Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 281
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,825
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)

müsayit olanlar için kayseride çok iyi bir seçenek bence ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69232.0;topicseen

Etiketler

mahmutdemir' Alıntı:
Selam bunyamın bey tsk ederiz olumlu dusunceleriniz için bu grubumuzun ilk cekirdeklerini sizler bizden once sepmiştiniz herkesin cabası ve emegi uzerine kurulmus bir yapıdır..umarım en yakın zamanda sizde katılırsınız hamdideden dolayı sizleri tanıyoruz en kısa zamanda gorusmek dilegiyle . komsu illere gelince daha onceden tarsus ,mersin,hatay bölgelerinin düzenledigi gezilere katıldık bizde en kısa zamanda kollektif bir bulusma ayarlamaya calısıyoruz saygılar..

düşüncelerime saygı duyduğunuza sevindim mahmut bey inanın diyer arkadaşlarda bunu gönülden istiyor hatta bildiğim kadarıyla bu hafta sonu bir etkinlik yapıcaklar link açıcaklardır inanın çok değerli insanlar eminimki sizlerde öylesiniz resimlerden onu görüyorum bu sıcaklığı bu kaynaşmayı hepberaber yaşamak daha mantıklı geziler doyumsuz hale gelecektir saygılar sunar keyifli geziler dilerim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Hafta sonuna çok az kaldı ğideceğiniz ğüzarğahı ayarladınızmı? çok geç karar veriyorsunuz.Oylamaya sunun çoğunluk nereyi istiyorsa oraya gidin. Bu yazdıgım kusura bakmayın. Bende gezebilir üyesi olarak düşüncemi yazdım.Herkes düşündüğü yeri yazsıni

hacer1959' Alıntı:
İyi akşamlar arkadaşlar. Hafta sonuna çok az kaldı ğideceğiniz ğüzarğahı ayarladınızmı? çok geç karar veriyorsunuz.Oylamaya sunun çoğunluk nereyi istiyorsa oraya gidin. Bu yazdıgım kusura bakmayın. Bende gezebilir üyesi olarak düşüncemi yazdım.Herkes düşündüğü yeri yazsıni

hacer ablaya katılıyorum, ve nerde bu hafta etkinlik diyorum...bu hafta kara azıcık mola verip deniz havası solunsa olurmuu :smiley:

Biz Onur Abiyle Hergün Karşılaşıyorz Hergünde Bu Haftanın Konusu Geçiyor Bizde Kar Olayına Ara Vermeyi Düşünüyoruz Çünkü Acayip Hastayız ??? Boğazımı Hissetmiyorum Ben Mesela :smiley: Karataş Batık Gemi Civarı'nı Düşünebilirz Sanırım Bu Hafta :smiley:

kemalhanoray' Alıntı:
Biz Onur Abiyle Hergün Karşılaşıyorz Hergünde Bu Haftanın Konusu Geçiyor Bizde Kar Olayına Ara Vermeyi Düşünüyoruz Çünkü Acayip Hastayız ??? Boğazımı Hissetmiyorum Ben Mesela :smiley: Karataş Batık Gemi Civarı'nı Düşünebilirz Sanırım Bu Hafta :smiley:
son karlar bunlar ha bi daha ruyanızda gorursunuz karları ;)

m atilla kupeli' Alıntı:
son karlar bunlar ha bi daha ruyanızda gorursunuz karları ;)
o taraf da cascavlak ama guzel kum tepeleri var sulu geçişlerde fena degil belki balık bile tutulabilir
:smiley: sulu geçişlerde kadir ve ismet hoca olması lazım tecrubelerinden faydalanırız. bataklıktada onurdan :D :D :D

benim için farketmez her yere uyarım hatta şu kayoffu bile düşünün bence 12 . 13 mart yarışmalı festival

evet daha vaktimiz var kayoff için. neyse biz bu haftayı düşünelim her kes duşuncesini soylesin ona gore programı yapalım

Atilla beye katılıyorum. Bu aydan sonra karlar erimeye başlar. İstesenizde karı göremezsiniz. Zaten ünümüz bahar deniz ve diğer etginlikleri bol bol yaparsınız.

Günaydın Onur sana kırgınım. Resimleri iki haftadır yüklemedin. O yüzden seni pıratostu ediyorum. Tek şartla konuşurum haftaya gecikmeden bol bol fazla ve güzel resimler bekliyorum. Yoksa makinanın başına birşey gelebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR