Açık Hava Satışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Artur2001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,397
Ynt: Açık Hava Satışı

Hem ziyaret hem ticaret buna denir, muhteşem bir fikir.

Gezenbilir ayrıcalığı bir kez daha meydana çıkacak.

Etiketler

Sadece LR ile sınrılamayalım kendimizi bence.
Aracım olmasada büyük bir alanda etkinlik tertip edince alanı araçlara göre gruplandırıp yerleştirebiliriz.
Tabii çok büyük bir katılım olursa sorunlar oluşabilecektir.
Denemeden bilinmez.

Sadece LR parçaları değil elimizde bulunan diğer Doğa Sporları malzemelerini de satışa sunabiliriz.
Satılmasa bile yapılacak muhabbetler de günümüze renk katacak ve bizi bilgilendirecektir.

İzmir'de olmasaydım kullanılmış ve altı patlak dağ botlarımı satışa koyardım.
;D

" Sahibinden Görmüş Geçirmiş Dağ Botları " etiketi ile.

Mükemmel bir fikir. Bence de sadece 2. el ürünlerle sınırlamamakta fayda var.Mesela stickerdı araç içi aksesuardı vs. ne var ne yok kimin fazlası varsa getirsin. Biz Landçilerin ruhunda var arabaya yakıştırıyorsak alırız. :D
Saygılar ,Deniz.

reha' Alıntı:
Selamlar
bir tarih ve yer belirlemeye çalışıyoruz arkadaşlar.. reha

not: havaların gidişatına bakılırsa biraz zor olacak gibi ama...

Mayıs güzel olur gibi Reha Abi ancak çok fazla aktivite var önümüzdeki ay.

reha' Alıntı:
Selamlar
biz de Mayıs civarı diyoruz ama Nisan da zaten biraz fazla eğlenceli olur.. Artık parka mı? tshirt mü? ancak gününde belli oluyor ;-)

Abi Nisan bitti yahu, önümüzdeki senden bahsetmiyorsun umarım. :smiley:

Hadi ha gayret diyelim o zaman, bir el atalım konuya çabuklaştıralım diyeceğim.

Teknik olarak bende biraz zor gibi gördüm. Bunun organizasyonu duyurulması katılımın oluşturulması ::smiley: düşündürücü.

Ben varım diyorum şimdiden, bir hafta sonumu sizlerle geçirmekten çok memnun olurum, özledim sizleri hocam.

Selamlar.

Selam Burak
biraz önce hepbirlikte Tarabya daki alana baktık.. Bence iyi.. hem tuvaleti vs var , hem çay vs. satıyorlar, hem de önceden bildireceğimiz malzemeyi de (mesela kömür gibi) o gün getirir satarız diyorlar.

Kısmet ise sallı günü tekrar görüşeceğiz. Malum, ilk fikir 28Mayıs , bir fikir de 14Mayıs (havalar çok ısınmadan) ..
Ama şimdik takvime baktım, 14 Mayıs sanki fazla "yakın" gibi geldi bana...

Sonuç: sanırım becerebileceğiz bu işi ;-) reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR