Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,795
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Hakan burada daha çok KAZRAİL e benziyor

[attachment=1]

kazrail.jpg

Etiketler

Sevgili Cem, fotoroman tadındaki paylaşımın çok güzel olmuş, bakarken insan hem bilgileniyor hem de eğleniyor. Sevgili Ferhat'ın fotolarına diyecek bir şey bulamıyorum. Özellikle o göl üzerinde başlayıp yine gölde son bulan gökkuşağı bitirdi beni. Tek kelimeyle harika olmuş. Ellerinize sağlık diyor, teşekkür ve sevgilerimizi yolluyoruz. Daha önce bakıp yazamadım. Evde duramıyoruz, kendimizi dışarı atıyoruz. Çünkü 17 yıldır evimizin bir ferdi, neşesi olan Puppy'miz 5 Ekim de aramızdan ayrıldı:( Son hali çok kötüydü, kurtuldu diyerek teselli bulmaya çalışıyoruz. Yeniden görüşmek dileğiyle...

DADDY-T' Alıntı:
Sevgili Cem, fotoroman tadındaki paylaşımın çok güzel olmuş, bakarken insan hem bilgileniyor hem de eğleniyor. Sevgili Ferhat'ın fotolarına diyecek bir şey bulamıyorum. Özellikle o göl üzerinde başlayıp yine gölde son bulan gökkuşağı bitirdi beni. Tek kelimeyle harika olmuş. Ellerinize sağlık diyor, teşekkür ve sevgilerimizi yolluyoruz. Daha önce bakıp yazamadım. Evde duramıyoruz, kendimizi dışarı atıyoruz. Çünkü 17 yıldır evimizin bir ferdi, neşesi olan Puppy'miz 5 Ekim de aramızdan ayrıldı:( Son hali çok kötüydü, kurtuldu diyerek teselli bulmaya çalışıyoruz. Yeniden görüşmek dileğiyle...
Puppy için üzüldüm. Başınız sağolsun. Poyrazlar da onun son kampı olmuş. Aracınızın içinden zaman zaman inlemeleri geliyordu. Kurtuldu demek daha doğru yani.

Tayfur hocam sizin adınıza üzüldüm,puppy adına sevindim.
Her anlamda sevindim.
Hem güzel bir hayatı onu seven canlılarla birlikte yaşamasına,hemde acılarının bitmesine.
Dilerseniz buyrun Adapazarına gelin değişiklik olur.Sizleri ağırlamak bizim için keyiftir.

Kırmızı meyveler kuşburnu değil.Bir tür alıç,ismi Öküz Gö.ü,yenilebilir,lezzetlidir de.Gezi de paylaşım da güzel...Teşekkürler.

Güzel yerlermiş, baştan sona inceledim. Paylaşım için teşekkürler...

DADDY-T' Alıntı:

Tayfur hocam Puppy'i allah kurtarmış , size ve eşinizede allah sabır versin...

Sevgili Ferhat tesekkurler. Keyifle fotolari izledik. Yagmur icinde kendisinin ve kamperin oldugu birkac fotoyu facebook hesabina aktarmis. Umarim mahsuru yoktur.

Poyrazlar'da nedense canım çok fotoğraf çekmek istemedi; yine de bazılarını paylaşmak istiyorum.

Cavid Sezen

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Poyrazlar 084.jpg

Poyrazlar 085.jpg

Poyrazlar 093.jpg

Poyrazlar 096.jpg

Poyrazlar 104.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Poyrazlar 112.jpg

Poyrazlar 118.jpg

Poyrazlar 119.jpg

Poyrazlar 120.jpg

Poyrazlar 122.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Poyrazlar 124.jpg

Poyrazlar 127.jpg

Poyrazlar 129.jpg

güyel gecen gezinin ardindan bir kac not da ben eklemek isterim. cumartesi gecesi gitar ziyafeti ve ates keyfinin ardindan pazar gunu güne yagmurla basladik. ancak meger bize gokkusagi ziyafeti hazirlamis hava- sonradan haberimiz oldu- bizde gorunce pek heyecanlandik ve etraftaki arkadaslara haber verdik- bu anin mutlulugunu yasadik. benim icin poyrazlarda bisiklet keyfide ayri guzeldi- ferhat ilk defa bisikletlerimizi arabaya aldi. lakin donerken bisikletler arka koltukda giderek epey rahat etti. biz edemesekde. bisiklet konusunda baska bir cozum bulma ihtiyacimiz dogdu. bakalim neler yapariz. bisiklet arka kapagi acik tuttu ve surekli ikaz sesi duyuldu icerde. bizde rahat yolculuk icin onlari iceri aldik. katilan arkadaslara degerli katkilari icin tesekkur ederim. ayrica enver beye de ari konusundaki acil yardim becerisi icin tesekkur ederim. arilarin romatizmaya iyi geldiginide ogrenmis olduk- lakin pek tavsiye edemeyecegim :mad:

görseller gerçekten çok güzel, kaz sürüsüne bayıldık teşekkür ederiz

Cavit Bey, isabet etmişsiniz resimleri eklemekle. Yanılmıyorsam sevgili gitaristimiz Batu'nun çok şirin ve fonksiyonel romorkunun en açık resmini sen eklemişsin. Ben de telefonumla çektim birkaç resim ama diğerleri birbirinin benzerleri olmakla birlikte Batunun vw ve yarı vw den oluşan katarı çok güzel. Aslında diğer arkadaşlarda veya Batuda vardır karavan ve romrkun resimleleri. Olanlardan rica etsek de foruma ekleseler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR