9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,595
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

MK51' Alıntı:
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık Fatih...

Yaptım bişeyler abi, filmi yapmak bişey değilde şu uygun codecle sıkıştırmak büyük zaman alıyo süre/kalite sağlamak için yoksa film biteli çok olmuştu...gezenbilirtv'ye adım adım ;D ;D ;D

Etiketler

Muhteşem olmuş Fatih, henüz sesli dinleyemedim ama görüntüler müthiş! Haklıymışın beklediğime deydi :smiley: Ellerine sağlık!

;D ;D ;D

daha iyilerini yapıcaz işallah arkadaşlar ;D ;D ;D

Sen iste yeterki, herzaman poz veririz ;D

Esas senin dana 44 e sualtı housing bağlayıp tosunu dereye sokucaz sen görüntüyü izle suyun altındada gezenbilir flaması yukarda senin danalar ön takım olacak dünyada tek olacak tek. Baba nasıl yaptınız diye tüm dünya sorucak.hayal etmekle başlar herşey ;D

Fatihcim sözlerimi geri aldım, özür ;D
Durdum durdum tam görüntüleri yükleyeceğin gün konuştum.
Gece etabını da gündüz etabını da tüm canlılığıyla izlemek yeniden aynı heyecanı hissettirdi...
Ellerine sağlık, çok güzel görüntüler :smiley:

parodi' Alıntı:
Esas senin dana 44 e sualtı housing bağlayıp tosunu dereye sokucaz sen görüntüyü izle suyun altındada gezenbilir flaması yukarda senin danalar ön takım olacak dünyada tek olacak tek. Baba nasıl yaptınız diye tüm dünya sorucak.hayal etmekle başlar herşey ;D

Mekanik kismi bana ait Sen geri kalani hallet, hemen başlayalim projeye ;)

SDC' Alıntı:
Fatihcim sözlerimi geri aldım, özür ;D
Durdum durdum tam görüntüleri yükleyeceğin gün konuştum.
Gece etabını da gündüz etabını da tüm canlılığıyla izlemek yeniden aynı heyecanı hissettirdi...
Ellerine sağlık, çok güzel görüntüler :smiley:

ya ya dimi dimi acele etmemek lazım ;D
müzik için casa evora,quenn ve yanniyle anlaştım 3milyon$ tuttu sağolsunlar epey indirim yaptılar
beğenmenize sevindim arkadaşlar eylemlerimiz devam edicek... 8)

adaşım ellerine sağlık. süper olmuş...gezenbilir üyesine yakışmış yani... be benziyor trt'ye.... gelecekte gezenbilir.tv kurulacak gibi... tekrar teşekkürler.

Videoların muzik seçimleride muhteşem ve dinlendirici , buradan şunu anladım bizim tosun yarışta pikniğe gider gibi gidiyor.. Bu yarışa ağır kaldı biraz, ben şu V8 işini hızlandırayım ;D gerçi benimde ilk yarışımdı ::smiley:

orku abi trt 1 de gorduk jeepini ya abi fazla yayın yapmıyor bu televizyoncular sinir ediyorlar adamı oto gundemdeydi sizin papuk ova yaylası herhalde sanırım eger yanlış degilse abi guzel goruntuler enguzel jeepi sectim bir senin arac birde willys m36 guzeldi abi 1943 model tam offroad aracı senin jeep de guzel tabi kib

Teşekkürler Jose kardeşim... Willys'i bende beğendim tipi tam yaramaz çocuk gibiydi :smiley:

fatiheline emeğine sağlık kardeşim.Çok güzel hazırlamış ve belli ki emek vermişsin. Bu arada ayrıca teşekkür edeceğim , beni de meşhur etmişsin (bir sahnede arka planda bagajı toplarken bir kaç saniye göründüm - figüran durumu yani ) ;)

daha kötüsü var ben hiç yokum hahahahahaha ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri