Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,389
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

Adana Off- Road gezi Serisi 06.02.2011 katılım listesi..

1)Mahmut Demir L 200 mitsubishi
2)Hamdi İzal Vitara HDİ
3)halil 01 suziki Vitara

Etiketler

Yüce fikir olarak verdiğin iki yerde ğüzel. Uzak yerlerde kamp yapmak lazım Mahmut usta önceden cuma akşamı çıkardı. Karlar erimeden demirkazığa aladağa meydana ğidebilirsinizi. Senin dediğin yeri trt tevizyonunda izlemiştim ğerçekten çok ğüzel yerler. Birgün karşılaşmak dileğiyle.

Adana Off- Road gezi Serisi 06.02.2011 katılım listesi..

2)Hamdi İzal Vitara HDİ
3)halil 01 Suzuki Vitara
4) Kemalhan Oray+2 Suzuki Jimny

2)Hamdi İzal Vitara HDİ
3)halil 01 Suzuki Vitara
4) Kemalhan Oray+2 Suzuki Jimny
5) Fatih Demir L 200 Mitsubishi

hacer1959' Alıntı:
Günaydın bayan arkadaşlar. resimlerde gördüğüm kadarıyla sayınız bayağı var. Dikkat ettim haftalardır yaptığınız gezilere erkekler karar veriyor.Siz niye fikrinizi söyleyip ortak bir karar almıyorsunuz. Bunu biraz düşünün derim bu benim kendi fikrim.
Tünaydın Hacer teyze :smiley: Benim bağlı olduğum başka bir grup var.Ve yıllardır buluşmaları ben düzenliyorum.Açıkcası yoruldum..Biraz köşeme çekilip dinlenmek istiyorum..Hem gidip gördüğümüz yerler çok güzel..Ben hiç şikayetçi değilim :smiley:

selam herlkese cok şukur karar verdınız beklemekten baya yoruldum yaff :D herkese kolay gelsın zevklı ve kazasız gezılerrrr allahas emanet olun :smiley:

ha unutmadan yengemın soyledıklerını dınleyın bence :D kurban oldugum yengecıgım cok ozledım senı :D

Adnan iyimisin gezi rotasını değiştirdiler. Gidecekleri yerde güzel inşallah sende aralarına katılırsın.Bende seni özledim.

arkadaşlar fatih bugun gidilecek yere keşif yaptı goletli yerlerde su seviyesi bazı arçlar için fazla gelebilir . su seviyeleri biraz yuksekmiş. yani yuzenbilirde olabiliriz. :D kum tepeleride oyun için iyi diyor. zaten çöl gibi çok buyuk bi parkur .bu arada birde ördek vurmuş ??? silahla degil arabayla. yakalamış.umarım yarın getırır yeriz :D :D :D inş guzel degişik bi gezi olur ;)

mayolarınızıda alın bence .yedek elbise falan :D aslında su goruntusu guzel olsa dalınırda ama orası her zaman bulanık genelde

yazılar bilgi biraz gecikti kusura bakmayın fatih ancak geldi keşiften ;) onu bekledim haber için

oltada atılabilir. çok buyuk balıklar yakalardık eskiden oltalarınızıda alın bence

bu arada gokhan kayboldun nerelerdesin.bu hafta kaçırma geziyi ;)

.. Kum tepeleri , su göletleri , avcılık, balıkcılık,mangalda ördek yani baylar, bayanlar
yarın güzel bir gun olacak diyoruz ....emegi gecen herkese simdiden tsk ediyorum ..Selcuk takımları getir mangalda yer ayırıyoruz ..:smiley:)

Atilla kardes vallahi bu hafta kimseden ses cıkmıyor..bizim bilmedigimiz bir seymi var..listede bos sayılır gerci su an a kadar olumsuzluk bildiren olmadı :smiley:) beyler listeye yazalım lutfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri