ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,090

Etiketler
Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

kübra ne oldu mail atcaktın gelmedi maillerin

Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

yusufcan_1982' Alıntı:
kübra ne oldu mail atcaktın gelmedi maillerin
yaa şöyle bişey yapsak ben facede hemen hemen hepsini ekledim mail olarak çok fazla oluyo gönderemiiyorum istersen faceden alabilirsin..senin foton var baya..

ok face ekledim kabul et istersen videoları mail atabilirmisin peki yada msn den ben yüklerim

yusufcan_1982' Alıntı:
ok face ekledim kabul et istersen videoları mail atabilirmisin peki yada msn den ben yüklerim
bende video yok ama adanoff a ekliyorlar faceden dur seni oraya davet edelim

Günaydın arkadaşlar mahmut ustadan video varmış ama yüklemeyi bilmediği için hepsi duruyormuş isteyen yükleyebilir. Merak ettim araçlardaki çamurlar kolay temizlendimi ama yinede çok zevkli olguna eminim

hacer1959' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar mahmut ustadan video varmış ama yüklemeyi bilmediği için hepsi duruyormuş isteyen yükleyebilir. Merak ettim araçlardaki çamurlar kolay temizlendimi ama yinede çok zevkli olguna eminim
valla hacer ablam 3 gundur her gun yıkıyorum hala çamur var :D

cık cıkmadı altı cok kotu valla bugun yıkatıcam..dahada girmem zaten ... ;) ;D ::smiley:

vay vay vay yakışır havanıda attın kerim helal :D ;D

kerimakkis' Alıntı:
cık cıkmadı altı cok kotu valla bugun yıkatıcam..dahada girmem zaten zorlanmadan girip çıkıyor bişeyde anlamıyoz... ;) ;D ::smiley:

benimkinin de durumu aynı altı çok kötü karatas yolunda çok uygun bir petrol war hendeği olan ben oraya gidecem iş çıkışı..tavsiye ederim su çok tazzikli kaportaya bile tutarken ben dikkat ediyorum eğer diye.başka türlü temizlenmeyecek... :smiley:)

Selçuk ararmısın giderken bende geleyim de sehitr içinde yokmu benzeri liftli yer valla benim panda homurdanır şimdi...

foremost' Alıntı:
vay vay vay yakışır havanıda attın kerim helal :D ;D
yok estağfrullah kardeş inan samimiyetten yazdım ama yanlış anlaşılmalara mehal vermeyelim...

kerimakkis' Alıntı:
Selçuk ararmısın giderken bende geleyim de sehitr içinde yokmu benzeri liftli yer valla benim panda homurdanır şimdi...

olur kerim abi telefonlaşalım iş çıkışı ewe gidip eski bişeyler giyip ararım bi çamur banyosu daha bizi bekliyor:smiley:)

Selçuk benim maşallah dediğim 2 gun yasar aman abicim tırsıyorum walla ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri