ta5che' Alıntı:kolay gelsin bya bitmiş aracınız aramızda görmekten gururduyarız defendere nasıl görürüz bende yaptırmayı düşünüyorum hiç olmazsa bilgi sahibi olurum görmem mümkünmü acaba
mersinden saim yel
NVR01' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar yorumlar için umut orjinal koltugu derken sendeki ne koltugu ....
sword7' Alıntı:Arkadaki Defenderın orj katlanabilir koltuğu. Yükseltildi ve şişirildi o kadar![]()
Yurdumdaki tipik sanayi gerçeği.Hepsi aynı kefede değil tabiki esnafın, bu bahsettiğim cahil yattığı sürece yediğini içtiğini bir tane müşteri yakalayınca hepsini ondan almak isteyen tipik cahil insan tipi davranışı.Heleki keyfine bir araç yapıyorsan hiç şansın yok beşte ister onda.Makul seviyeler olsa daha çok insan gelecek böyle işler yapacak, yaptıracak.Biraz mantıklı düşünse anlayacak aslında.NVR01' Alıntı:valla döşemeciler uçuyor arkadaşlar burda bi tanesi 5-6 bin tl gider dei bende direk bazukayı çektim![]()
![]()
![]()
başka biride 3000 tl dedi ön 2 koltuk hariç bende hepsinden vazgeçtim arabnın komple içini çeta sac yapacam koltuklarıda orjinal almayı düşünüyorum tavan ve iç trimleride yeni alacam galiba döşemeciye o parayı vermektense daha fazla verir hem orjinal hem daha şık görüntü elde ederim yanlış anlaşılmasın ama döşemeciler uçuyor ;D ;D ;D ;D böyle fiyat çekerlerse kaybederler
NVR01' Alıntı:valla döşemeciler uçuyor arkadaşlar burda bi tanesi 5-6 bin tl gider dei bende direk bazukayı çektim![]()
![]()
![]()
başka biride 3000 tl dedi ön 2 koltuk hariç bende hepsinden vazgeçtim arabnın komple içini çeta sac yapacam koltuklarıda orjinal almayı düşünüyorum tavan ve iç trimleride yeni alacam galiba döşemeciye o parayı vermektense daha fazla verir hem orjinal hem daha şık görüntü elde ederim yanlış anlaşılmasın ama döşemeciler uçuyor ;D ;D ;D ;D böyle fiyat çekerlerse kaybederler