actyon sports'a hangi lastik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpperr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,548
Ynt: actyon sports'a hangi lastik?

250 tl guzel rakam bence uygundur ..... at lastık camurda zayıf kalıyor bır takım mt lastık alacagım cıkmada olabılır ...

Etiketler

arkadaşlar sizler lastik konusunda oldukça tecrübelisiniz.ben 225 75 16 ebatlarında hep asfaltta kullanılacak sessiz,iyi yol tutan ve en uygun fiyatlı lastiği arıyorum.bana bu konuda akıl verin lütfen

birde haberi olmayan arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum.ben nuğlanın bir ilçesinde yaşıyorum.geçen izmir aksan servisi aradım yedek anahtar için ozaman öğrendim.servis 2 ayda bir buraya geliyormuş ve aracın bakımını burada yapıp gidiyormuş bayıldım böyle bir hizmetin olmasına.herhalde servisin müşterinin ayagına bakım için gittiği başka marka yoktur.

sabri yucel' Alıntı:
lassa veya brıgstone alabılırısnız :smiley:
ama hangisi.at,mt,stt bu harfler benim için hiçbirşey ifade etmiyor.benim tam olarak hangi modeli aramam lazım.lassa ve bigstonenın bana uygun modelleri varmı

off road yapmayacaksanız normal radyal lastık almalısınız .... off road yapacaksınız at lastık .... agır off road payacaksanız mt lastık almalısınız ....

Lastik konusundan hiç anlamam. A.Sports'un 4x4 otomatik serisinde, 255/75R16 ve 255/60R18 lastik seçenekleri var. Bunların hangisi daha yüksektir? Birde bu lastik ebatlarında yükseltme yapmak için hangi lastik ebatlarıyla değiştirmek uygun olur? Teşekkürler.

merhaba aracı agırlıklı olarak asfaltda kullanacaksanız 18 jant yok agırlıklı olarak arazide dagda off road amaclı kullanacaksanız 16 jant daha uygun olur ... en yuksek 265 lastik takabilrsiniz ... aracı yukseltme kitleriyle 5 cm kadar yukseltebılırısnız .. selamlar

Teşekkürler Sabri Bey. Bir Soru daha; 255/75R16, 245/75R16'dan yüksek midir?

255/75/16 tam 1.5 santim büyüktür toplam çap olarak, yükseklik olarak da 7.5 milim yüksektir.

255/75/16 tam 1.5 santim büyüktür toplam çap olarak, yükseklik olarak da 7.5 milim yüksektir .... teşekkurler siz cevap vermissiniz :smiley:

lastik buyudukce arac cok azda olsa hantallaşıyor ... ama arazide cok daha iyi sonuc veriyor bir cok ssang kullanan arkadasların aracında 265 lastik var
ayrıca aracı yukseltmek isterseniz ediz nickli arkadaşimiz size yardımcı olur ...

rica ederim ssang kardesligi :smiley: her konuda ben ve diger tecrubeli arkadaşlarim her zaman bilgi paylaşimına hazırız ...selamlar

BEN DUYDUM GT RADİAL MARKASINI BİR ARKADAŞIM KULLANIYORDU. BANADA TAVSİYE ETTİ BENDE SATIN ALDIM. F/P AÇISINDAN DA ÇOK AVANTAJLI ŞİMDİYE KADAR Bİ SIKINTI YAŞAMADIM ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR