Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,802
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Cavid hocam hediye ettiğin zeytinyağı ve zeytinii bu sabah kullanma fırsatı buldum,ikisi de çok güzeldi ama zeytine bayıldık.Tekrar teşekkürler.

Etiketler

"Teşekkürüm" biraz geç oluyor ama kusura bakmayın.

Bu işin sırrı ne idi bilemiyorum. Onca katılım, çarpanlarıyla çoşan onca keyif...

Bana sorarsanız, hayata dair iyi ve güzel ne varsa orada bizlerle birlikteydi, ya da bizler, öyle olmasını istedik ve de oldu.

Memleketime kahrolur, kızarım, köpürürüm ya, yine de ne havasından, suyundan, ne de vazgeçerim toprağından, insanından. Aşk içindeki nefret ve sevgi birlikteliği vardır ya, işte öyle birşey.

Ne yazayım ki;..

Orada bulunduğum kadar hepimize, kendimize baktım ve düşündüm. Kimbilir aslında ne dertlerimiz vardı, ne endişelerimiz... Gelecek ile ilgili uygulamayı düşündüğümüz planlarımız, geçmişle iligili pişmanlıklarımız, öfkelerimiz ve hayata dair başka ne varsa...
Kısaca " hayatî vesaireler " arasında gönül birliği ile soluduğumuz bir nefesti.
Düşünüp önerenlere, katılıp üretenlere teşekkürler.

mayıstosböce' Alıntı:
Cavid hocam hediye ettiğin zeytinyağı ve zeytinii bu sabah kullanma fırsatı buldum,ikisi de çok güzeldi ama zeytine bayıldık.Tekrar teşekkürler.

Öyle özel ürünler değil bunlar ama doğaldırlar; yağlar, abimlerin ya da ablamlarındı tam anımsamıyorum, zeytinler ise bizim. Köydeki bahçede, 3-5 küçük ağaç var; ondan yapmıştık, sizlere de ancak "tadımlık" miktarda getirebildim. Beğenmenize sevindim...

Cavid Sezen

Malatya'ya iş için giderken 10 dakikalığına bir kahve içmek için uğradığım "poyrazlarda" sıcacık bir atmosferle beni konuk eden sizlere teşekkür ederim.

Bazılarınızı uzaktan görmeme rağmen yanınıza "rahatsız etmemek" adına uğramadım. Lütfen aklınıza birşey gelmesin.

Umarım daha çok etkinliklerde karşılaşırız.

MBB

gezmen' Alıntı:
Öyle özel ürünler değil bunlar ama doğaldırlar; yağlar, abimlerin ya da ablamlarındı tam anımsamıyorum, zeytinler ise bizim. Köydeki bahçede, 3-5 küçük ağaç var; ondan yapmıştık, sizlere de ancak "tadımlık" miktarda getirebildim. Beğenmenize sevindim...

Cavid Sezen

Cavit bey ürünleriniz bribirnden lezzetliydi ama mühim olan düşünceniz , çok teşekkürler.

Selamlar
Erhan

Cavid bey ve eşine bizden de çok teşekkürler. Sadece düşünmek değil, sunumları da çok güzeldi. Sevgili ''ARI'' arkadaşımın istediği gibi bir fotoğraf çekmiştim onu paylaşmak istedim. Ayrıca ne denli uğraşsam Haldun arkadaşımınki gibi güzel ifade edemiyorum olayları. Bu yüzden artık yorum yazmamaya karar verdim. :smiley:)) Herkese sevgiler.[attachment=1]

IMGP5324.jpg

Merhaba arkadaşlar kamp sevgimizi gidemesekde sizin resimleriniz sayesinde hep canlı tutuyoruz tüm arkadaşların emeği geçen herkese
teşekkürler resimler çok güzel orda olamasakda resimlerle o anları yaşıyoruz inşallah diğer etkinliklerde tanışma görüşme fırsatı buluruz.
Haa unutmadan soğuğu pek sevmeyen biri olarak galiba Cem beyin alttan ısıtmalı koltuk sefasını çok tuttum çok güzeldi teşekkürler.

Sağolasın DADDY-T kardeşim. Hayatımda gördüğüm en güzel ve sempatik ve de şirin katar. Allah sahibine bağışlasın ve güzel günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Doğal kalöriferden biz de faydalandık ;D çok keyif vericiydi. ;D

Alttan ısıtmalı koltuk projesini çok tuttum... mükemmel...

Bu etkinliğinize katılamadık çok üzüldük.Keyifli bir gezi olmuş paylaşım ve emeği geçenlere teşekkürler,bir dahaki etkinliğe umarım katılabilir ve sizlerle tanışa biliriz.

Faruk Kökel

Poyrazlar kampından kesitler,videonun bütününü bundan sonra ki kampımızda veririm.

Kampımıza renk ve mutluluk katan büyük olayımız.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• 33.yıl.rar
    4.4 MB · Görüntüleme: 255

Bunlarda pastacılarımız.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• pastacılar.rar
    3.4 MB · Görüntüleme: 291

+ 4 promilden sonra ne kullanmanıza izin verilir ?

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• + 4 promilden sonra.rar
    2.2 MB · Görüntüleme: 200

İnsel bir olaya kanalize oldumu o olaya baş koyar hatta vucudunu bile koyabilir.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• insel in olaya baş koyması.rar
    1.9 MB · Görüntüleme: 251

Baktım pastalar talancılar tarafından bitiyor,hatta bazıları ailece seferlere çıkmışlar hemen olaya müdahele ettim

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• pastaya giden nasıl durdurulur.rar
    1.1 MB · Görüntüleme: 238

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR