Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan corrado41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,646
Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)

öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür.
ama biraz kısa olmuş :smiley: tabiki şaka.
dönünce sizin yazılarınızı bekleriz.
hemen hemen her insan gibi bende satıcı tacizinden rahatsız olurum.bu konuda en çok rakhatsız olduğum yer fas tı.
tayland da ısrarcı değiller.genelde taksici ve tuktuk çular laf atar.
onlarada ,ellerimi birleştirip hafifce eğilerek teşekkür ettiğimde gülmekten iptal oluyorlardı.
2. ye bir şey demezler.sadece phuket havalimanında bir taksici 2. kez söyledi peşimi takip etti.sert bir teşekkürden sonra oda peşimi bırakmıştı.
bu anlamda tayland da bir sıkıntı yaşamadım kendi adıma.
sakinlik huzur açısından ben koh phangan 'ı çok sevmiştim. su altı içinse taylandda bu işin merkezi koh tao .koh tao nun hemen yanndaki koh nang yuan ise kartpostallık bir ada.
birde gitmek istediğim ama bu seferde gidemeyeceğim koh chang var.kamboçya sınırı tarafında.
orasıda çok meth ediliyor.
ben de yarın malezyaya uçuyorum.
malezya,kamboçya,tayland üçlemesi yapacağım :smiley:
uzakdoğuya gidip etkilenmeyen gezgin azdır genelde.farklı bir coğrafya ve kültür.muhtemelen sizde etkilenir ve uzun süreli bir seyahat daha gerçekleştirisiniz.
umarım sizde yüreğinizdeki ,aklınızdaki,kalbinizdeki yeri bulursunuz.
yolunuz ve bahtınız açık olsun

Etiketler

koh phangan, koh tao, koh nang yuan ve koh chang...

hepsine bakmaya çalışacağım...turistin fazla olmadığı, denizin sakin balığın bol olduğu bir yere bırakacağım kendimi...

hiç küçük tekne kiralayıp kendi balığını tutup yiyen insanlar gördün mü...

döndüğümde eğer istediğimi bulursam yazacağım tek şey muhtemelen felsefe olacaktır...:smiley::smiley:

sana da iyi yolculuklar...tayland'da bakarsın birbirimizi görürüz...ben ne de olsa senin resmini gördüm bir alicengiz yapabilirim seni görürsem...:smiley::smiley:

fotoğraflar 1 sene öncesinin.
belki tanıyamazsınız. ihtiyarladım biraz. ;)
tekne kiralayan denk gelmedi.sorup soruşturmadım da ve fakat
phuket çıkışlı bazı turlarda bir balıkçı köyü ziyaret ediliyor.olmadı bir süre takılırsınız oralarda veya samuide de balıkçı köyleri var.
birde phangan da sabah çıkıp akşam dönen balık avı turları vardı.
tur kayığına turistleri - 5 veya 7 kişi- bindirip gidiyorlardı.
ama kendiniz kiralarsanız kayık sahibi ile liralayın.
kullanımı biraz zor gibi.
arkada eski bir araç motoru ona bağlı yaklaşık 2-3 metrelik bir şaft ve ucunda pervane.
tekrar yolunuz açık olsun

kısmette ne varsa artık...cennet gidilen yer değil belki de yaşanılan andır diyordu biri...ispanya'da bir restoran varmış o gün taze balık tutarsa açıyormuş, tutamazsa açmıyormuş...beni çok etkilemişti duyduğumda...hayatımın sonuna kadar olmasa da en azından belli bir dönemini özellikle bu dönemi o mantıkla yaşamak isterim...bahsettiğimiz yerler de sanki bu tarz yaşam için yaratılmış yerler gibi duruyor...tabii davulun sesi zuaktan hoş da gelebilir...gidip göreceğiz...bali'de aradığımı bulamamıştım umarım burada bulurum...

evet yaşayacağım yeri buldum...şimdi uzun bir yolculuk yapıp ardından dinlenmek üzere pipiye gideceğim...uzun bir müddet yaşayacağım orada...yaşattığı mutluluk kadar yaşatmadığı sıkıntıları da orayı cennete çeviriyor...

Hakikat aramakla bulunmaz ,ancak bulanlar hep arayanlardır . demiş Bayezid'i Bestami

aradığınızı bulmanıza sevindim.phi phi müthiş bir yer.ben tepeye çıkıp 2 tarafı koy olan o manzarayı seyredememiştim.içimde ukte kaldı.

benim taylandda ki adam phangan.
laf arasında bahsederken hep benim adam diyorum farkında olmadan.
dededen miras ya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR