Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz
Görüştüğümüz bir kaç arkadaştan sonra bazı doğrularımız değişti,diffler için değişiklik yapmak isterken 41/10 oranının doğru bir oran olduğu oynanmasına gerek olmadığını öğrendim,arkalarda zaten sıfır alınmış şapkalı aksların dana 44 demek olduğunu öğrendim,böylelikle difflerdeki değişiklik fikri rafa kalkmış oldu,Araçta elektronik ateşleme,westernhose ve hidrolik debriyaj değişiminin daha gerekli olduğu konusunda bilgiler aldım,hidrolik debriyaj ı yaşadığım şehirde yapabilecek usta varmıdır bilmiyorum en önemli sıkıntı bu zaten,birde bir kısım 2.5 inç yükseltme kitini önerirken bir kısımda 4 inç in doğru olduğunu söylüyor 35 lastikler için bu konuda doğruyu bulamadım henüz,yaman jeep ve tar oto nun yapmış olduğu kendi araçlarına baktığımda 4 inç kullanmışlar,benim aracımda kullanılan yükseltme takozlarını iptal edip sadece yükseltme kiti ile aracın süspansiyonunu daha yumuşatma peşindeyim,ne derece doğru düşünüyorum bilmiyorum ancak bazı ustalarımız 2.5 inçi doğru buluyor bu kez yine takoz kullanmak zorunda kalacağım sanki...