Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,325
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

Koltuk konusunda bende bir sonuca varamadım.

Arkalara doblo koltuğu olur diyorlar ama emin değilim.

Etiketler

Orjinal koltuğunu kaplatın derim, çok şık ve rahat oluyor (Bence)

03062011332.jpg

teşekkürler arkadaşlar yorumlar için umut orjinal koltugu derken sendeki ne koltugu ....

kolay gelsin bya bitmiş aracınız aramızda görmekten gururduyarız defendere nasıl görürüz bende yaptırmayı düşünüyorum hiç olmazsa bilgi sahibi olurum görmem mümkünmü acaba
mersinden saim yel

ta5che' Alıntı:
kolay gelsin bya bitmiş aracınız aramızda görmekten gururduyarız defendere nasıl görürüz bende yaptırmayı düşünüyorum hiç olmazsa bilgi sahibi olurum görmem mümkünmü acaba
mersinden saim yel

slm lar araç yarın fırından cıkıcak kısmetse ne zaman isterseniz görebilirsiniz tabiki eğer adanaya gelecekseniz tabiki...saygılar

sword7' Alıntı:
Arkadaki Defenderın orj katlanabilir koltuğu. Yükseltildi ve şişirildi o kadar :D

bu işlemler ne kadar tuttu acaba? defender a uydurulabilecek koltuklar hangi aracların koltuklarıdır

[attachment=1]

ön iki koltuğa monza düşünülebilir mi acaba.arazide sağa sol sallanırken sıkı tutar ama çok yorucu olur mu bilemiyorum. disco koltuğu yada uydurabileceğim başka koltuk bulamazsam sanırım bundan alıcam.

tijen212.jpg

Fiyatlar döşemecisine göre değişebilir. Arazi taşıtında koltuklar bence yumuşak olmalı ve vücudu kavramalı...

valla döşemeciler uçuyor arkadaşlar burda bi tanesi 5-6 bin tl gider dei bende direk bazukayı çektim :eek: :eek: :eek: :eek: başka biride 3000 tl dedi ön 2 koltuk hariç bende hepsinden vazgeçtim arabnın komple içini çeta sac yapacam koltuklarıda orjinal almayı düşünüyorum tavan ve iç trimleride yeni alacam galiba döşemeciye o parayı vermektense daha fazla verir hem orjinal hem daha şık görüntü elde ederim yanlış anlaşılmasın ama döşemeciler uçuyor ;D ;D ;D ;D böyle fiyat çekerlerse kaybederler

NVR01' Alıntı:
valla döşemeciler uçuyor arkadaşlar burda bi tanesi 5-6 bin tl gider dei bende direk bazukayı çektim :eek: :eek: :eek: :eek: başka biride 3000 tl dedi ön 2 koltuk hariç bende hepsinden vazgeçtim arabnın komple içini çeta sac yapacam koltuklarıda orjinal almayı düşünüyorum tavan ve iç trimleride yeni alacam galiba döşemeciye o parayı vermektense daha fazla verir hem orjinal hem daha şık görüntü elde ederim yanlış anlaşılmasın ama döşemeciler uçuyor ;D ;D ;D ;D böyle fiyat çekerlerse kaybederler
Yurdumdaki tipik sanayi gerçeği.Hepsi aynı kefede değil tabiki esnafın, bu bahsettiğim cahil yattığı sürece yediğini içtiğini bir tane müşteri yakalayınca hepsini ondan almak isteyen tipik cahil insan tipi davranışı.Heleki keyfine bir araç yapıyorsan hiç şansın yok beşte ister onda.Makul seviyeler olsa daha çok insan gelecek böyle işler yapacak, yaptıracak.Biraz mantıklı düşünse anlayacak aslında.

Sözlerimden , işini layıkıyla yapan, fahiş fiyatlar istemeyen,yaptığı işle müşterisini memnun eden esnaf kesimini muaf tutarım. Sözüm apaçileredir.

yavuz beye katılıyorum işini hakkıyla yapan ve fiyatlarını uçuk tutmayan esnaflar hariçtir dediklerimize yanlış anlaşılma olmasın ,,,bu yüzden bize kendi işimizi kendimiz yapmak zorunda bırakıyorlar ben komple çeta sac döşemeye karar verdim galiba bu gidişle öyle olacak....

arkadaşlar ben defenderim için 626 mazda dan cıkma ön koltukları aldım şahane oldu sadece monte ederken bir kaç değişiklik gerekti hatta daha kullanışlı oldu aküye ulaşmak artık daha kolay Biraz da koltukları temizlemek gerekecek o kadar çıkma ayaksız avrupa arabaların koltuklarını bi değerlendirin derim ...

NVR01' Alıntı:

bir deri koltuk yaptırayım dedim adam 3 bucuk istedi ayarı verdim

Ben Edremit'te yaptırdım aracımı İzmir Döşeme'ye. Öndeki subaru koltukları şişirildi ve deri kaplandı, arka koltuk sırtlığı yükseltildi, şişirildi ve deri kaplandı, aracın cam kenarlarındaki plastik aksamı deri kaplandı, arkadaki alet sandığı ve teker üstündeki sünger oturaklar ve sırt dayamaları deri kaplandı. Aracın tabanına kouççuk izolasyon yapıldı ve üzeri halı kaplandı. Orta konsol, vites körükleri der deri kaplandı. Deri dediysem kaliteli vinleks :D Oturma yerleri delikli olanında kenarları mat siyah deri. Toplam maliyeti bana malzeme ve ustalık dahil 1100 lira civarına geldi... Sizin ustlar harbiden uçmuş....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR