Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yuce

Kamp I
Dostlar,
Bu hafta duyuruda biraz geciktik. Bu hafta o kadar çok gezi planı tartışıldı ki, opsiyonlar arasından seçim yapmak çok zor oldu.
Havanın soğukluğunu, grubumuzda ki hasta üye sayısını, ve çocukların gelme potansiyelini de değerlendirince kardan uzak kalalım dedik.
En son karar kıldığımız yer bahçe ilçesindeki batığın olduğu yer.
Şahsen bende tam olarak yer hakkında net bilgiye sahip değilim. ama duydugum kadarıyla kum oyunları yapabileceğimiz, kuşları gözlemleyebileceğimiz, fotoğraf çekebileceğimiz deniz kenarı bir yermiş.
Mekan konusunda bilgiyi Hamdi Bey daha net verecektir.

Ben şimdilik sadece buluşma yerini ve saatini belirliyeyim.
Sabah 7:30 da buluşma, 8:00 da hareket. (Mahmut Usta bana kızacak gec oldu diye ama uykucularıda kollamak lazım :smiley: )
buluşma noktası: her zamanki gibi BSK MetroPark hastanesi köşesi

mangallarımızı eksik etmiyoruz, :smiley: :D 8)

Etiketler
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi Duyurusu (06 Şubat 2011)

Selam arkadaslar yer konusunda atilla bey ve fatih kardesimiz daha detaylı bildirecekler ,ben sahil kısmını bilmiyorum tskler onur..

Ayrıca bulusma yeri olarak ,karatasa gideceksek galeriya oto park daha uygun olur diye bilginize sunuyorum..

onur abi rotayı bilmeyen varsa orayı biz iyi biliriz çünkü bazı hafta sonları oraya balığa gideriz...biz gelirsek iyi olur ama babam bu hafta gidemeyeceğiz diyor...babamı ikna etmek biras zor olcak ama...=)=)

Mustafa baban konuyu biliyor fatihte :smiley:)

amigo' Alıntı:
Selam arkadaslar yer konusunda atilla bey ve fatih kardesimiz daha detaylı bildirecekler ,ben sahil kısmını bilmiyorum tskler onur..
valla fatihin mastır yaptıgı yerler arada bir gider geniş oyun alanları uçsuz bucaksız kum tepeleri goletler olan bi yer geneli açık alan. karataş bahçe ky çıkışından yeni kopruyle kanal geçilip çöle girilir bahçe kanalının denize döküldügü yerdir bitişigindede batık bir gemi vardır oltada atılabilir yaklaşık 55 60 km mesafededir yazın bende bazen cocuklarla kamp yaparım hafta sonları sessiz sakin bir yer kıyıdan 15km ileride hurma bogazı dalyanı vardır .oltacılarda malzemelerini alsın bence. yaklaşık 1 saat surer.bencede çok erken gitmeye gerek yok uykucular için zor oluyo

ayrıca domuz ordek çakalı ve kuşları bol bi yerdi kaldıysa ???

Vallaha güzel yermiş herkese hitap ediyor bu hafta rekor katılım olur o zaman :smiley:)

Valla bende şimdi iyice merak ettim. Yer konusunda çok bilgim yok.

Şu galeria da buluşma fikride çok dogru . hiç düşünmemiştim . o zaman değistirelim mi Galeria otoparkı olarak buluşma noktasını??

ama saat konusunda değişiklik yapmayalım. çünkü zaten illaki bekleme süresi uzuyor.

Buluşma noktası Galeria Otoparkı park bahçeler müdürlüğü kapısı yanı.
Buluşma saati 7:30
Hareket saati 8:00
İntikal süresi: yaklaşık 60dk
Intikal noktası: Bahçe köyü civarı batık gemi bölgesi
Getirilecek malzemeler: kamp sandalyeleri, mangal, yiyecek, içecek, olta takımı, çeki halatı, su geçirmeyen bot, portatif kürek, dürbün, fotoğraf makinası, yedek ceket.

Her ne kadar kar' a gitmesek de havanın soğuk olabileceğini düşünerek kalın kıyafetlerimizi unutmayalım.

m atilla kupeli' Alıntı:
valla fatihin mastır yaptıgı yerler arada bir gider geniş oyun alanları uçsuz bucaksız kum tepeleri goletler olan bi yer geneli açık alan. karataş bahçe ky çıkışından yeni kopruyle kanal geçilip çöle girilir bahçe kanalının denize döküldügü yerdir bitişigindede batık bir gemi vardır oltada atılabilir yaklaşık 55 60 km mesafededir yazın bende bazen cocuklarla kamp yaparım hafta sonları sessiz sakin bir yer kıyıdan 15km ileride hurma bogazı dalyanı vardır .oltacılarda malzemelerini alsın bence. yaklaşık 1 saat surer.bencede çok erken gitmeye gerek yok uykucular için zor oluyo

abi bu gideceğimiz yer benim sürekli gittiğim dalyanın orası :smiley: Oltalar Tüyler ve zarganalarımı kapıp geliyorum :smiley:) eğer dalyanın sahibi ordaysa dalyanın içine girip balık bile tutabiliriz :smiley:

Arkadaşlar günaydın karar vermeniz çok uzun sürdü ama iyi olmuş. Hiç olmazsa değişiklik olur. Ama bana kalacak olsa bu mevsimde kar ve akar su şellale daha önemli. Hepinize iyi eğlenceler dilerim.

Günaydın bayan arkadaşlar. resimlerde gördüğüm kadarıyla sayınız bayağı var. Dikkat ettim haftalardır yaptığınız gezilere erkekler karar veriyor.Siz niye fikrinizi söyleyip ortak bir karar almıyorsunuz. Bunu biraz düşünün derim bu benim kendi fikrim.

Ğünaydın selçuk istediğin kadar balık tutabilirsin. İyi eğlencer canım.

kemalhanoray' Alıntı:
abi bu gideceğimiz yer benim sürekli gittiğim dalyanın orası :smiley: Oltalar Tüyler ve zarganalarımı kapıp geliyorum :smiley:) eğer dalyanın sahibi ordaysa dalyanın içine girip balık bile tutabiliriz :smiley:

Kemalhan umarım iyidir. Ben görmedim hiç. umarım değecek bir yerdir. biraz da aksiyon yaratmak lazım. yoksa senin enerjini attırmamız zor olacak :smiley:

hacer1959' Alıntı:
Arkadaşlar günaydın karar vermeniz çok uzun sürdü ama iyi olmuş. Hiç olmazsa değişiklik olur. Ama bana kalacak olsa bu mevsimde kar ve akar su şellale daha önemli. Hepinize iyi eğlenceler dilerim.

Hacer Abla aslında ilk ortaya attığım fikir Çamardı'nın orda ki Emli Vadisi, Sarı Memedin Yurdu'ydu ama çok güneş görmez çolukçocuk hasta olur diye ordan vazgeçildi.
ikincisi de göksü nehrinin denize döküldüğü yerdi. Hem kuş cenneti var hem de denizin içine km lerce uzanan kum burnu vardı ama oraya da uzak denildi.
Bu bölgelere kalmalı kamplı bir gezi düzenlemek lazım aslında. inşallah o da olacak.

Umarım bu gezide de umduğumuzu buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri