9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,759
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Fatih ve Aslı :smiley: sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
Tanışma faslı da hayli enteresandı aslında :D
Doğal olarak bilmeyen tüm arkadaşlar için açıklama : Fatihler ve ailem neredeyse yanyana oturuyormuş Yuvacıkta. ben cuma günü evin önünde arabamı temizlerken birden yolda durup Esra diye seslendiler. Tanımaz anlamaz gözlerle bakmış olacağım ki "Gezenbilir" dediler :D
Hem forumdan okumuşlar orada olacağımı hemde arabanın arkasında Gezenbilir stickerı var :smiley:

Bu forum daha nice nice süprizlere ve dostluklara gebe :smiley:
İyi ki var yahu.
(Fatih e not : Hamsi için bende sıradayım hemşo )

Etiketler

Cumhur arkadaşımın çektiği 2 kare.
Olayı ben görmedim ancak kimse yaralanmadan atlatıldığını duydum.
[attachment=1]
[attachment=2]

teşekkürler esra. bizde bu vesile ile tanıştığımıza memnun olduk. "komşu komşuyu gezenbilirden tanır " diye ata sözü bile önümüzdeki yüzyılda söylenecektir... arkadaşlar organizasyon olsun gerisini düşünmeyin. yeterki sezonu olsun hamsi bol... yiyin gari...
egemen bu arada o pozu çekmen için 20 sn kıpırdamadan beni öyle tuttun. unuttum sanma. (kabiliyet düşmanı fotoğrafçı kardeşim benim)
önder sanada sözüm olsun. en yakın zamanda yiyenbilir kısmında hamsileniriz...

metehan41' Alıntı:
teşekkürler esra. bizde bu vesile ile tanıştığımıza memnun olduk. "komşu komşuyu gezenbilirden tanır " diye ata sözü bile önümüzdeki yüzyılda söylenecektir... arkadaşlar organizasyon olsun gerisini düşünmeyin. yeterki sezonu olsun hamsi bol... yiyin gari...
egemen bu arada o pozu çekmen için 20 sn kıpırdamadan beni öyle tuttun. unuttum sanma. (kabiliyet düşmanı fotoğrafçı kardeşim benim)
önder sanada sözüm olsun. en yakın zamanda yiyenbilir kısmında hamsileniriz...

bol fıstıklı helvalar da benden...

sayın gezenbilirciler
extra foto görüp gözüne bayram yaptırmak isteyenler ;)

isoff un sitesinde de fotolar var hemde tanıdık simalarda mevcut iyi seyirler

http://www.isoff.org.tr/galleries.asp?ctID=18&RecID=90

orkun abi senin mutant şahlanırkende çekmişler ;D

Meşhur olmuşuz :smiley: tam karşıdaki kameranın görüntülerini bulmak lazım... TRT'nin görüntülerini bulabilen var mı_?

devrilen bendim

Süper bir kamp ve oyun olmuş,emeği geçen herkeze teşekkürler..Bu yıl Bolu gurubu olarak katılamadık,umarım önümüzdeki yıllarda buluşuruz..Bolu konusundaki tartışmaları da okudum ve açıkça üzüldüm,Her off-road severin yaşadığı sıkıntıları bizlerde ilimizde yaşadık.yaşıyoruz..(yasal izinler,bürokrasi,yerel halkın tepkileri) Bolu Aladağ'da yapılan off-road oyunlarının bu nedenlerle Ercova yaylasına gitmesinede üzüldük,Bolu off-Road Kulübü olarak.
Bizlerinde katkıları ile önümüzdeki yıllarda bu tür oyunların bir benzerini de Bolu'da hatta katılan ekiplerin illerinde de organize edilmesi,Böyle güzel ve dostluk kokan organizasyonların yılda bir defa ile kalmamasını ümit ediyorum.
Tuğsan arkadaşıma katılıyorum,Bu tür organizasyonlar bir kaç kişi ile olacak işler değil,her şehirde hatta bildiğim bazı ilçelerde bile off-road kulüpleri kuruldu son dönemlerde,ancak elini taşın altına atacak,cesur ve yürekli,bu spora gönül vermiş insanların organizasyon yapmak için daha çok çaba sarf etmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Eleştirmek işin kolay tarafıdır,organizasyonu yapmaksa emek ister,yürek ister en önemlisi bu işe gönül vermek ister,Tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum..

Teşekkürler İrfan bey; biz kulüp olarak eğer okuyanlar varsa (isoff geziler sayfasında)heryere gitmeye gayret ediyoruz,ama davet olmazsa yada biz birşeyler yapmaya çalışırken baltalayanlar olursa su son yaşadığımız intercity trophy olayı gibi elimiz kolumuz bağlanıyor.Buradan Bursa ekibinede seslenmek istiyorum,kılık kıyafetleriyle,hepbirlikde hareket etmeleriyle çok olumlu tepkiler aldılar ve Bursa artık çok yakın,güzel bir organizasyonla davet bekliyoruz bilgilerine.Bu arada bu her bölgemiz için geçerli yetrki davet edilelim.

Arkadaşlar su anda trt 1 de program yayınlanıyor haberınız olsun ben izliyorum

Son 5 dakikasina yetişebildim :( pazar gününe.... ctesi akşam çikmişmiyim?

Arkanda ufak tefek bir toyota vardı, sürekleyip gidiyordun. O kısmını izledim. Senden sonraki CJ aynı yerde kaldı çıkamadı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR