kerimakkis
Kamp II
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)
OK Atilla abi selamlar...
OK Atilla abi selamlar...
kemalhanoray' Alıntı:Köşk'e 4 . Gidişimiz Olacak Ya..Bence Farklı Bir Nokta'ya Gidelim Bu Hafta..Mesela Tekrar Karboğazı Olabilir..Gelemeyenler Çok Heveslenmişti.. Köşk'e Hemen Hemen Herkes Gitmiştir..Yada Baştepe Gözetleme Kulesi Derim Ben..10 Geziden 8 Tanesini Köşk'e Düzenledik Zaten Biraz Özlemek Lazım..Yanii Kısaca Ben Derim ki ; BAŞTEPE GÖZETLEME KULESİ İlk Tercih Olmalı..İkinci tercih Olarak Karboğazı Olmalı..Son Olarak Köşk'ü Düşünmeliyiz..
hacer1959' Alıntı:Günaydın Onur sana kırgınım. Resimleri iki haftadır yüklemedin. O yüzden seni pıratostu ediyorum. Tek şartla konuşurum haftaya gecikmeden bol bol fazla ve güzel resimler bekliyorum. Yoksa makinanın başına birşey gelebilir.
anlaşılan köşke veya kara pek talep yok gibi. mahmut ustanın karbogazı ust sagında bi guzel bi yeri vardılaurus nobilis' Alıntı:selamlar herkese.
vallla hastalık geçti gibi ama bendeki öksürükte bitmiyoo..kara gidincede dayanamıyoruz biraz rüzgar biraz esinti...bende korkuyorum açıkcası.
geçen haftalarda fatihin kontrol ettiği yeri seçersek (veya ona benzer deniz kenarı çamurlu alan) çok sevinirim...ayrıca aldığım istihbarata göre dağlar karlı ve sislli oalcakmış..
hatta kar olursa gelemeyebilirim
ama illaki kar yapalım derseniz size iyi eğlenceler diler buhafta bizde burlaraa takılırız )
onun dışında mahmut usta gündüz seni arayacak dediğim arkadaşlarlada görüştüm, deniz tarafı ve çamur işi olursa onalrda iki araçla katılabileceklerini ilettiler.
kesinlikle kemalhan a katılıyorum hem köşten hem de Baştepeden yana ne bu köşkten başka bi yere gitmiyoruz.. artık degişiklik yapma zamanı gelmiştır heralde.. ben de oyumu baştepeden yana kullanıyorum '' Tuvana ''kemalhanoray' Alıntı:Israrla BAŞTEPE GÖZETLEME KULESİ Diyorumm Köşk'ü Özlemek İstiyorummmm