Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sefer67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,036
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

şenol bey siz nerden duydunuz öyle bir şey bilmiyorum ama, organizasyonu gerçekleştirecek kulüplerin yöneticileri izin işi halletmişler. ayrınıtılı bilgi için www.sosder.net adresine bir göz atmanız yeterli olacaktır.saygılar.

Etiketler
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

ayrıca tekirdağ ilimizde olan etkinlik ayrı bu etkinlik ayrı. isteyen tekirdağa, isteyen adapazarı pamukova erciovaya tercih off road severlerin.saygılar

sinan54' Alıntı:
ayrıca tekirdağ ilimizde olan etkinlik ayrı bu etkinlik ayrı. isteyen tekirdağa, isteyen adapazarı pamukova erciovaya tercih off road severlerin.saygılar
Sinan Bey selamlar
Madem ki bu arkadaşlar bu kadar etkili İSOFF un oyunlarını Ercova da yapmasını neden sağlamadılar.. ?

isoff yetkililerine soracaksınız bu soruyu. erciova iptal olunca aynı tarihte biz kampa gidecektik fakat arkadaşlar bize ordaorganizasyon yapacaklarını söylediler ve izin konusunda problem yok dediler ve izinleri aldılar, isoff niye alamadı bilmem, bakın bizim için önemli olan bize yakın bir yerlerde etkinlik olması boluda yapıldı gittik ve şimdi bize en yakın olan yer erciova bizde ordayız. siz bu soruyu isoff yöneticilerine sorun. izinle ilgili bir problemleri olduğunu bu kişilere söyleseydiler gene yardımcı olurlardı.

İSOFF açıklamasın yaptı zaten VALİLİK İZİN VERMİYOR diye ... şimdi bir ikilem oluşmadımı sizce..

bakın ben kulüp yöneticisi veya üyesi değilim sadece off road sporunu seven biriyim. benim için önemli olan 1 sene boyunca görmediğim başka illerdeki arkadaşalarım ile bir araya gelmek. ben illa herkes erciovaya gelsin demiyorum kim nereye isterse oraya gitsin. bu etkinlikler kimsenin tekelinde değil seneye isoff benim zaman bulup gidebileceğim yerde yapsın ben ordayım.

Sinan bey bu forum zaten bu işe gönül vermiş insanlarla dolu ve zaten o yüzden birlikteyiz.Sizden ricamız bu konuyla ilgili vede bilgili birisi olarak benim gibi ikilemde kalanları bilgilendirmenizdi. Niyetimiz kimseyi rencide etmek değil .Offroad sevenleri davet ediyorsunuz, ne güzel .Burada yalnız şöyle bir olay ortaya çıkıyor İsoff izin alamadı ama biz aldık.Yaklaşık gidiş dönüş olarak 400 km yok yapacak birisi olarak aklımdaki kuşkuları size yansıtıp valiliğin izni konusunda bilginiz varsa paylaşmanızı beklemiştim.
Saygılar..

ahmet bey valilik isoof'a neden izin vermediğini inşallah bu akşam bu işle uğraşan arkadaşlardan öğrenecem. ozaman sizi bilgilendirim.

sinan54' Alıntı:
ahmet bey valilik isoof'a neden izin vermediğini inşallah bu akşam bu işle uğraşan arkadaşlardan öğrenecem. ozaman sizi bilgilendirim.
Teşekkür ederim..

Syın abilerim arkadaşlarım geçende bu konuyu tatrıştık sevgili adminlerimiz tartışmaları sildi ben isoffun etkinlik konusu başlı adı altına yazdım hiç kimsedende çekinmem düşüncelerimden isoffun bu yarışları ercovadan çekmesinin tekbir sebebi vardır sosderin soğucakta yaptığı yarışlardan kaynaklanıyor bunu nereden biliyorsun dersenizde hem mantık olarak bakarsanız öyle ama ben birebir isoffun ikinci ağzında duydum diyelim kim oldukları önemli değil bahsi geçen konuşma bu "Biz bu işi yıllardır yapıyoruz, bu işte bir prestijimiz var böyle bir organizasyonda bize neden danışmıyorlar çokmu zor danışmak vs... "gidiyor yani anlayacağınız biras kapris. sonuca gelelim ben bu kanudan şunu çıkarıyorum bikere bu işi ilk gönül vererek yaptılar sonra maliyet çıkarmaya başladılar 'helal olsun' fakat fakat baktılar işler katılım çok busefer işin boyutu değişti karalamıyorum siz anladınız ondansonra dedilerki bolu bize uzak izin alamadık deriz oradan butarafa alırız hesabı aldılar buradanda gitmeye bahne arıyorlardı onuda buldular ama açıklamadılar uydurdular ama yemez busefer isoff zannediyorki herkez bizim peşimizden gelir gelmezler kardeşiim gelmezler sen böyle yaparsan yakında ailece yaparsın YANLIŞ SÖYLEDİĞİM SÖZLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM SAYGILARIMLA..

Sefer bey selamlar
Niyetim gerginlik çıkarmak yada bir gerginliğe ortak olmak kesinlikle değil . Sadece aklımda oluşan ikileme cevap aradım. Bilgisi olandan yardım istedim. :smiley:

gerçekler bunlar ahmet bey ben büyük yerlerden gelen bilgileri sizlerle paylaştım

Arkadaşlar,öncelikle geçengünkü tartışmadan dolayı,gezenbilire yakışmayan cümleler kurduğum için kendi adıma kusura bakmayın.Ben size İsoofun neden Ercovayı iptal ettiğini söyliyim.(Tam doğrusunu öğrendim)Geçen sene yaşanılan,ateşli silahların yarattığı huzursuzluk ve etrafda organizasyona uygun olmayan hareketlerden dolayı,valilikden izin alma girişimleri bulunmadan,oyunlar Tekirdağda yapılma kararı alınmıştır.

Bu konu daha fazla uzamazın ve herkez olmak istediği yerde olsun ve keyfini çıkarsın.Biz ateşli silahlara karşıyız ve ateşli silahların olduğu yerde organizasyon yapmayacağız.

bencede bitsin kimse kırılmadan darılmadan yoksa ne cvp biter nede soru

aslında bütün mesele offroad parkuru hızlı mı olsun yavaş mı, istanbuldan bir grup ralli tarzı hızlı parkur seviyor, anadolu ve ankara offroadu yavaş ve ağır parkurda seviyor. Benim duyduklarım bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri