Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sefer67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,024
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

oraya cimler ve cayırlar bozuluyor diy vallilik izin verilmiyordu,oyunlar da tekirdaga alındi diye bizde başka ekinlik yapıyoruz EGE tayfası olarak

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Kamp Duyurusu (23 - 25 Ekim 2009)

Sayın forum yöneticileri;bu konuya bir açıklama getirirseniz seviniriz.Durum nedir,neler oluyor?

Ben de merakla açıklama bekliyorum..

sayın arkadaşlar ofrooad tutkunları biz zooffroad clup olarak ve adapazarı klubü olarak ercova yaylasında buluşuyoruz katılmak isteyenler buradan irtabata geçebilir bizimle

sosderin boyle birşey yapacagını biliyordum.bizde orada olacagız büyük ihtimal.5-6 arac geliriz.hüseyin memioğlu diye bi abimiz ayarlamakla ugrasıyordu hatta ayarlanmış bile.

hüseyin abiyle bire bir irtibattayız kesin adapazarı etkinlikleri 23-24-25 bulaşalım

geçtiğmiz günlerde soğucakta offroad oyunları oldu sosderin düzenledigi.ben 2.oldum hüseyin abi de 1.olmuştu.her zaman beraber yarısırdık ama bu sefer boyle oldu =).inşallah bu ercovadaki etkinlikte güzel olur.

Etkinliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar, inşallah keyifli geçer...

Fakat lütfen, tanıtımlarımızı ve duyurularımızı, başka kurum ve kuruluşlar hakkında olumsuz sözler sarfetmeden yapalım.

Tekrar kolay gelsin ve başarılar...

biz adapazarı hızırtepeden 4 binek araç ve bir jeep kampa gidiyoruz inşallah. biz ordayız erciova veya inönü yaylasındayız gelen olursa ateşte çayımız olacak.

ben en ıyısı ıkı etkınlıgıde katılmıyım bır yanda ısoff bır yanda huseyın abı ( benı atv merakımdan tanır kendısı)
aklımız gonlumuz karma karısık oldu .....

bizimde öyle ama biz herkezi düşünmeliyiz başkları bizleri düşünmesede ankaradaki antalyadaki arkadaşlarımızgelecek tekirdağonlar ve bizleriçinde çook uzak mesafe

sefer67' Alıntı:
bütün arkadaşlar davetlidir bu etkinlik Adapazarı offroad club'ü tarafından düzenlenmektedir. Saygılarımla

sefer67' Alıntı:
büyük ihtimal ercovadayız

Burada biraz çelişki yok mu? Büyük ihtimalle demek kesin değil demek yanlış mı düşünüyorum?

Etkinlik hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz, neler yapılacak.

Bir de bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın; Adapazarı Off-road kulübü ile Sosder farklı kurumlar sanırım. Eğer değil ise Sosder'in web sitesinde böyle bir etkinlik yer almıyor. Adapazarı Off-road kulübü farklı bir oluşum ise resmi bir kurummudur, web sitesinin adresi nedir ve son olarak siz bu kurum adına duyuru yapmaya yetkilimisiniz?

Teşekkürler...

Ali merhaba, ağzıma sağlıklık bir şey yok ;) Sadece bilgi almaya çalışıyorum ve eminim ki bir çok kişinin benim gibi kafası karıştı. Eğer bu etkinlik hakkında detaylı bilgi gelirse katılmayı düşünen bir çok arkadaşımızın soruları cevaplanacaktır diye düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri