Açık Hava Satışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Artur2001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,403
Ynt: Açık Hava Satışı

reha' Alıntı:
Selam Burak
biraz önce hepbirlikte Tarabya daki alana baktık.. Bence iyi.. hem tuvaleti vs var , hem çay vs. satıyorlar, hem de önceden bildireceğimiz malzemeyi de (mesela kömür gibi) o gün getirir satarız diyorlar.

Kısmet ise sallı günü tekrar görüşeceğiz. Malum, ilk fikir 28Mayıs , bir fikir de 14Mayıs (havalar çok ısınmadan) ..
Ama şimdik takvime baktım, 14 Mayıs sanki fazla "yakın" gibi geldi bana...

Sonuç: sanırım becerebileceğiz bu işi ;-) reha
Haydi hayırlısı.. Bana 28 Mayıs daha uygun gibi geldi :smiley:

Etiketler

reha' Alıntı:
Selam Burak
biraz önce hepbirlikte Tarabya daki alana baktık.. Bence iyi.. hem tuvaleti vs var , hem çay vs. satıyorlar, hem de önceden bildireceğimiz malzemeyi de (mesela kömür gibi) o gün getirir satarız diyorlar.

Kısmet ise sallı günü tekrar görüşeceğiz. Malum, ilk fikir 28Mayıs , bir fikir de 14Mayıs (havalar çok ısınmadan) ..

vallahi süper fikir, uygulamaya geçerse daha da güzel olur... 14 bence de biraz fazla erken gibi duruyor ama siz bilirsiniz tabi...

ölüm kalım olmadığı sürece canı gönülden katılmak isterim

Hadi arkadaşlar kotarın bu işi.
Eski sandıklara ve depolara bakın bakalım kullanmadığınız ne gibi eski ürünler var.
Atıl durup tozlanacağına , başkasının elinde parlasın malzemeler.

reha' Alıntı:
Selam Burak

Elinize sağlık Reha Abi.

Tarih için nacizane fikrim 14 Mayıs çok erken gibi. Zira herkes işini ve malzemelerini ayarlayacak.
Bence Mayıs son haftasonu daha uygun gibi ama gene de siz bilirsiniz.

Yardıma ihtiyacınız var ise lütfen haber verin.

Selamlar.

Selamlar ;
Ankara'dan Oğuz ben . Her nekadar eş engelini aşıpta bir LR sahibi olamadıysamda böyle bir ortamda bulunmayı ve sizleri yakından tanımayı çok isterim.

Cok guzel olur, tarih uyarsa bende Ankaradan gelmek isterim. Elimde Classic icin cok parca kaldi aracimdan cikan.

Arkadaşlar
en sonunda hazırlıklarımızı tamamladık.. siz de durum nasıl? o kadar severek evinize taşıdığınız "ihtiyacınız olmayan" malzemeleri ayırdınız mı?
ilan linki: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75264.0

görüşmek dileği ile, reha

[attachment=1]

Gezenbilir B Ä° T  P A Z A R I.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri