Ynt: Abant Yok Oluyor - İmza Kampanyası
Merhabalar,
Arkadaşımız Abant yok oluyor demiş sadece Abantmı?
Kos koca bir ülke yok ediliyor on binlerce şehit kanıyla sulanmış topraklarında kendi sülalelerinden bir damla şehit kanı olmayanlar tarafından
Önce doğal yaşam alanlarını ve yaban hayatını yok ederler daha sonra insanlığı yok edecekler.Tek bildikleri yok etmek.
Duble yol vede HES dediler memleketi yediler.Binlerce canlıyı katlettiler, tabi birilerine servet kazandırdılar.
3. köprüyü yapacaklar İstanbul boğazına yapsınlar ben ve benim gibiler boğaz kıyısından giderken denizi zaten göremiyor.Bir avuç olan vede nereden kazandıkları ve vergi verip vermedikleri bile belli olmayan devasa arabalara binip koruma ordusuyla gezenler kısaca boğazda oturanlar seslerini çıkarmıyor ses çıkaran bazı STÖ ve bizim gibiler.Ben ve benimgibiler boğazdaki yerlerde oturup yemek yemeyi hayal bile edemez çeketimizi bıraksak o bile para etmez.Varsın boğazı komple kapatsınlar orda oturanın sesi çıkmıyor.
Boğazda oturan ve çocukları rahat etsin diye ben ve benim gibiler askerlik yaptık onlar servet yaptı yani onların güvenliği için biz nöbet tuttuk, onlar çocuklarını yurt dışında gönderdi bedelli askerlik yaptırdı negüzel.
Eğer birgün İstanbul B.Ş.B.Başkanı olursam boğazın her iki yakasınada en az 100 metre dolgu yapıp 3. köprüye sesi çıkmayanların denizle bağlantısını kesip minübüs hattı ve halka açık eğlence ve piknik mangal alanı haline getireceğim.O nedenle 3. köprü beni hiç ilgilendirmez.
Bu arada kesinlikle servet düşmanı değilim, kazancını belgeleyip adam gibi vergisini veren zenginin elini öperim.Aralarında azda olsa bu türler var temennim onların çoğalması.
Fakat bağlantı yolu denildimi işte orada duracaksın orası beni ilgilendirir, ordaki canlı beni ilgilendirir.Tıpkı Abant gölünün doldurulup yok edilmesinin ilgilendirdiği gibi.Ben ve benim gibiler Buğaz kıyısına gidemeyiz amma ormanlara, dere kıyılarına, göl kıyılarına gideriz.
İşte doğa için yapılacak her şeye varım hazırım.
Kalın sağlıcakla.