Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)
Süper bir kamp ve oyun olmuş,emeği geçen herkeze teşekkürler..Bu yıl Bolu gurubu olarak katılamadık,umarım önümüzdeki yıllarda buluşuruz..Bolu konusundaki tartışmaları da okudum ve açıkça üzüldüm,Her off-road severin yaşadığı sıkıntıları bizlerde ilimizde yaşadık.yaşıyoruz..(yasal izinler,bürokrasi,yerel halkın tepkileri) Bolu Aladağ'da yapılan off-road oyunlarının bu nedenlerle Ercova yaylasına gitmesinede üzüldük,Bolu off-Road Kulübü olarak.
Bizlerinde katkıları ile önümüzdeki yıllarda bu tür oyunların bir benzerini de Bolu'da hatta katılan ekiplerin illerinde de organize edilmesi,Böyle güzel ve dostluk kokan organizasyonların yılda bir defa ile kalmamasını ümit ediyorum.
Tuğsan arkadaşıma katılıyorum,Bu tür organizasyonlar bir kaç kişi ile olacak işler değil,her şehirde hatta bildiğim bazı ilçelerde bile off-road kulüpleri kuruldu son dönemlerde,ancak elini taşın altına atacak,cesur ve yürekli,bu spora gönül vermiş insanların organizasyon yapmak için daha çok çaba sarf etmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Eleştirmek işin kolay tarafıdır,organizasyonu yapmaksa emek ister,yürek ister en önemlisi bu işe gönül vermek ister,Tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum..