Yuce
Kamp I
Dostlar,
Bu hafta duyuruda biraz geciktik. Bu hafta o kadar çok gezi planı tartışıldı ki, opsiyonlar arasından seçim yapmak çok zor oldu.
Havanın soğukluğunu, grubumuzda ki hasta üye sayısını, ve çocukların gelme potansiyelini de değerlendirince kardan uzak kalalım dedik.
En son karar kıldığımız yer bahçe ilçesindeki batığın olduğu yer.
Şahsen bende tam olarak yer hakkında net bilgiye sahip değilim. ama duydugum kadarıyla kum oyunları yapabileceğimiz, kuşları gözlemleyebileceğimiz, fotoğraf çekebileceğimiz deniz kenarı bir yermiş.
Mekan konusunda bilgiyi Hamdi Bey daha net verecektir.
Ben şimdilik sadece buluşma yerini ve saatini belirliyeyim.
Sabah 7:30 da buluşma, 8:00 da hareket. (Mahmut Usta bana kızacak gec oldu diye ama uykucularıda kollamak lazım
)
buluşma noktası: her zamanki gibi BSK MetroPark hastanesi köşesi
mangallarımızı eksik etmiyoruz,
8)
Bu hafta duyuruda biraz geciktik. Bu hafta o kadar çok gezi planı tartışıldı ki, opsiyonlar arasından seçim yapmak çok zor oldu.
Havanın soğukluğunu, grubumuzda ki hasta üye sayısını, ve çocukların gelme potansiyelini de değerlendirince kardan uzak kalalım dedik.
En son karar kıldığımız yer bahçe ilçesindeki batığın olduğu yer.
Şahsen bende tam olarak yer hakkında net bilgiye sahip değilim. ama duydugum kadarıyla kum oyunları yapabileceğimiz, kuşları gözlemleyebileceğimiz, fotoğraf çekebileceğimiz deniz kenarı bir yermiş.
Mekan konusunda bilgiyi Hamdi Bey daha net verecektir.
Ben şimdilik sadece buluşma yerini ve saatini belirliyeyim.
Sabah 7:30 da buluşma, 8:00 da hareket. (Mahmut Usta bana kızacak gec oldu diye ama uykucularıda kollamak lazım
buluşma noktası: her zamanki gibi BSK MetroPark hastanesi köşesi
mangallarımızı eksik etmiyoruz,