Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ece Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,237

ece

Ana Kamp
Yer
istanbul
http://www.abantyokoluyor.com/
bir biyoloji öğrencisi olarak bu durumu şiddetle kınıyorum ve banada mail olarak gelen bu adresi burdanda duyurmak istiyorum.

Etiketler
Ynt: Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası

aramıza hoş geldin adres için teşekkürler gezenbilir ailesi olarak emin olabilirsin her türlü desteğe kendim adına hazırım siteyi imzalayıp ilk adımı attık

cok sey söylemek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyo :-X :-X :-X :-X :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :-X :-X :-X :-X :-X :-Xyakısmaz bize gezenbilir ci olarak....imzamızı attık...her türlü....

ece hanım bolunun kendi yaşayanları ilk başta tepkisini koymalı zamanında kızılderili bu konuda cok müçadele verdi kimisi deli dedi kimisi başka şey bergamada yapılan eylem gibi bir organizasyonunuz olmalıki ses getirsin bireysel yapılanlar hiçbir zaman sonuç vermemiştir.....sadece imza gibi bir yaptıtımsa bolu halkı toplanıp karşı koymalıki desteğide bulabilsin

insanı durdurmak insana kalıyo mutlaka virüse antivirüs...Şuanda bir kıpırdanma bir tepki mevcut zaten bilgin kadarıyla. şuanda yazılı ve görsel basında tepkileri takip ediyoruz ve umarım sonuçlarıda alınabilir.Nekadar geniş kitleye ulaşılırsa 1 kişi 2 kişi 3 kişi... bu kişiler 1 kişiye 4 kişiye 5 kişiye her kişi tepkisini ve üzerine düşeni yaparsa ben sonuç alınabileceğini düşünüyorum.Boluda olmak yada olmamak dünyanın neresinde olunursa olunsun genel geçer bir yanlış varsa yanlıştır ve doğaya zarar vermek orda yaşayan canlının yaşam hakkını elinden almak yada doğal dengenin bozulmasını hızlandırmak görünür bir yanlışlıksa bunu savunması yoktur kanımca.
ve ben umuyorumki en kısa zamanda sonuç alınıcaktır ama öncelikle bilinçlenmek önemlidir...

Merhabalar,
Arkadaşımız Abant yok oluyor demiş sadece Abantmı?
Kos koca bir ülke yok ediliyor on binlerce şehit kanıyla sulanmış topraklarında kendi sülalelerinden bir damla şehit kanı olmayanlar tarafından
Önce doğal yaşam alanlarını ve yaban hayatını yok ederler daha sonra insanlığı yok edecekler.Tek bildikleri yok etmek.
Duble yol vede HES dediler memleketi yediler.Binlerce canlıyı katlettiler, tabi birilerine servet kazandırdılar.
3. köprüyü yapacaklar İstanbul boğazına yapsınlar ben ve benim gibiler boğaz kıyısından giderken denizi zaten göremiyor.Bir avuç olan vede nereden kazandıkları ve vergi verip vermedikleri bile belli olmayan devasa arabalara binip koruma ordusuyla gezenler kısaca boğazda oturanlar seslerini çıkarmıyor ses çıkaran bazı STÖ ve bizim gibiler.Ben ve benimgibiler boğazdaki yerlerde oturup yemek yemeyi hayal bile edemez çeketimizi bıraksak o bile para etmez.Varsın boğazı komple kapatsınlar orda oturanın sesi çıkmıyor.
Boğazda oturan ve çocukları rahat etsin diye ben ve benim gibiler askerlik yaptık onlar servet yaptı yani onların güvenliği için biz nöbet tuttuk, onlar çocuklarını yurt dışında gönderdi bedelli askerlik yaptırdı negüzel.
Eğer birgün İstanbul B.Ş.B.Başkanı olursam boğazın her iki yakasınada en az 100 metre dolgu yapıp 3. köprüye sesi çıkmayanların denizle bağlantısını kesip minübüs hattı ve halka açık eğlence ve piknik mangal alanı haline getireceğim.O nedenle 3. köprü beni hiç ilgilendirmez.
Bu arada kesinlikle servet düşmanı değilim, kazancını belgeleyip adam gibi vergisini veren zenginin elini öperim.Aralarında azda olsa bu türler var temennim onların çoğalması.
Fakat bağlantı yolu denildimi işte orada duracaksın orası beni ilgilendirir, ordaki canlı beni ilgilendirir.Tıpkı Abant gölünün doldurulup yok edilmesinin ilgilendirdiği gibi.Ben ve benim gibiler Buğaz kıyısına gidemeyiz amma ormanlara, dere kıyılarına, göl kıyılarına gideriz.
İşte doğa için yapılacak her şeye varım hazırım.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Arkadaşımız Abant yok oluyor demiş sadece Abantmı?
Kos koca bir ülke yok ediliyor on binlerce şehit kanıyla sulanmış topraklarında kendi sülalelerinden bir damla şehit kanı olmayanlar tarafından
Önce doğal yaşam alanlarını ve yaban hayatını yok ederler daha sonra insanlığı yok edecekler.Tek bildikleri yok etmek.
İşte doğa için yapılacak her şeye varım hazırım.

Aynen katılıyorum abi :mad:
Halkın bilinçlenmesi ve doğruyu bulması için bağzı şeyleri inadına konuşup, insanların gözüne ve aklına sokmak 8)

Daha önce bu konuda defalarca eposta gelmişti, ancak imza kampanyasının nereye ulaştırılacağı konusunda bilgi yoktu.
Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusuna ek olmak üzere bir kampanya başlatılmış.
Tüm gezenbilir dostlarının bu imza kampanyasına katılması önemle rica olunur..
Sevgilerimle
Murat AYRAL
Karadeniz Ereğli

" Sevgili dostlar Abant'daki büyük ağaç kıyımına dur diyelim.

Lütfen sesinizi duyurun.

http://www.abantasahipcikalim.com/index.aspx?page=2

adresine girin.

İmzadan önce lütfen resimler bölümüne girip olan biteni gözlerinizle görün.
İmza kampanyasında sizin de adınız bulunsun.
'' Duyarlılığınız için teşekkürler " ..

Sevgili Murat Kardeşim.Ellisinden sonra (birazcık) bilgisayar öğrenmiş birisiyim.Fotoğrafları gördüm, şok oldum desem yeridir. İçim parçalandı. Ama bakıyorum katılım hiç yok. Yanlış anlaşılmasın, belki gözden kaçmıştır diyorum ben.
Uzun vadede o çevrenin göreceği zarar apaçık ortadayken neden bu tür bir katliam insan eliyle yapılıyor anlayamıyorum.Bu imza kampanyasına nasıl katılacağımı bilemediğimden ben de bir şey yapamıyorum.

Duyarlı olunacağı ümidi ile.
Selamlar, sevgiler ''Güzel İzmir'den''.

gözden kaçmış cidden.
İmzaladım ve ayrıca facebookda da paylaştım.

--

Derindeniz; Ana sayfada en üstte "İmza Kampanyası" yazan yere tıklayın. Açılan sayfada Adınızı soyadınızı mesleğinizi girin.. ve orada yazan kodu Güvenlik kodu boşluğuna yazın. Gönderin..

Duyarlılık adına teşekkürler sevgili Derindeniz1 & Esra hanım..
Umarım biryerlere ulaşılabilir somut olarak bu imza kampanyası ile..
Karadeniz Ereğliden sevgiler..

Arkadaşlar elektronik imza yoluyla bu katliama karşı sesinizi yükseltmeye davet ediyorum sizleri. Çünkü birileri rant uğruna para uğruna güzelim Abant'ı o doğa cennetini katlediyor. Lütfen destek olalım arkadaşlar. 1-2 dakikamızı ayırsak belki de bu olayın çözümü için bir adım atmış olacağız. Unutmayın bir ülkede en büyük ses, en büyük güç sivil toplumdur ve biz gücümüzü ne kadar yükseğe çıkartırsak eminim ki birileri bu olaya dur diyecektir. Şimdiden herkese teşekkürler.

Abanta Sahip Çıkalım

ABant Yok Oluyor

yok olmuyor oldu zaten yolu genişleten aklı evveller yazıklar olsun onlara. at pisliği kokusundan duramadık kampta iki gün sonra kaçtık

Bir Bolu'lu ve Resmi kurumda çalışan teknik personel olarak;
Abant'ta yapılan bu çalışmalardan en çok ben rahatsızlık duydum...

Ben oraya 6x8 cm granitte yürümeye gitmiyordum...
Ben oraya yürüyüş parkurlarında koşmak için gitmiyordum...
Ben oraya geceleri yol aydınlatması var diye gitmiyordum...

Ben oraya sadece hayatımda gördüğüm en güzel doğal alanlardan biri olduğu için gidiyordum...
Ve insanlarında o kadar yolu "aaa Abant'ta yürüyüş parkurları varmış gidelim görelim" "aaa Abant'ın yolları artık daha genişmiş, aracımızla daha rahat gölü turlayabilecez" dediğini zannetmiyorum...

Umarım diğer milli parkalara da aynısı yapılmaz...
Geçen 7 göllerde de 6x8cm granit, bazalt küp taşları görmüştüm...
Tamam onlarda doğal taş ama insan elinin değdiği yer ne yazık ki eskisi gibi olmuyor...

Sonuçta burlar bizlerin milli doğal parklarıdır...
Sadece o ilin, çevrenin insanının değil;
Dünyadaki tüm doğa severlerin sorunudur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR