Açık Hava Satışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Artur2001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,403
Ynt: Açık Hava Satışı

fıkır harıka takıp etmekte fayda var...evın deposu yedek parca dukkanına dondu ıncık cıncık atmaya kıyamıyorum

Etiketler

Herkese Merhaba,

Bu tip organizasyonların, düzenli aralıklarla yurtdışında gerçekleştirilmesi nedeni ile fikir çok güzel ve bizde de uygulanabilir diye düşünüyorum.
Bence herkes için hem güzel vakit geçirilecek, hem de herkesin işine yarayacak bir organizasyon olacaktır.

Kişilerin münferit olarak yer ve zaman konusunda anlaşmaları mümkün ama öneri forumda yapıldığı için, Gezenbilir adminlerinin bir organizasyon belirlemeleri, etik olarak daha doğru olacaktır bence.

Saygılar,

Barış

Merhaba,
Daha önce bu tarz bir satışı fifth gear programında görmüstüm.
Böyle bir organizasyon bence sadece LR sahiplerini değil bizim gibi LR tutkunlarının da ilgisini çeker.
takipteyim...

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Bu tip organizasyonların, düzenli aralıklarla yurtdışında gerçekleştirilmesi nedeni ile fikir çok güzel ve bizde de uygulanabilir diye düşünüyorum.
Bence herkes için hem güzel vakit geçirilecek, hem de herkesin işine yarayacak bir organizasyon olacaktır.

Kişilerin münferit olarak yer ve zaman konusunda anlaşmaları mümkün ama öneri forumda yapıldığı için, Gezenbilir adminlerinin bir organizasyon belirlemeleri, etik olarak daha doğru olacaktır bence.

Saygılar,

Barış
Bende Barış Bey e katılıyorum.
Gezenbilir Ailesi altında daha güçlü ve uzun ömürlü olur.

reha' Alıntı:
Selamlar
o zaman havanın güzel oldugu bir gün "güzel bir haber kampanyası" ile biraraya gelmek bence "olmayacak iş" degil.. reha

Reha Abi merhaba;

Eski bir konu ama şu an baya bi ilgi çekti. :smiley:

Neler yapılabilir ?

Yardım ve destekleriniz rica...

Sevgiler Burak

Arkadaslar
bu tip panayırların iyi bir tarafı da, biraraya gelmek .. satmadığımız bilgi/deneyimlerimizi (nereden ne aldık? yaptırdık?) paylaşmamız. Önerim, havaların biraz bulutsuz hale geldiği (sanırım, enin de sonun da olacak bu) bir pazar günü.. büyükçe bir alanda bir "piknik" düzenleyelim, bir köşesini de "garaj satışına" ayıralım.. ne dersiniz? reha

reha' Alıntı:
Arkadaslar
bu tip panayırların iyi bir tarafı da, biraraya gelmek .. satmadığımız bilgi/deneyimlerimizi (nereden ne aldık? yaptırdık?) paylaşmamız. Önerim, havaların biraz bulutsuz hale geldiği (sanırım, enin de sonun da olacak bu) bir pazar günü.. büyükçe bir alanda bir "piknik" düzenleyelim, bir köşesini de "garaj satışına" ayıralım.. ne dersiniz? reha

Merhaba Reha Abi,

Bence muhteşem fikir, mayıs ortası gibi havanın artık iyice bahara döneceğini varsayarsak; önümüzdeki 3 veya 4 hafta içerisinde bir tarih belirlenebilir sanırım.

Barış

Evet benimde çok dikkatimi çekti.
Fikir çok güzel.
Harika bir organizasyon olur. Herkes kendi standını açar.
Özellikle 4 5 yıldır off road yapan hemen herkesin, bir araçlık yedek parçası biriktiğine eminim...

Sadece araç parçaları değil, kamp malzemeleri, elektronik, olta vs.. her şey olabilir...

reha' Alıntı:
Arkadaslar

Çok isabetli olur Reha Abi ;

Ancak senin motivasyonun gerekli ;)

Selamlar.
Burak

Selam Burak,
yonetici arkadaşlarımıza da açtım bu konuyu.. Sanırım birşeyler becerebiliriz. Ben , ingilterede birkaç kez Land Rover panayırlarına katılma fırsatı bulmuştum. .Hakikaten çok eğlenceli oluyor. Canı isteyen, arabasının önüne açıyor "muşamba"sını,istediklerini (kullanılmış amortisör, çıkma kapı kulpu" aklınıza ne gelir ise.. Ben, eber ısıtıcımı oradan almıştım, hala zımba gibi çalışıyor). Kenarına da atıyor iskemlesini ve akşama kadar gelip geçen ile sohbet ediyor. Bunu becerebilirsek hakikaten çok eğleniriz bence ;-) tabii, eşlerimiz konuya nasıl yaklaşır bilemem "gene aldın getirdin süprüntüleri eve" diyebilirler ;-)
reha

eşlerimiz konuya nasıl yaklaşır bilemem "gene aldın getirdin süprüntüleri eve" diyebilirler ;-)
reha
[/quote]

Onlarıda getireceğiz abi
Yoksa birşey almak mümkün olmaz. :smiley:

Eğer uygun bir haftasonuna denk gelirse
Ben Ankara'dan kalkar gelirim valla
keyifli olur
S3 parçası olanlar da getirsin:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri