94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marif01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,954
Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?..

memorian' Alıntı:
hocam evet 96 modeller makyajlı kasalar. önünde 4-5 ay varsa zaten bu seneden yırtmışsın :smiley: benim tavsiyem düşük fiyatlı zj lerin ucuz olmalarına aldanmaman, alacağın aracı güvendiğin bi yere iyice incelettirmen, hatta mümkünse bakarken zj tecrübesi olan birini yanına alman olucak. neticede amerikan bunlar, sorunlu bi araç bütçeni zorlayabilir. eğer ankarada bakıcak olursan ben elimden geldiği kadar yardımcı olurum seve seve

üstat 96 kararım olaak sanırsam. açıkçası bu araç adanada pek kullanılan rağbet gören bir model değil. satılık olan 3 5 tane var onlarda maşallah 94e bie 20binin üzeri diyorlar :D genel olarak ya ist. yada ankara ağırlıklı seçim yapacağım. adanada alacak olsam çevrem var motorcu kaportacı fakat jeep üzerine ne kadar deneyim sahipleri dersen orası muamma pekde anlayacaklarını sanmıyorum. gerçi adanada kullanıcı arkadaşlardan servis ve bakım tavsiyeside alınabilir.

Etiketler

arkadaşlar 96 zjde koltuklarla beraber göğüsün rengide sarı veya bej olan modelleri varmı. araştırıyorum ama pek raslamadım? :smiley:
bertan hocam bu arada ankarada tercihlerim arasında olacak. eğer ankarada bulursan affına sığınarak senden yardım talebinde bulunacağım :smiley: ilgin için çok teşekkür ederim.

yok hocam ne demek seve seve :smiley:. sen gelmeden önce haber ver yeter. bende çok deneyimli değilim ama elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabiki lafı olmaz. bir de sarıdan kastın tam nası bi renk? bende göğüs falan koltukların renginde ama rengin adını bilmiyorum böyle ağaç kabuğundan daha açık bi renk, hatta şimdi masanın üstünde durduğu için aklıma geldi pötibör bisküvi rengine benzer bişey. halılar tavan falanda aynı renk. kaplamalarda ahşap desen olunca çok şık duruyo var böyle modeller, bence siyah deri ve koyu plastik kaplama göğüslerden çok daha güzel bi hava katıyo

Çok teşekkür ederim üstat yardımların için. tam nasıl diyeyimki hocam böyle hardal rengi gibi yada somon rengi. daha doğrusu siyah ve gri hariç olan renkler diyeyim kısaca :smiley: şöyle bi baktım modellere 93 94 lerde var ama 96 modellerde göremedim gögüs genelde gri veya siyah döşemeler daha farklı. sana katılıyorum bu tarz renkler oldukça hoş görünüyor ve daha lüks bir havası oluyor.

hocam bahsetmiş olduğum renkler bu. fakat orda göğüs rengi gri olan 96 97 kasa zj ye ait. 96lar içinde göğüsde aynı olan bulamadım :smiley:

hocam demin sahibindende 96-98 arası zj ilanlarına baktım 125 tane zj den sadece iki tanesinde hardal rengi koltuk-göğüs kombinasyonu var. zaten bunlardan bi tanesi bulunması imkansıza yakın orvis edition. onunda koltuklarının rengi yeşil, bildiğin yeşil :D yani geriye kalıyo sadece bi tane, acaba o da sonradan mı boyattıı diye düşündüm ben rakamlar böyle olunca. ayrıca benim bildiğim kadarıyla 96-98 arası modellerde puf koltuk da yok (eklediğin son resimdeki)
bu arada ben uzun süre kendi aracımı 98 model zannetmiştim (her türlü hakarete göğüs gererim hak ettim ) dolayısıyla var sanıyodum ama 95 modelmiş benimki. aşağıya orvis editionun, diğerinin ve benimkinin resimlerini koyuyorum, tercih gene senin tabi

[attachment=1]
orvis edition
[attachment=2]
orvis edition

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

bulduğum tek 96 sonrası hardal

resimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 1997.jpg

resimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.jpg

resimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.jpg

resimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.jpg

resimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.jpg

üstat zahmet verdim sana yaa çok sağol araştırmaların için. orvis edition hiç hoşuma gitmiyor benim ya yesil ve sarı kombinasyonu hiç hoş değil. evet o son foto puf koltuklu olan 95 e ait. senin bulduğun 96 sonrası sarı olanın ilan kodunu falan biliyormusun bende bi baksam incelesem?
evet hocam senin edition oldukça hoş koltukların oldukça diri görünüyor hiç yıpranmamış gibi.

bu arada senin araçta sunroof varmı? varsa hemen anlaşalım :smiley: şaka bi yanada hocam sormamda sakınca yoksa sen 95 modeli kaça aldın? ve sana iyi kötü nekadara maal oldu? toplasan nekadar masref ettin?

Selamlar herkese ,
Mesela ben 13.500 e aldım aracı ama 1 ay kadar takip ettim . Aracı ilanını akşam 10 gibi koydular internete ve ben aradım direk . sabahta gittim baktım vs. Ben yanındayken bile 5-6 kişi aradı hatta aracı servise gösterip döndüğümüzde iki kişi de araca bakmak için gelmişti :D Bakımları yapan servis vasıtasıyla bile almak isteyen varmış ... Özetle sıkı takip çok önemli ...

Sonrasında : 2000 lira Lpg , komple yağ değişimi ve ufak tefek bakımlar 1000-1500 lira gitti . trafik , muayene vs dersek , toplam : 18 bine yaklaştı saırım . Kasko da 1000 ytl ye yapıldı ...

Ki bence ve forumda ki genel kanaatte düzgün bir zj için bu rakamların makul olduğu yönünde ...

önder abi senin araba çok güzel bayılıyorum takip ediyorum sürekli ama bana 5 numara büyük be abi yaa:smiley: ama 17 18 civarı düşünürsen hemen alayım :D şaka bi yanada yok abi yaa benim sınırlarım 16 17 civarı. yapacağım masrafıda hesaplıyorum vergisi şusu busu devri anca 18 gibi bi rakama netleşeceğim. keşke fazlası olsaydıda 5.9 düşünseydim :(

Önder bey ön tampon vinçle beraber size ne kadar maal oldu? ortalama olarak toplam fiyat montaj hariç maliyeti nedir?

marif01' Alıntı:
Önder bey ön tampon vinçle beraber size ne kadar maal oldu? ortalama olarak toplam fiyat montaj hariç maliyeti nedir?

vinç tabor 9k yaklaşık olarak 950 dolar,

ön tampon tek fiyatını bilmiyorum ;D

atilla özel yaptı. ön tampon ile beraber, arka tampon, rock-slider, sepet, koruyucular vs vs vs yapıldı. ama sadece ön tampon yaklasık 2000-2500 tl civarı.

benim aracın bana maaliyeti 34.000tl yi buldu. başka projem olduğundan satıyorum yoksa hayatta satmazdım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR