Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,105
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Yeni moderatörümüz 2011 bütçesini toparlamaya şimdiden başladı.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• çakal levent.rar
    4 MB · Görüntüleme: 246

Etiketler

:smiley:

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• hd cem.rar
    821.2 KB · Görüntüleme: 217

Bu son video,videonun orjinali 20 dk kadardır.Büyüklüğü 1,2 gb,bunu mpeg dosyaya çevirdim oda yaklaşık 100 mb tuttu ama görüntü kalitesi hoşuma gitmedi,sizlere dvd ye çeker veririm.

Bu son video da ki çiftin öz güvenine hayran oldum.Ortaya seslenmiş olsaydım bile onlar bakacaktı demek ki,tebrikler 'genç çifte'.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• genç çiftler.rar
    1.4 MB · Görüntüleme: 266

Çok güzel videolar, eline sağlık Bülent Bey.

O kadar HD dedik, reklamını yaptık, hepsi bu kadarcık mı? Bir dahaki gezide CD'mi isterim mutlaka :smiley:

Bu kesitleri izlemek bile çok keyif vericiydi. Aslını izlemeyi iple çekeceğiz. Ellerine,emeğine, bir de HD'ne sağlık. :smiley: Selam ve sevgiler.

Çok kaliteli bir organizasyon olmuş Poyrazlar gezisi. Baştan sona zevkle izlediğimiz fotoğrafların, Türkiye'de karavancılığın gelişimine katkısı olacak ve özendirecek değerde olduğunu düşünüyoruz. Artık her birinizi bu fotoğraflardan tanıyoruz ve sizleri yollarda gördüğümüzde mutlaka tanışacak ve sohbet edeceğiz :smiley: Emeği geçenlere ve geziyi paylaşanlara Çöl Kartalı'ndan sevgiler :smiley: Yeşim&Bülent

[attachment=1]

Arkadaşlar benim Amerika da ki arkadaşım bu fotoğrafımı görmüştü en son gittikleri kampta (bu hafta sonu)bu uygulamayı yapmışlar bu da mesajı.Yanlış anlaşılmasın ben buldum ben yaptım diye bir şey söylemedim,o öyle yorumlamış.En azından bizim grububa kazandıran Taiga diye biliyorum sonsuz teşekkürler.

Bulent abi,

Yosemitede hep senin kulaklarini cinlattik. Cemil caktirmadan herkesin kamp sandalyesinin altina azcik kor koydu. Allahim super keyifliydi, yok boyle bisi. Herkes Sana cok
Mutesekkir kaldi. :smiley: Danielle var arkadasim Amerikali, diyorki amerikalilar cok kamp yapar ki oda oyle. Bu hayatimda duydugum en super tavsiye. Totolarimiz sayende sicacikti butun gece :smiley: harikasin valla, cok tesekkurler. :smiley:

IMG_4491.jpg

Anlaşılan yayılacak bu iş. Amerikalılar sahiplenmeden önce patentini almalıydık. :D Yanlış hatırlamıyorsam Haldun da niva takımından birilerinden öğrenmişti. İlk elden mucidine ulaşabilirsek Ahmet, Mehmet artık her kimse " x şahıs usulü" olarak adlandırmamız yerinde bir davranış olur diye düşünüyorum. Her şeyi sahiplenen "ibiş" isimli arkadaşa mal etmek haksızlık olur. :D

Poyrazlar denince dayanamıyorum,İbiş de eklenince kimse tutamaz.Paylaşıyorum.8-mayıs Poyrazlar[attachment=1] ve İbiş keyfi (Isıtma Solar)[attachment=2]

poyrazlar.jpg

ibiş.jpg

Cok guzel gunler gecirmissiniz tebrikler.Sizlerden ricam bana bu Poyrazlar Golu ve Kampinin adresini detayli olarak vermenizdir.Simdiden tesekkurler

Ercüment Bey, iki harita sanırım sizin işinizi görür.

Cavid Sezen

[attachment=1]

[attachment=2]

Adapazarı, Poyrazlar, Türkiye - Google Haritalar_1319286642904.jpg

Adapazarı, Poyrazlar, Türkiye - Google Haritalar_1319286770082.jpg

Ercument Ozbek' Alıntı:
Cok guzel gunler gecirmissiniz tebrikler.Sizlerden ricam bana bu Poyrazlar Golu ve Kampinin adresini detayli olarak vermenizdir.Simdiden tesekkurler
Ercüment Bey, Cavid Hocam haritasını koymuş, ben de tarifini yapayım. :smiley:
Otoyoldan Adapazarı çıkışından çıkın, Adapazarı içine girmeyin D100 karayoluna Hendek-Düzce yönünde girin ve ilk çıkıştan Karasu yönünde çıkın. Bundan sonra Karasu tabelalarını takip etmeniz yeterli. Poyrazlar mesire alanı levhasını görünce soldan çıkacaksınız. Gölün size göre solunda kalan yoldan devam edin mesire alanına ulaşırsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR