89 Beyaz Defender110 Toplayamadan Satıcam Sanırım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydn79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,848
Ynt: 89 Beyaz Defender110 Toplayamadan Satıcam Sanırım

Defender'ımın ilk günleri...

def1.jpg

def2.jpg

def3.jpg

def4.jpg

def5.jpg

Etiketler

hahaha bunlar hic bana gore degil :smiley: esenyurttakini de ilk defa duydum.bizden kimse gitmio ama bi ugruycam dediginiz yere gidenler kimmis merak ettim :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu şekilde aldım daha hiçbirşey yaptırmadım...
Kaça almalıydım bunu?
Bu şekilde satarsamkaça satarım...?

İlk önce tavan döşemesi ve arka kapı döşemesi lazım bana (trimler) kullanılmış,çıkma alıp taktırmak istiyorum sıfır değil...
Nerden bulabilirim,kimler fiberden yapıyor veya çıkma olarak satıyor...?
Bu arada tavan sepeti için araştırmalarımda en güzeli İzmitte Zafer&yunus bager kardeşler varmış,en güzel model onların tasarımıydı.
Dün aradım zafer Bager'i 2 yıldır yapmıyorum dedi,boş zamanlarımda habi olarak yapmıştım dedi...büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

defender icin eski topiklere bakarsaniz bi tanesinde ben paylasmistim komple distan rollbar gayet yakisiklibdiruyodu araba ayni zamanda orjinalinda olan bir urun.balikesirde yaptirmistim ben.biraz arastirirsaniz goruceksiniz.

Tavan sepeti ve şnorkelle işe başlıycam ama bi türlü kafama göre bulamadım...
Safari tip istemiyorum,Huma da mantec vardı yeni model onda da stokta yokmuş...
Eski tip snorkel takmak istiyorum aslında...yada Mantec bulabilirsem...
Çıkma,kullanılmış eski tip defender snorkel acilen bulmam lazım...
Tavan sepeti, için önerilerinizi bekliyorum...
Kimlerin tasarımları daha güzeldir...?
Kareşiniz yardımlarınızı bekliyor...

Oğuzhan 23000 tl ye yemi defender sattı ki akıllara zarar. Hem arabada yok yok. Hem de çok diri araçtı. Satmak için yapacaksam ona göre yap. Yoksa zarar edersin.

Eski konuları okuyorum tek tek...
Kayalara gidemezken balıkkesire nasıl giderim ki...
Zor geliyor çok....

Siteye koymadı. Ayağa düşürmez malını. Millet lambur lumbur konuşur. Ama kar edecem derken zarar etme sans son tavsiyem. Yapıp kullanacağım dersen yap. Zararını kullandığına sayarsın.

Amacım topla+sat değil...
İçime sinen ekipmanlı bi araçla kah caddelerde kah orman yollarında yol almak...

O zaman hiç düşünme. Bütçeni belirle. Önceliklerini düşün. Aracın yürüyeni ve motoruna öncelik ver. Sonra içine giriş (bence tavanı ve torpidoyu en sona bırak) sonra vinç şnorkel vs.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR