri dönenin.........diyenlerdenim :smiley:

:smiley: evet. Sel filan olma ihtimali yok hiç merak etmeyin.Yağmurda göl seyretmek çok güzel olur, baksanıza Ferhat a ibiş keyfinin en güzelini yapıyor.

bende olaya aynı şekilde yaklaşayım 2 hafta önce mermer ve ben diğer arkadaşı söylemeyeyim
[attachment=1]

DSCN0206-1.jpg

Etiketler

Ya arkadaşlar gerçekten çok takdir ediyorum hepinizi :D Gerçekten birbirine benzer, benzer koşullarda aynı şeyleri hisseden bu kadar insan nasıl oluyor da buluyor birbirini? :D
Hacı, hacıyı mekkede, derviş, dervişi tekkede, deli, deliyi dakikada... uzatmak mümkün :D tezini de doğrulamış oluyoruz böylece :D
İçim içimi yiyordu bir haftadır.
Madem ki bu işe gönül verdik, madem ki bize yol gösteren hevesimizdir, madem ki çocukluk hayallerimizle yola çıktık hepimiz, varsın olsun.. Gökgürültüsü, şimşek, fırtına... yollarda, doğada olmanın sevincini doyasıya yaşayalım birlikte..
Haydi gençler kampa.. :D

bu haftasonu bütün planlarımı poyrazlar kampına göre ayarladım önce bir hafta sonra olsada voscularla birlikte olsun diyordum ama baktım dönüş yok yağmur, çamur, kar......... geliyorum artık

Valla kalirsam ben kalirim. Karyatin icinde camura saplanmistim. Cekersiniz degil mi?

Veririm anlastik. ::smiley:

Hele bir direksiyona geçeyim, sonra karar veririz artık :D

Istersen degisedebiliriz. ;D ;)

gölde nerede buluşacağımız kesinleşti mi ?

Bünent'le yaptığımız uzun yazışma ve değerlendirmeler sonucu, busçuların geçenlerde gittiği yer değil de anakampın eski gezisinde gittiği girişteki geniş alanın bizim için daha uygun olacağına karar verdik. Google earth den baktım ama daha önce gitmeyen biri için neresi olduğunu kestirmek zor. Belki Bülent verebilir koordinatları.

En geniş ve düz alan burası sanırım.Elektrik ve çeşme var.WC 200-250 m.Çay kahve ızgara yapan tesise yakın. :smiley:

ist sonrası 286.jpg

Orası gelişme bölümü yani tam ortadaki büyük yer sabhaleyin çocuk çombalakla uyanabilirsiniz eğer hava iyi olursa,rahatsız olmadan kamp yapacağınız tek yer giriş bölümü yinde oraya gelince sizde görürsünüz ama yağmur filan olursa sorun yok heryer bizim

[attachment=1]

poyrazlar genel.jpg

[attachment=1]

para verilen kulübenin hemen yanı giriş bölümü zaten bende orada olacağım yakama mayıstos diye yazarım çok soğuk olmazsa(aracımın içi safi teneke)eşimde gelecek,cumadan gelecek olan varsa haber versin orada olayım.

detay poyrazlar.bmp.jpg

Cuma akşamından poyrazlara gelmeyi planladım. İlk gelişim olduğundan benim için yabancı bir yer. Toplanma yerine ulaşamaz veya bulamaz isem 0532 598 5773 -05054006702 nolu telefondan iletişim kurabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR