750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Burak DEMİRAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 471,630
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak:

Ustaya yeni WEB sitesi yapıyorum, ücretsiz olarak. Aynı zamanda sicil onayları tamamlanmış. Yakın zamanda sahiniden de kendi markası ile yer alacakmış.

Ve usta, Gezenbilir bu grubumuzdan geldiğini belirten herkese elinden geldiğince ücretsiz yardımcı olabileceği konusunda söz verdi.

Herkesin bilgisine.

Sevgiler,

Etiketler
Kavak kontranın kaplaması çok şık olmuş.. Değişik renklerde ilerde çalışılabilir..
Ocak lavabo isteğe göre yapılabiliyor oda süper...
Demirak kardesim emeğine sağlık sende uğraşıyorsun.. Ben Ankaradayım yakınlarda olsam gelirdim görmeye..

osmankk
Karavanınız hayırlı olsun.. Güle güle kullanın.. Karavan hakkındaki görüşleriniz neler? Neden tercih ettiniz? İç dizaynı kullanışlımı?

Fiyat olarak umarsan 3.60 ı kaça aldınız?

Benim bütçem kısıtlıydı. 45+KDV'ye aldım. İkiz çocuklar 4er yaşında. 4 kişi kullanacağız. Ağırlıklı olarak haftasonu kullanımı olacak. Karavan tecrübem de yok :smiley: ERBA 4.10 / Carabinata (XL) / Umarsan Rena 360 arasındaydım.

Diğer markaları çeşitli sebeplerden dolayı eledim.

Bence kendi klasmanında artıları ve benim tercih sebeplerim:
1. Baz fiyatın içinde gelen kaliteli donanımlar ve aksesuarlar.
12V İthal buzdolabı, ithal 12V Musluk ve evye, Karavana özele camlar sineklik ve güneşlik her cama dahil, Alko 1000 kg'lık frenli şaşe.
2. Fiberglass gibi dayanıklı bir malzemeden yapılmış olması (Yatların teknelerin yapıldığı malzeme)
3. Firma sahiplerinin müşteriyi sadece yolunacak kaz gibi görmemeleri,iyi niyetli gözlemlediğim tavırları
Örneğin: Ekstralar için bayi fiyatlarını sunuyorlar, kendi ekipmanımızı seçmemiz durumunda da getirip montajına yardımcı olacaklar
4. O1 Belgesi ile alacağımız şekilde anlaştık.
5. İçeride isteğe bağlı yerleşim/ranza gibi değişiklikler yapabilecek olmak
6. Firmanın fiber ve kara araçlarına üretim alanlarında uzun yıllardır faal olması

Eksileri
1. Yeni ürün ve karavanda yeni bir firma, satış adetleri düşük, standartları henüz yok, henüz O1 yok
2. Ön koltuk takımı otururken iyi bir alan yaratmış ancak yatak olduğunda eni nispeten dar

Benim bütçem kısıtlıydı. 45+KDV'ye aldım. İkiz çocuklar 4er yaşında. 4 kişi kullanacağız. Ağırlıklı olarak haftasonu kullanımı olacak. Karavan tecrübem de yok :smiley: ERBA 4.10 / Carabinata (XL) / Umarsan Rena 360 arasındaydım.

12V İthal buzdolabı, ithal 12V Musluk ve evye, Karavana özele camlar sineklik ve güneşlik her cama dahil, Alko 1000 kg'lık frenli şaşe.
2. Fiberglass gibi dayanıklı bir malzemeden yapılmış olması (Yatların teknelerin yapıldığı malzeme)
3. Firma sahiplerinin müşteriyi sadece yolunacak kaz gibi görmemeleri,iyi niyetli gözlemlediğim tavırları
Örneğin: Ekstralar için bayi fiyatlarını sunuyorlar, kendi ekipmanımızı seçmemiz durumunda da getirip montajına yardımcı olacaklar
6. Firmanın fiber ve kara araçlarına üretim alanlarında uzun yıllardır faal olması

Eksileri
1. Yeni ürün ve karavanda yeni bir firma, satış adetleri düşük, standartları henüz yok, henüz O1 yok
2. Ön koltuk takımı otururken iyi bir alan yaratmış ancak yatak olduğunda eni nispeten dar

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın Osman bey..

Hayırlı olsun karavanınız. Görüntü ve donanım olarak gayet güzel bir alternatif oldu Umarsan 360. Ben de 2 çocuk ile 750 altı karavan düşünüyorum. Fotoğraflarda ve izlediğim video da sabit yatak biraz dar gibi gelmişti. Sabit yatak 2 yetişkin için yeterli genişlikte mi? Banyoda tavan havalandırması var mı? Birde Face te yazdıklarında henüz O1 almamışlardı. O1 belgesi verecekler mi size?

Teşekkür ederim, Arka yatak eni bir kanatta 110 bir kanatta 130 , ön taraf da aynı şekilde (emin değilim :smiley: ) Banyoda tavan havalandırması fuara yetişmemişti ama olacak bazda var
O1 ile anlaştık doğrudur

Eksileri
Hocam hayırlı olsun. firmanın yeri nerede nasıl sipariş verdiniz?

@osmankk

abi tekrar hayırlı olsun. Bir kanat 110 diğer kanat 130 dediğini anlamadım?

Bana firma 2 yatağın aynı ebatta olduğunu ve enin 1.15 olduğunu söyledi ama?

Teşekkür ederim üstad, arka yatağı ölçtüm tam kare değildi, yamuk gibiydi. Mutfak tarafında 130 ölçtüm. Tuvalet tarafında 110 ölçtüm.

Ranza yaparız dediler ama arka taraf tek yatak olunca çok güzel bir alan / oda olmuş çocukları yanyana orda yatırayım diyorum :smiley:

Önde de Mutfak tarafı daha uzundu, kapı tarafı daha dardı ama kaç ölçtüm hatırlamıyorum :smiley:

Açıkcası benim kayınbirader daha ilgili onunla beraber aldık 2 karavan :smiley: O geneline baktı ölçtü biçti benim de içime sindi :smiley:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Degerli arkadaslar.
Herkese merhabalar.
1 sene içerisinde bir karavan dusunuyorum kismetse. Karavani daha cok hafta sonu kis mevsiminde kullanacagim.
Asagidaki sekilde bir uygulama ile soguk gunlerde hem isinma,hemde gorsel olarak bir şömine soba uygulamasi yaptirmak istiyorum.
Sayin @Demirak Hocam acaba orhan usta boyle bir calisma icin yardimci olabilir mi. Fikirlerini paylasan herkese simdiden tesekkur ederim.
Screenshot_20200128-000619_Chrome.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri