ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,085
Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

...........[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_0453.jpg

IMG_0454.jpg

IMG_0461.jpg

IMG_0462.jpg

IMG_0463.jpg

Etiketler

Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

işte budur Selçuk kardeşim.Fotoğraflar çok güzel. ;)
Ama niye diğer arkadaşlar bu kadar naz yapıyor anlamadım :eek:

Selçuk ellerine sağlık hepsi çok güzel yalnız ben o çamura bakarken yoruldum. O güzelim araçlar mahvolmuş.

acemisürücü' Alıntı:
işte budur Selçuk kardeşim.Fotoğraflar çok güzel. ;)
Ama niye diğer arkadaşlar bu kadar naz yapıyor anlamadım :eek:

Yahu kadirim anca laf vuruyorsun olm valla evinin camlarını kırcam haa hem az gel hem foto cekmehem laf vurdur olm bak gece arabanın içine...oturururm haaaa :smiley:
saka biryana arkadaşlar senayda cok fazla resim çocuk ve iş olduğu için sıra geç geliyor sakın Senaya çıt dimeyin sorumluluk almam.. ;D ;D

kerimakkis' Alıntı:
Yahu kadirim anca laf vuruyorsun olm valla evinin camlarını kırcam haa hem az gel hem foto cekmehem laf vurdur olm bak gece arabanın içine...oturururm haaaa :smiley:
saka biryana arkadaşlar senayda cok fazla resim çocuk ve iş olduğu için sıra geç geliyor sakın Senaya çıt dimeyin sorumluluk almam.. ;D ;D
[/quote

Kerim'im ayda yılda 1 gelince böyle nazlı oluyom işte.Bende de az miktarda foto var ama söylemesi ayıp şirket yeni blackboru tel gönderdi de fotoları ondan bilgisayara nasıl atacam çözemedim.
Arabanın içine oturma meselesine gelince mahallenin kedilerinden sana sıra gelirse neden olmasın :D
Ama iyisimi sen çocukları topla bigün eve oturmaya gel

Bnim arac nerde hic kimse çekmemiş alacağınız olsun

mahmutdemir' Alıntı:

Mahmut abi günaydın,
senin araba yeni gelin gibi kenarda durup,hiçbir aksiyona katılmazsa fotosu da olmaz ;D
Kıy abi biraz arabana,bişey olmaz.
Benim tanıdığım çok süper bi usta var.Yeri Kozan yolunda :D

mahmutdemir' Alıntı:
sen varmıydın gezide mahmut abi görmemişiz seni tühh :D :D :D ne kumda ne çamurda ne suda goremedik ha bi dakka gece çadırlı fotoların var tamam

mahmut abi nato gucu olarak gözlemci geldi :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR