Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ece Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,237

Etiketler
Ynt: Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

Umarım bu gayret bir işe yarar ve olumlu sonuç çıkar.
Bende bu önemli olayın altına imzamı attım, hayırlı olsun.

En son okuduğum gazete bilgisine göre şuanda çalışmalar mahkeme kararı ile durdurulmuş
ama giden gittikten sonra ne fayda.Bir milli park kapsamında ve düşüncesizce bir yapılaşma . bu kadar bilinçsizce bir yaklaşım olabileceğini hayal bile edemezdim ki şu yaşadığımız yüzyılda
gerçi zararın neresinden dönülse öpüp başa koyabilicek haldeyiz
Bence artık orayı rahat bırakmalılar rahat bıraksınlarki artık bir nefes alsın ve kendi yaralarını sarabilsin

doğayı küstürmeyelim artık kendimize
saygılarımla

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Abant veya benzeri yerler ZENGİN ARAP lara satılacağına yok olsun daha iyi.Nasılsa satın alanlar bizi o bölgenin yakınına koymayacaklar.
Kalın sağlıcakla.

Ne kebabı ne şarabı ne arabı ;D ;D ;D ;D

Suvari' Alıntı:
Arkadaşlar elektronik imza yoluyla bu katliama karşı sesinizi yükseltmeye davet ediyorum sizleri. Çünkü birileri rant uğruna para uğruna güzelim Abant'ı o doğa cennetini katlediyor. Lütfen destek olalım arkadaşlar. 1-2 dakikamızı ayırsak belki de bu olayın çözümü için bir adım atmış olacağız. Unutmayın bir ülkede en büyük ses, en büyük güç sivil toplumdur ve biz gücümüzü ne kadar yükseğe çıkartırsak eminim ki birileri bu olaya dur diyecektir. Şimdiden herkese teşekkürler.

Abanta Sahip Çıkalım

ABant Yok Oluyor

Musti bey; Abant'ta para uğruna yapılan şey nedir ben bunu tam olarak anlayamadım?

eski bir konu ,yaklaşık bir sene önceki mevzu.Güncel ise katılalım .selamlar.

ict3055' Alıntı:
Musti bey; Abant'ta para uğruna yapılan şey nedir ben bunu tam olarak anlayamadım?

Yol genişletme çalışması için yapılan harfiyat taşıma kaldırma faaliyetleri bedavaya olmuyor ki.

TezzMertek' Alıntı:
Yol genişletme çalışması için yapılan harfiyat taşıma kaldırma faaliyetleri bedavaya olmuyor ki.

İyide amaç yol genişletmek için birşeyler yapmak olsa, boluda yer mi yok?
Gider dağı hafriyatla kaldırır hemde kimse birşey demez...

Bence burada konu para falan değil...
Ancak Abant'a yapılanlara en çok karşı gelenlerden biriyim...
İkisininde çok ayrı şeyler olduğunu düşünüyorum.

Konu güncelliğini yitirmiş, eski vali gidince taşlar yerine oturdu. Sanıyorum ve ümit ediyorum en az zaiyatla konu atlatıldı.

Aynı konu hakkında 2 farklı yerde konu açılmış birleştirince konu güncel hale geliverdi İlhami bey,
:smiley:

Son durum nedir acaba oralarda .?

Amiyane tabirle; ''yorgan gitti, kavga bitti'' diyebiliriz.
Eski vali gittikten sonra, makam harici, dışarıdan sohbetini sevdiğim aynı zamanda il dahilinde orman işlerine bakan bir vali yardımcımıza rica ettim. Bindik benim arabama gittik. Daha önceleri kendimde alabalık avı ile uğraştığım ve Abant aynı zamanda köyümüzün yaylası olması hasebi ile eski halini ve yapılmak istenenlerin muhtemel kötü sonuçlarını dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Konu hakkında yeteri kadar kamuoyu baskısıda oluşmuştu zaten. Hatada ısrar edende kalmayınca, toparlanabildiği kadar toparlandı, en azından projenin ilerleyen aşamaları durduruldu diye biliyorum.

Güzel haber.

Doğaya dışardan müdahale her zaman uzmanların araştırma desteği ile yapılması gerekir lakin ülkemizde ben yaptım oldu kavramı sürdüğü müddetçe bu tarz olayları sürekli göreceğiz.
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR