Action Sport Porya

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cavdare Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,222

cavdare

Kamp II
Mesajlar
204
Tepkime Puanı
7
Yer
ispir
S.a.
60 bin bakımı için servise gittiğimde birsürü sorun saydılar. En pahalı porya 600 civarları_rot mili ön fren balatası vs 1100 tl ek masraf çıkardılar. Şimdilik ek işlemler kalsın dedim. Balatada hyundai uyumlu diye biliyorum. Poryada da alternatifimiz varmı
"
 

Etiketler
Ynt: Action Sport Porya

A.s. abi hayırdır geçmiş olsun.
Poryalarda ne sorun çıktı?
Bende geçen gün 60 bin bakımı için fiyat aldim.
1000 tl dediler bütün yağlar (motor defransiyeller sanzimanlar) filtreler, Vantilatör kayışı degisecekmis, bikaç birsey daha söylediler bana çok geldi.
 

Ynt: Action Sport Porya

sanırım arazi işini biraz abarttım...gerçi 4*4 aracıda asfaltta kullanmak için almıyoruz..
1000 tl gerçekten çok demişler...
normal bakım periyodunda 40 binde şanzıman yağı-50 binde v kayışı 60 binde de diferansiyel yağları değişiyor.
benim km 57000 deydi...40 bin bakımını 45 bindeyken yaptırmıştım...50 bin bakımı yaptıracaktım 60 bin yaklaşmış ikisini birden yapalım dediler oda 600 civarı bir şey tutuyor(v kayışı-diferansiyel yağları- yağ-sakıt hava polen filtreleri)
motordan ses geliyordu gergi hidroliğindenmiş 150 civarıda o tuttu 750 tl verdim.
yürüre baktı porya gevşemiş değişecek rot mili rot başı fren balatası derken 1300 tl masraf dediler onları yaptırmadım..(aslında yürürle ilgili şimdilik bir sıkıntı yok ama bir kere aklıma soktular..yaptırmasam rahat edemem)
fren balatası serviste 260+kdv dışarda 50 tl...yine dışarda rot mili rot başı 60'ar tl...poryadan pek anlamıyorum..müsait bir zamanda sanayide bir gösterecem..başka bir aracınki uyarmı diye...serviste 500 küsür +kdv normalde diyar araçlarınki ortalama 100-300 arası imiş..300 e bulsam toplam işçilik dahil 600 ü geçmez...
muhtemelen bundan sonra mecbur kalmadıkça servise gitmiyicem...erzurumda bazı parçaları satan bir yer buldum...her parçayı dışarda bulabilsek sıkıntı kalmayacak..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst