89 Beyaz Defender110 Toplayamadan Satıcam Sanırım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydn79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,841

aydn79

Ana Kamp
Yer
istanbul
Herkeze selamlar,

Yakalaşık 1 ay önce 89 model beyaz defender110 2,5 düz dizel sahibi oldum...
Aslında pick-up hatasıyım...
En son dedimki benim arabam 2007 ve üstü otomotik suzuki jimny...
Aylarca aradım kafamdaki jimny bulamadım...
Günlerden birgün bir defender110 buldum,gittim,aldım...
Defender bir araba değil,bir tutkuymuş sahip olunca anladım...
ve şimdi...
ve bugün...
Aracımın hidrolik direksiyonu yok...
Tavan döşemesinin hiç bir parçası...
5.kapının trimi yok...
Koltuk döşeme yapılacak...
Şnorkel...
Tavan sepeti...
Vinç...
Dif.kilidi...
Lastik+jant+yükseltme...

Ne yapmalıyım şimdi kararsızım...
Satıp jimny mi almalıyım,yoksa bununla devm mı etmeliyim...?
Defender110 mu Jimny mi...?

Etiketler

Ynt: 89 Beyaz Defender110 Toplayamadan Satıcam Sanırım

resmınıde paylassaydınız daha ıyı olurdu sonucta defender dıpsız kuyu gıbıdır 5000 tl de harcanıp kullanılır 50000 tl de harcanıp kullanılabılır ama defender arazıde rakıp tanımaz masraf edıceksenız bence defender ı toplayın senelerce bının derım

fiyati nedir aldiginiz aracin ? offroad yapicakmisiniz ? bence yaz mevsimi geldi snorkel in acelesi yok vinc difaransiyel kilidinin acelesi yok. suan kullanicaginiz aracin yururune harcayin derim ben.harcicaginiz para da az degil onuda bilin nerden baksan 10bin liraliksiniz suan :smiley: satip bi jimny e butce yetiosa alin ama defender a harcayinca daha fazla zevk verir arazide jimny dede kafaniz rahat olur bi masraf edersiniz yukseltme kiti dif lock lastik snorkel yeterli olacaktir daha yeni arac sonucta fazla arizasi olmaz defendera nazaran ama kucuk :smiley: defender yayladir :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

sat kurtul eğer gözünde büyüyorsa. Hem defender alıp ,gözün jimmy'de kalmışsa yol yakınken dönün.

Tekrar merhaba,

2 hafta önce ikitelli otokar merkez servise uğradım tesadüfen...
4 teker üzerinde iki şase demiri ve 1 ruhsat vardı sadece.Servis elemanına sordum ne nedir diye,sıfırdan sıfır parçalarla toplanaca dedi...
Sıfır pırıl pırıl parçalarla yeniden var edildiğini hayal ettim o an...
İşte o zaman defender'a aşık oldum...

Dostum sözünü ettiğin yer üzgünüm ama gözümde 5 kuruş etmiyor. Far koruması metali sordum bilgisayarda 10 dalika aradılar bulamadılar. Kayalardan telefonla bile alabiliyorsun.

Aracım şuan esenyurt fatih oto sanayi sitesinde bulunan garjım oto...
Orada sevgili sinan bey defender'ımın fren bakımlarını yapıyor.
Direksiyonda da boşluk var yolda gezme yapıyor...
Sinan beyin kendisinde de defender var,bahçeşehirden bazı arkadaşlaarımız da oraya getiriyor araçlarını gördüğüm kadarıyla...
Bu yüzden içim rahat aracım emin ellerde...

İkitelli otokar servisinde çalışanlarda demişti zaten,kamu araçlarını bakımından fırsat bulamıyoruz bizim gibi müşterileri için dediler...
Onlarda Kayaları önerdiler bana.Britpart adında land roverin yan sanayi ürünleri yapan marka daha ucuzmuş...
Biz otokar olarak orjinali getirtiyoruz ve üzerine kar koyup satıyoruz dediler...
Hem otokardan hemde kayalardan toptan fiyat almanızda fayda ver dediler....Teşekkürler onlara...

bahcesehirden oraya giden defender bilmiorum ben ya :smiley: bahcesehir offroad dan oraya giden de yok.genelde ismen olmasa da hepsini gorurum hatta sahibi yoksa incelerim :smiley:

Bu arada ben hem türkiye hemde bulgaristan vatandaşıyım...
Bulgaristanda lr defender için offroad ekipmanları satan yerler var...
Oradan da fiyat araştırması yapıcam...
Exmoor trim
terrafirma
Gibi markaların distribütörleri olabilirler emin değilim ama sitelerinde var bu markaların katalogları...
Ayrıca Arnavutlukta da bir arkadaşım var Tiranda aksesuar ve ekipman satan yer var oranın da fiyatları gelecek birkaç güne..

Yinede tahminimce bu lr işinde Kayalar 1 numara...
Ne zaman o tarafa işim düşşse kapısında en az 2-5 defender görüyorum ben...
Hatta bu pazartesi Bahçeşehir ofroad kulubu stickerli araç var dı orada...
Yinede benim içim rahat adam yıllardır defender kullanıcısı bu araçların her eksiğini kusurunu bilen o adamdır...
Hem kullanıcı hem tamirhanesi var...
Rahat rahat içim rahat,defender'im emin ellerde...

nerden bahsediosunuz acaba ? kayalardan mi ? esenturttan mi ? ayrica para kazanmak icin yapicagin en guzel sey bulgaristan dan kapi getir :smiley:

Esenyurttan bahsediyorum Garajım...
Defender'im için her gece 02:00 ye kadar nette parça aryrum,tamirci arıyorum...
Jimny'im olsaydı götür Becceye ekipmanlar yapılsın,takılsın.Her gec erkenden yat uyu,uykunu al sanah dinç kal....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR