ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,400

Etiketler
Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

aracınız hayırlı olsun,
yüzmeyi denemeyin yüzemez,
uçmayı denemeyin uçamaz,
geriye kalan, bi arabayla karada yapılacak herşeyi yapabilirsiniz. :smiley:
tekrar hayırlı olsun.

belki bir snorkel yüzme yeteneği kazandırabilir ;D , sonuçta yalıtım çok iyi

Aracınız hayırlı uğurlu olsun,
Actyon Sports demek;
3 tane arabanın karışımı ama hangisi bilemedim ben ;)
Otomobil deseniz denir,
SUV deseniz denir,
Kamyonet deseniz Denir,
Her şey denebilir bu araç için anlayacağınız
Daha çok ne için kullanacaksınız bilmiyorum şehiriçi daha önce büyük araç kullanmadıysanız ilk zaman zor gelebilir
Sonra alışırsınız
Standart hali ile 4x4'te dağ bayır gezersiniz altını vurmayın aman :eek:
Ama tam bir uzun yol arabasıdır
Yüksek hızlarda sessiz,sakin,oturaklı,konforlu bir araç
Saygılar ;)

Selamlar herkeze geçen işe giderken saat sabah 4 gibi dudulludan ümraniye istikametine karda kontrolümü kaybettim (2 çekerde ve benim hatam) karşı yola geçtim 30-40cm kaldırım gibi taşların üstünden çok şükür sağ yan basamak gitti sadeca sol tarafıda ben söktürdüm şimdi daha rahat geçiyorum o taşların üstünden arabanız hayırlı olsun zaman içinde sizi şaşırtacak çok şey yapıcağından eminim?

hayırlı olsun mutlu kullanın-bende niyetlenmiştim 4x4ne 2cekeri arkadaşımdavar biraz inceledim yakıtı biraaz fazla gibi geldi motoru şanzumanı ve difransiyeli mersedesmiş galiba saglam araç içibiraaz bana göre dar lakin ben 196kg yim. icdizaynı görsel olarak guzel bence mutlaka enaz 2inc yukseltin ;)

memocan82' Alıntı:
Selamlar herkeze geçen işe giderken saat sabah 4 gibi dudulludan ümraniye istikametine karda kontrolümü kaybettim (2 çekerde ve benim hatam) karşı yola geçtim 30-40cm kaldırım gibi taşların üstünden çok şükür sağ yan basamak gitti sadeca sol tarafıda ben söktürdüm şimdi daha rahat geçiyorum o taşların üstünden arabanız hayırlı olsun zaman içinde sizi şaşırtacak çok şey yapıcağından eminim?
Geçmiş olsun Memocan arkadaşım her ne kadar güçlü görünsede kamyonetlerde kontrol kaybı binek araçlardan daha fazladır.

Teşekkür ederim celo kardeşim iki çekerde karlı kaygan yolda fazla gazlamamak lazım bence artık ;D

4x4 moduna aldığınız zaman yol tutuşu aşırı derecede artıyor. tabii doğru orantılı olarak yakıtıda :smiley:

rasimpeh' Alıntı:
4x4 moduna aldığınız zaman yol tutuşu aşırı derecede artıyor. tabii doğru orantılı olarak yakıtıda :smiley:

4 ceker modunda 80 km den fazla surat yapmamak lazım virajlarda ve keskin donuslerde arac biraz kasılabilir

sabri yucel' Alıntı:
4 ceker modunda 80 km den fazla surat yapmamak lazım virajlarda ve keskin donuslerde arac biraz kasılabilir

kesinlikle katılıyorum. hatta bildiğim kadarı ile 70 km yi geçmemek gerekiyor. zaten 4x4 moduna geçtiysen hava şartları yol şartları bozulmuş demektir. ben istanbulda otoban giriş ve çıkış virajlarına 70-80 ile giriyorum tek bir savurma yaşamıyorum (4x2 modunda)

asfaltda 200 gecmeyin ;D 198 le radara girdim 2 misli ceza yedim ...
araci benim gibi off road amacli kullancaksaniz yarim metre camur su dere gibi yerlere girmeden once aracda mutlaka yapılması gereken işlemler var .... ozellikle arac otamatikse ....

madem bazı uyarılar yapılıyor bir tanede benden gelsin

??? ??? ??? kesinlikle kuru asfaltta 4x4 modda gitmeyin ??? ??? ??? (Düz yol hariç)

ve lastik ebatlarını değiştirenler stepneyi değiştirmedikleri için farklı ebatta olupta araca takılan stepneyle kuru asfaltta düz yol bile olsa gitmeyin... ???

sabri yucel' Alıntı:
asfaltda 200 gecmeyin ;D 198 le radara girdim 2 misli ceza yedim ...
araci benim gibi off road amacli kullancaksaniz yarim metre camur su dere gibi yerlere girmeden once aracda mutlaka yapılması gereken işlemler var .... ozellikle arac otamatikse ....

Bu işlemleri biraz açıklarmısınız ? Ne gibi işlemler yapmalıyız ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

SON KONULAR

Geri