mehmet35yildiz' Alıntı:belki bir snorkel yüzme yeteneği kazandırabilir ;D , sonuçta yalıtım çok iyi
Geçmiş olsun Memocan arkadaşım her ne kadar güçlü görünsede kamyonetlerde kontrol kaybı binek araçlardan daha fazladır.memocan82' Alıntı:Selamlar herkeze geçen işe giderken saat sabah 4 gibi dudulludan ümraniye istikametine karda kontrolümü kaybettim (2 çekerde ve benim hatam) karşı yola geçtim 30-40cm kaldırım gibi taşların üstünden çok şükür sağ yan basamak gitti sadeca sol tarafıda ben söktürdüm şimdi daha rahat geçiyorum o taşların üstünden arabanız hayırlı olsun zaman içinde sizi şaşırtacak çok şey yapıcağından eminim?
rasimpeh' Alıntı:4x4 moduna aldığınız zaman yol tutuşu aşırı derecede artıyor. tabii doğru orantılı olarak yakıtıda![]()
sabri yucel' Alıntı:4 ceker modunda 80 km den fazla surat yapmamak lazım virajlarda ve keskin donuslerde arac biraz kasılabilir
sabri yucel' Alıntı:asfaltda 200 gecmeyin ;D 198 le radara girdim 2 misli ceza yedim ...
araci benim gibi off road amacli kullancaksaniz yarim metre camur su dere gibi yerlere girmeden once aracda mutlaka yapılması gereken işlemler var .... ozellikle arac otamatikse ....