98 model grand cherokee

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ksksatan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,895

ksksatan

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
merhaba arkadaşlar bende 98 model bir grand cherokee var araç son zamanlarda ilk marşta çalıştırmamaya başladı şimdi ise ara ara 10 dk fazla hatta bazen hiç çalışmıyor ben aküdendir diye yeni akü aldım benzin pompası dediler ama işin garibi yeni aldığım testinide yaptığımız akü birden hiçbirşey açık degilken tamamen bitmiş araba takviye yapılırken tek seferde çalışıyor ama kendi aküsüyle tek seferde çalışmıyor sebebi nedir acaba arkadaşlar araba şarj oluyor 2 saat sürmeden akü boşalıyor bugün oldu oda ilk defa araçta açık hiçbirşey yok
 

Etiketler
Ynt: 98 model grand cherokee

Büyük bir ihtimal araçta kısa devre olup, aküyü boşaltabilir,motor sıcakken stop ettiğinizde motor tek marşta çalışıyormu,kutupbaşlarını ve şasi kablosunu kontrol etmenşzde yarar var.
 

Ynt: 98 model grand cherokee

kutup başlarına bugün arkadaşla baktık orda sorun yok şasi kablosuna yarın hemen bakayım kısa devre olduğundan şüphelendik bizde ama birden bire olunca acaba başka bişeymi oldu kısa devreyi ne yaptı acaba bide şimdi 10 dk önce arabaya indim bakmak için ne durumda diye yaklaşık 3 saattir kullanmamıştım akü boşalmamış bu sefer en son araç içindeki şalterleri degiştirdim yenilerini aldım taktım bi kere aylar önce sorun olmuştu içindekilerin hepsini degiştim acaba ondanmı şimdi boşalmadı gün içinde kaç defa denedik hepsinde boşaldı sigortalaran sonra ilk defa denedim
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,026
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst