9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,595

Etiketler
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Suyu yiyen makine şişti.
DSC_0672.jpg

Toyota'nın yerine gelen CJ de sürüklenirken su yedi, bittabi sonuç aynı.
DSC_0705.jpg

Hava filtresi olmadığını suya girdikten sonra hatırlayan Niva, sonuçlarına katlanıyor.
DSC_0734.jpg

Söz konusu Niva'nın pilotu yarıştıktan sonra ateş başında hava filtresi olayını anlatıyor.
DSC_0757.jpg

Kaynar halde buharlı lokomotif tadındaki Reis28.
DSC_0786.jpg

Sırasını bekleyen Gültekin.
DSC_0816.jpg

bull' Alıntı:
lada motora su emdimi merak ettim doğrusu,deniz altı gibi dalmış çukura ???

Emmemiş. Lakin filtre haşat olmuş. Filtreyi atıp yola devam ediyor. Aynı Niva gece yarışa da girdi.
Geçen yıl Serkan Duran da girmişti bu çukura tezahüratlar eşliğinde, çıkardığı buhar miktarı onda da fazlaydı..

DSC_1013-1.jpg

DSC_0834.jpg

Bu abi gece ateş başında uyuyakalmış. Güneş bedenini ısıtıp üzerindeki çiğ eriyene kadar pozisyonunu boz(a)madı.
DSC_0839.jpg

Orkun CJ'nin makineye sıvı takviyesi yapıyor.
DSC_0878.jpg

Erdal Yaman kahvaltı tadında.
DSC_0915.jpg

Arda ile Serdar menemene dalmadan az evvel.
DSC_0916.jpg

CJ5'in kokpiti gerçekten keyifliymiş..
DSC_0923.jpg

Bu Willys (sanırım Zonguldak tayfasından) ortamdaki en sevimli cihazdı.
DSC_0166-1.jpg

DSC_0168-1.jpg

DSC_0169.jpg

DSC_0170.jpg

Reis28 gece etabının aksine gündüz görüş alanının netleşmesine paralel gazlıyor.
DSC_0242.jpg

DSC_0248.jpg

Sevtap start almak üzere.
DSC_0314-1.jpg

elleriniz dert görmesin........ ne fotolar varmış sizde meyer :smiley:

Uğur ve Orkun'un CJ'leri görünce gaza geliyorum valla.Bir tane edinmemek için zor tutuyorum kendimi.
Ah bir de hanım korkusu olmasa.- ;D

navaraextreme' Alıntı:
elleriniz dert görmesin........ ne fotolar varmış sizde meyer :smiley:

Daha da var. Ama muhtelif kompozisyonların varyasyonları. Yani misal senin Pazar sabahı Scout'un kaputu altındaki kablo hamlesinden de var 3-5. Tüm malzemenin arasından rastgele seçip koydum buraya. Bilehare Dr. Önder'e, Orkun'a, sana ve diğer arkadaşlara ilgili görselleri mail olarak iletirim..

Yapma Nadir Abi, 4. canavardan sonra korku kalmamıştır... 5'leyelim 5'leyelim..

mogzilla' Alıntı:
Uğur ve Orkun'un CJ'leri görünce gaza geliyorum valla.Bir tane edinmemek için zor tutuyorum kendimi.
Ah bir de hanım korkusu olmasa.- ;D

dostlar selamlar.
1 hafta üzerine bugün sayfaya girip inceleyebildim. bakıyorum bayağı resim eklenmiş. bendede biraz var. bende akleyim bari. ama cuma akşamı kamp gecesi bir olay atlanmış gibime geldi... hamsi tava... kırıldım yani... :(

güzel memleketim izmit-yuvacık... isoff'un ilk tabelaları buraya asılmış ( 10 gün geçti halen duruyor... )

311020081274.jpg

hareket vakti gelince... istanbullu dostları beklerken...

311020081277.jpg

akşam kamp ateşi hafif hafif harlanıyor... ohhhhhhhhhhhhhhh

311020081279.jpg

gel gelelim benim 4 kilo hamsi tava pişirme olayıma bakında içiniz gitsin biraz...

311020081283.jpg

311020081281.jpg

harlanan ateşin sonunda uçan kuşlar...

021120081294.jpg

hüseyin abi çay servisi yapmadı ama iyi co-pilot olmuştu.

021120081301.jpg

gündüz turlarımız... lastikleri kaşırken...

011120081289.jpg

011120081291.jpg

bizim hanımda artık bana araba vermez oldu. hep o kullanır oldu... :smiley:

011120081290.jpg

bendekiler şimdilik bu kadar başka gezilerde buluşmak üzere. kalın sağlıcakla...

fatih hocam hiç söylenmezmi o hamsilerin tadı hala damagımda elerine saglık etrafta bu konuyla ilgili muhabbet başladımı ercovaya varış ve senin bizleri güzelim hamsi tavayla agırlamanı anlatıyorum zaten ince düşüncen için tekrar tşkler

bir izmitli olarak mümkün oldukça uzaktan gelen arkadaşlara hamsi tava ve ardından pişmaniye ikramımız her zaman baki kalır inşallah... canımız sağ olsun yeter... her zaman hazırız... siz toplanın gelin bana 3-5 saat önce haber verin yeter. hazırlatayım balıkları.

O akşam Tanju abiyle iyi yuvarladık Tekirleri,bizde yoldan alabalık almıştık ama bende bu koku nerden geliyor demiştim,meğer dibimizdeymiş.Atık bidahakine otlanırım senden fatihcim.

metehan41' Alıntı:
ama cuma akşamı kamp gecesi bir olay atlanmış gibime geldi... hamsi tava... kırıldım yani... :(

Hamsiye dalma hamlesi yüzünden fotograf olayı yalan oldu Fatih.
Gerçi tadımlık girdim olaya ama karambolde fotograf mevzuunu atlamışım..

kim kızdırdı seni Fatih abi... :D
[attachment=1]

metehan41' Alıntı:
bir izmitli olarak mümkün oldukça uzaktan gelen arkadaşlara hamsi tava ve ardından pişmaniye ikramımız her zaman baki kalır inşallah... canımız sağ olsun yeter... her zaman hazırız... siz toplanın gelin bana 3-5 saat önce haber verin yeter. hazırlatayım balıkları.

o ne güzel hamsi öyle ;) biz yetişemedik cuma akşam ki ziyafete ama metini duyduk...

fatih hamsi sendense pişmaniyede benden olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR