NVR01' Alıntı:ewt umut gerçekten bedava yaptırmışsın bizimkiler yeni araba yapmaya görsün,,,hemen çoşuyorlar sonrada iş yok iş olurmu o rakamlara anasını satayım...valla şu çeta sac işi baya kafama yattı soğuk felan olur dediler bende üstüne kış için sadece,,seyyar halı fleks yaptırırım dedim ne olacak sök tak bakalım 20 gün 1 aya belli olur neticemiz....saygılar
sword7' Alıntı:Çeta yaptırıcaksında abi, şanzımanı indirmen gerekirse nasıl açacaksın şanzıman tünelini taban saçlarını vs... Vidalı yap bence taban saçları şeklinde, yoksa çok uğraştırabilir.
sword7' Alıntı:Çeta yaptırıcaksında abi, şanzımanı indirmen gerekirse nasıl açacaksın şanzıman tünelini taban saçlarını vs... Vidalı yap bence taban saçları şeklinde, yoksa çok uğraştırabilir.
abı ne alemdesın?*NVR01' Alıntı:nerde o günler keşke...................bitseee
seni bekliyoruz senin bitsin ben dagıtacam inşalah kısa sürede toplamayı başarırım ama senin defender gibi hiç bir arac olmucagınada eminim sizin defender rın modeli kaç merak ettim de mersin bölgesi saim yel saygılarımlaNVR01' Alıntı:nerde o günler keşke...................bitseee