ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,399
Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

rottweiler' Alıntı:
Kış modunda araç ani kalkışlarda arbanızın savrulmasını engellemek için 2.vites ile kalkıyor
Oke anlaşılmıştır teşekkür ederim. Peki konu konuyu açıyor;
Karlı buzlu yahut çamurlu zeminde araç 6AT patiye kalktığında vites büyültüp bayılma yapıyor mu?
Bunu engellemek için 1 veya 2 viteste sabitleme seçeneğimiz var mı
Ya da bu gibi durumda neler yapıyorsunuz?

Etiketler

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Oke anlaşılmıştır teşekkür ederim. Peki konu konuyu açıyor;
Karlı buzlu yahut çamurlu zeminde araç 6AT patiye kalktığında vites büyültüp bayılma yapıyor mu?
Bunu engellemek için 1 veya 2 viteste sabitleme seçeneğimiz var mı
Ya da bu gibi durumda neler yapıyorsunuz?
Araç triptonik olduğu için vites büyütüp,küçültme işide isterseniz size devrediliyor
Vitesteki kulakçık ya da direksiyon üzerindeki tuşlardan vites yükseltip,düşürebiliyorsunuz

rottweiler' Alıntı:
Araç triptonik olduğu için vites büyütüp,küçültme işide isterseniz size devrediliyor
Vitesteki kulakçık ya da direksiyon üzerindeki tuşlardan vites yükseltip,düşürebiliyorsunuz
Tekrar tekrar teşekkür ederim. Bazen insan pratikle öğrenir bazen de öğretmenlerin tecrübelerden yararlanır. Değer verip yorum yapan üstadlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Tekrar tekrar teşekkür ederim. Bazen insan pratikle öğrenir bazen de öğretmenlerin tecrübelerden yararlanır. Değer verip yorum yapan üstadlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Rica ederiz sorduğunuzda bildiğimiz kadar yardım etmek görevimiz,
Karadeniz yaylalarında çok bulunduğum için Triptonik mod çok işe yarıyor gerçekten
Otomatik modda ayağı frenden çektiğinizde araç bayır aşağı gittikçe gidiyor
Triptonikte istediğiniz vitese atıp bayır aşağı,ayğınızı gazdan ve frenden çekip bağdaş kurup kahve içerek ovit yaylasının güzelliğini seyrederek inmak müthiş bir keyif :D

rottweiler' Alıntı:
Rica ederiz sorduğunuzda bildiğimiz kadar yardım etmek görevimiz,
Karadeniz yaylalarında çok bulunduğum için Triptonik mod çok işe yarıyor gerçekten
Otomatik modda ayağı frenden çektiğinizde araç bayır aşağı gittikçe gidiyor
Triptonikte istediğiniz vitese atıp bayır aşağı,ayğınızı gazdan ve frenden çekip bağdaş kurup kahve içerek ovit yaylasının güzelliğini seyrederek inmak müthiş bir keyif :D
Ne dersun... Odur o. Ne özledim var ya; millet çağırıyo özellikle hanım tarafı Fındıklı'dan iş güç bindi sırtıma bi türlü zaman ayırıpta kaçakıyoruz yaylalara. Anca Boluydu yedigöllerdi oralarda geziyoruz; bi de bizum eşek gitmeyi ki takilayi kıçi kayayi ön çekmeyi :smiley:
Saygılar...

Peki Abiler Ben otomatiğini bulamadığım için almadım;
Olsaydı çoktan aranızdaydım;
Orçun Bey ne almayı düşünüyordunuz?Korando-actyon?

talkie77' Alıntı:
Orçun Bey ne almayı düşünüyordunuz?Korando-actyon?
Üstad en fazla 20 000 de; 2010 ya da 2011 Actyon Sports 6AT istiyorum. Lüx olmayacak 18 cant ve deri benim işime gelmez
Bir iki günden beridir de Şu Ranger'in yeni kasasını yakından görmek istiyorum.
En son karar verecem

ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

Bence yapılmayacak hiç bir şey yok :smiley:

Actyon arazide at lastikle bildiginiz tüm arazi araçlarıyla cok rahat güreşir ... Yuksek torkuyla birçoğundan da üstün performans göstereceğine eminim .... Mt lastik takip arka difransiyellede kılıd takınca dusenemiyorum ...

Arazide hoplayip zipladikdan sonra .. Sehire doneceksin ... Otobanda istedigin gibi gazla 200 e kadar yolu var ;) Bu arabanın en güzel yani bu :smiley:

Abilerim size bir soru sormak istiyorum; isterseniz bir topik açıp orda da tartışabiliriz.
Ranger da kullandığım lastikleri aşağıda belirttim

Yazlık http://www.sanlastik.com.tr/urunler.asp?b=detay&KatID=4&AltKatID=15&ID=49

Kışında Kar tipi http://www.sanlastik.com.tr/urunler.asp?b=detay&KatID=4&AltKatID=16&ID=60

Ssang aldığımda bu lastikler iş yapar mı? BF Goodrich Alltrain AT ikisinin görevini karşılar mı?
Yazın ki kullandığım lastikler dursun yazlık kullanmaya devam; Kışında kar tipi yerine BF'mi kullanayım. Kışlıklarım eskidi sezonda yeni 4 ad. kışlık ya da iyi durumda ki 2 tanesi öne arkalara 2 ad. yeni alabilirim.
Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

SON KONULAR

Geri