actyon sports'a hangi lastik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpperr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,548
Ynt: actyon sports'a hangi lastik?

cavdare' Alıntı:
sizin eleştirilerinizden sonra biraz da internetten baktım...lastiklere karşı biraz soğudum ama bu ebat için fazla alternatif yok...
235/85/16 içinde
http://www.pirelliotolastik.com/?urun-2009-PiRELLi-235-85-16-120R-SCORPION-ATR.html
var...ama araçta herhagi bir yükseltme yok..bu ebatlar bana sıkıntı çıkarırmı......
285 tl yi gözden çıkarttınsa bf al 245/75/16 geçenlerde arkadaşlar 275 e aldı fiyat şimdi nedir bilmiyorum, ya da benzer desenli general grabber(265 aldılar) olabilir ama ben 245/75/16 yı öneririm yükseltme yapmadan da sıkıntı olmaz.

Etiketler

ben bunları taktım memnunum. ama yakıt takıntısı olan ebatları fazla büyütmesin.
benimkiler 265*75*16, BF goodrich A/T
245*75*16 idealdir.

[attachment=1]

[attachment=2]

21092011624.jpg

21092011623.jpg

kesınlıkle aynı fıkırdeyım :smiley: araba dev gibi gozukuyor arazıdede cok faydası var buyuk lastıgın .... bende spacer yok en kısa zamanda halledecegım daha da hard gozukecek 5 cm yukseltme var :smiley: siz nerde yaptırdınız spaserları ?

selamlar
245 75 16 bf/AT en ideali bu herhalde jantlarda -10 ofset yükseltme işlemi daha sonra yapmayı düşünüyorum[attachment=1]

IMAG0166.jpg

245 75 16 bf/AT en ideali bu herhalde jantlarda -10 ofset yükseltme işlemi daha sonra yapmayı düşünüyorum

valley bey selam ..

jantları hazırmı aldınız ofsetli yoksa sizmi bastirdiniz ? ...selamlar

Özür dilerim + 10 olacaktı orijinal jantlar +45 ti iz genişilği biraz daha artmış oldu böylece.jantlar hazır şansa denk geldi desem yalan olmaz.
selamlar

slm...
şimdi diyeceksiniz ki nerden buluyon bu garip markaları ...git MARKA al ;D

sanırım 235/75/16 bende takıntı oldu...bu ebatlarda hep duyulmamış markalarda...tabi fiyat faktörününde etkisi yok değil...
hem muhtemelen benim gibi başkasıda merak ederse hazır verilmiş cevap olsun...

nexen(kore)..ve GT Radial(endonezya)...fiyatlar 250 TL....bu markalarla ilgil ibilginiz varmı....

Teşekkürler...

ben yokohoma kullanıyorum.çamurda çok iyi fakat kar da aynı randımanı bulamadım.silverstone kullanmak daha iyi gibi geliyor.aranızda hiç silverstone kullanan var mı?
bilgi verirseniz sevinirim.

slm...tamam bu sefer nediyeceksiniz bakalım...iyi kötü marka....

Bridgestone Dueler H/T689 235/80R16 109S 4x4 Lastik
fiyat 250 TL...ebatta bir sorun çıkarmaz sanıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR