Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)
öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür.
ama biraz kısa olmuş tabiki şaka.
dönünce sizin yazılarınızı bekleriz.
hemen hemen her insan gibi bende satıcı tacizinden rahatsız olurum.bu konuda en çok rakhatsız olduğum yer fas tı.
tayland da ısrarcı değiller.genelde taksici ve tuktuk çular laf atar.
onlarada ,ellerimi birleştirip hafifce eğilerek teşekkür ettiğimde gülmekten iptal oluyorlardı.
2. ye bir şey demezler.sadece phuket havalimanında bir taksici 2. kez söyledi peşimi takip etti.sert bir teşekkürden sonra oda peşimi bırakmıştı.
bu anlamda tayland da bir sıkıntı yaşamadım kendi adıma.
sakinlik huzur açısından ben koh phangan 'ı çok sevmiştim. su altı içinse taylandda bu işin merkezi koh tao .koh tao nun hemen yanndaki koh nang yuan ise kartpostallık bir ada.
birde gitmek istediğim ama bu seferde gidemeyeceğim koh chang var.kamboçya sınırı tarafında.
orasıda çok meth ediliyor.
ben de yarın malezyaya uçuyorum.
malezya,kamboçya,tayland üçlemesi yapacağım
uzakdoğuya gidip etkilenmeyen gezgin azdır genelde.farklı bir coğrafya ve kültür.muhtemelen sizde etkilenir ve uzun süreli bir seyahat daha gerçekleştirisiniz.
umarım sizde yüreğinizdeki ,aklınızdaki,kalbinizdeki yeri bulursunuz.
yolunuz ve bahtınız açık olsun
öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür.
ama biraz kısa olmuş tabiki şaka.
dönünce sizin yazılarınızı bekleriz.
hemen hemen her insan gibi bende satıcı tacizinden rahatsız olurum.bu konuda en çok rakhatsız olduğum yer fas tı.
tayland da ısrarcı değiller.genelde taksici ve tuktuk çular laf atar.
onlarada ,ellerimi birleştirip hafifce eğilerek teşekkür ettiğimde gülmekten iptal oluyorlardı.
2. ye bir şey demezler.sadece phuket havalimanında bir taksici 2. kez söyledi peşimi takip etti.sert bir teşekkürden sonra oda peşimi bırakmıştı.
bu anlamda tayland da bir sıkıntı yaşamadım kendi adıma.
sakinlik huzur açısından ben koh phangan 'ı çok sevmiştim. su altı içinse taylandda bu işin merkezi koh tao .koh tao nun hemen yanndaki koh nang yuan ise kartpostallık bir ada.
birde gitmek istediğim ama bu seferde gidemeyeceğim koh chang var.kamboçya sınırı tarafında.
orasıda çok meth ediliyor.
ben de yarın malezyaya uçuyorum.
malezya,kamboçya,tayland üçlemesi yapacağım
uzakdoğuya gidip etkilenmeyen gezgin azdır genelde.farklı bir coğrafya ve kültür.muhtemelen sizde etkilenir ve uzun süreli bir seyahat daha gerçekleştirisiniz.
umarım sizde yüreğinizdeki ,aklınızdaki,kalbinizdeki yeri bulursunuz.
yolunuz ve bahtınız açık olsun