mahmutdemir' Alıntı:Selam bunyamın bey tsk ederiz olumlu dusunceleriniz için bu grubumuzun ilk cekirdeklerini sizler bizden once sepmiştiniz herkesin cabası ve emegi uzerine kurulmus bir yapıdır..umarım en yakın zamanda sizde katılırsınız hamdideden dolayı sizleri tanıyoruz en kısa zamanda gorusmek dilegiyle . komsu illere gelince daha onceden tarsus ,mersin,hatay bölgelerinin düzenledigi gezilere katıldık bizde en kısa zamanda kollektif bir bulusma ayarlamaya calısıyoruz saygılar..
yarış arabası degilki bu böyle olur tabiimahmutdemir' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68716.0
seyretmenini tavsiye ederim..
hacer1959' Alıntı:İyi akşamlar arkadaşlar. Hafta sonuna çok az kaldı ğideceğiniz ğüzarğahı ayarladınızmı? çok geç karar veriyorsunuz.Oylamaya sunun çoğunluk nereyi istiyorsa oraya gidin. Bu yazdıgım kusura bakmayın. Bende gezebilir üyesi olarak düşüncemi yazdım.Herkes düşündüğü yeri yazsıni
son karlar bunlar ha bi daha ruyanızda gorursunuz karlarıkemalhanoray' Alıntı:Biz Onur Abiyle Hergün Karşılaşıyorz Hergünde Bu Haftanın Konusu Geçiyor Bizde Kar Olayına Ara Vermeyi Düşünüyoruz Çünkü Acayip Hastayız ??? Boğazımı Hissetmiyorum Ben Mesela Karataş Batık Gemi Civarı'nı Düşünebilirz Sanırım Bu Hafta
o taraf da cascavlak ama guzel kum tepeleri var sulu geçişlerde fena degil belki balık bile tutulabilirm atilla kupeli' Alıntı:son karlar bunlar ha bi daha ruyanızda gorursunuz karları