Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sefer67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,024
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

1. almirsen cj5 izmit
2. SAMSUN OFFROAD KULÜBÜ ( Başkan Ömer Sezgin,Genel Sekreter Sinan Yeğin,Elhun Ebil,Ercan Kaplan,Mehmet Aygün,Atilla Verim,Azmi Timur Gencali,Ahmet Aslan )
3. sinan54 (sinan aycan )
4. mahmmut dolaş
5. murat zafer
6.ibrahim cihan
7.muraterkuş
8.suat erkuş ve araçlarda 4'der kişi
9.aliçılgın cj5 izmit
10. FATSA JEEP VE DOĞA SPORLARI DERNEĞİ (Başkan İsmail Güzel,Mehmet Güvenkaya,Kadir Açıkgöz,Ayhan Çavuşoğlu)
11.serhat yıldırım nissan patrol sakarya

Etiketler
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

1. almirsen cj5 izmit
2. SAMSUN OFFROAD KULÜBÜ ( Başkan Ömer Sezgin,Genel Sekreter Sinan Yeğin,Elhun Ebil,Ercan Kaplan,Mehmet Aygün,Atilla Verim,Azmi Timur Gencali,Ahmet Aslan )
4. mahmmut dolaş
5. murat zafer
6.ibrahim cihan
7.muraterkuş
9.aliçılgın cj5 izmit
10. FATSA JEEP VE DOĞA SPORLARI DERNEĞİ (Başkan İsmail Güzel,Mehmet Güvenkaya,Kadir Açıkgöz,Ayhan Çavuşoğlu)
12.Serkan Şen Hendek/Sakarya (Pazar günü)

1. almirsen cj5 izmit
4. mahmmut dolaş
5. murat zafer
6.ibrahim cihan
7.muraterkuş
9.aliçılgın cj5 izmit
12.Serkan Şen Hendek/Sakarya (Pazar günü)
13.sefer67 Sefer Oktay Zonguldak (+3)

Gölcükten bizde geliyoruz.istanbuldan iki arkadaşla beraber.Suzuki 3k
8) 8)

herhangi bir iptal olayı yok diil mi? konu biraz sönük geçiyor da gerçi fark etmez kendin pişir kendin ye yaparız:D inşallah güzel bir etkinlik olur...

SAMOFF yolda

Samsun Offroad Kulübü kamp alanına sabah itibarıyla ulaşmıştır. Umarım dostlukların pekiştiği, yeni dostlukların kurulduğu bir ortam olur.

Tekirdağ'daki organizasyon için İsoff'a başarılar dileriz.

engincez' Alıntı:
Samsun Offroad Kulübü kamp alanına sabah itibarıyla ulaşmıştır. Umarım dostlukların pekiştiği, yeni dostlukların kurulduğu bir ortam olur.
Bunu bütün kalbimizle diliyoruz Katılamamanın üzntüsünü yaşıyorum
Arkadaşlarımıza sağlıklı bir etkinlik ve eğlenceler dilerim.

Tekirdağ'daki organizasyon için İsoff'a başarılar dileriz.

senerozkay' Alıntı:
arkadaşlar,yazışmalarda SOSDER ile İSOFF arasında gerek etkinlik gerekse genel anlamda bir husumet oluşmuş hissi veren beyanlar var.
SOSDER için İSOFF ile aramızda husumet oluşmasını gerektiren birşey yoktur.Böyle bir husumet olmaz olmamalıdır.
Biz kardeş kulüpleriz.
Aynı tarihte İSOFF un organizasyonunu iptal ettiği bölgede bir organizasyona ev sahipliği yapmamızın ardında da bir art niyet yoktur.
Sadece Tekirdağ bizimde gidip görmeyi oradaki arkadaşlar ile tanışmayı istediğimiz bir şehir ancakbu sene gidemedik,uzak olduğu için gidemeyeceğini bildiren Sakarya ve diğer illerdeki arkadaşlarımızdan o zaman biz kamp yapalım diyen çok olunca bu kampı organize ettik.
Tüm arkadaşları bu sene Ercova ya bekleriz.Her sene kampı burada yapma iddiamızda yok,katılımcıların kabul edeceği değişik yerlerde devam etmesini dileriz.Bu etkinlikteki amacımız off-road sporunun Türkiye'nin her köşesine ulaşmasıdır.Syg
SOSDER BAŞKANI
ŞENER ÖZKAY

Ellerinize sağlık Şener abiciğim.

Gelen yokmu resimler nerde?

RedlinE' Alıntı:
Gelen yokmu resimler nerde?
Bizim ekip geldi ama resimler bende degil istanbula geldim okulum dolayısıyla.4x4 genel klasmanda 3.oldum.bu arada takla atan arkadaslara gecmiş olsun dileklerimi tekrardan iletiyorum =)

takla atan ekip kimler acaba?
yaralanma falan varmı
Biraz aydınlat.

takla bizim clupten bi arkadaş attı hafif yaralı sorun yok resimlerde en kısa zamanda eklenecek

Ben de epeyce foto ve video çektim.Benim çektimlerimde bu linkte;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41380.new#new

bizim ekipten bi araçta devrildi.etap çok güzeldi.geçen seneden daha cok keyif aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri