ben zj yi takasla aldım bundan önce alfa romeo 3.0 spider kullanıyodum trigger baskı balata gibi bazı masrafları vardı bir de aynı tür araç kullanmaktan sıkılmıştım artık (ondan öncede fiat coupe vardı çok benzeri). e herkes de aracını takas yapmak istemediğinden hele ki bilinmeyen bi alfayla, benim seçme şansım fazla olmadı takasa yanaşan 2-3 zj sahibinden biriyle el sıkıştık takasladık. benim alfayı adam masraflı haliyle sanırım 18e saydı, kendi aracı ilanda 24.500 gibi bişeydi ben üste 4000 verdiğimi hatırlıyorum yanlış olmasın toplamda o kadar gibi kalmış aklımda. yani 22 bin ytl gibi bişeye almış oldum pek ucuz diil modeline göre, ama inanır mısın yağını suyunu bile değiştirmedim daha, aldığım gibi kullanıyorum gazı fullemek dışında hiçbi masraf yapmadım (bi ara aküyü değiştirmiştim ama o vardı bende zaten) araç 197 bin mildeydi aldığımda, şu an 203 bin milde, yani km hesabına göre ortalama 10 bin km yapmış oluyorum sıfır masraf.. hatta bu süre içinde suyuna bile bakmadığımı düşünürsek bu aralar bi kontrol ettirmem lazım yağı suyu ne durumda, korktum birden
bir de aralık sonu almıştım aracı, şimdi hazirana giriyoruz 5 ay olmuş, 5 ay, her gün aktif kullanım, sıfır masraf, ve 95 model, herşey ortada yav aslında, aman şeytan kulağına kurşun.
bir de arada elektronik bazı ufak sorunlar çıkıyo, mesela bi ara arka stoplardan biri yanmıyodu, yine bi ara geri vitesten d konumuna alınca gaz pedalı sertleşiyodu, bazen teyp açtıktan iki dakka sonra ses veriyodu falan, ama garip bi şekilde bunların hepsi kendi kendine halloldu, ben hiçbi müdahale yapmadan, en enteresan tarafı da burası, bildiğin kendi kendine düzeldi hepsi