codename1907
Kamp II
Saly ya da Uncle mı diye seçim yapmak gerekseydi hangisini seçerdiniz ?
Erba 5,25 kullandımMerhaba. Son zamanlarda 4 kişilik 750kg altı karavan arayışı içerisindeyiz.Ortiz modelini beğeniyorduk ama ön cama bile opsiyon diyip ekstra para istiyorlar.Karavanı ilandaki fiyat ile aldığınızda tabuttan farkı olmuyor.2 kişilik çıkacak diyorlardı onu da 750kg üzeri çıkarmışlar.Nasıl bir pazarlama tekniği anlamadım ben.750kg üzerine çıkacak olsak zaten gider ikinci el ithal alırız camına kapısına ekstra para ödemeyiz.
Şuan Erba 4,10 modeline yoğunlaştık.Bu karavanı kullanan var mıdır? İnternette bu markayla ilgili pek yorum bulamadım.Veya sizin önereceğiz bir karavan var mıdır? Bütçe maksimum 50bin.
Bizim aile 3 kişi, ben ve eşim kamu personeli olduğumuz için tatillerimiz yıllık izin ile sınırlı. Yılda maksimum 30 gün tatil yapabiliyoruz. Uzun yıllar sorun/sıkıntı çıkarmayacak, rahat bir karavan arayışı içindeyim. 4x4 aracım var, çekme konusunda sorun yaşamayacağım. Ağırlık olarak 750 kg altı ve O1 belgesi olması tercih sebebim.
Başoğlu Uncle ya da Junior ve Carpento hem benim hem de eşimin beğendiği modeller. Fiyat konusunda illaki şu rakam olsun gibi bir düşüncem yok. Yukarıda belirttiğim gibi sıkıntısız, sorunsuz, rahat ve 750 kg altı karavan almayı düşünüyorum.
Ayrıca en küçük bireyimiz 3 yaşında. Caretta Junior yeterli olur mu ?
-------------------------------------Başoğlu Uncle ya da Junior ve Carpento hem benim hem de eşimin beğendiği modeller. Fiyat konusunda illaki şu rakam olsun gibi bir düşüncem yok. Yukarıda belirttiğim gibi sıkıntısız, sorunsuz, rahat ve 750 kg altı karavan almayı düşünüyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------Erba 5,25 kullandım
Erba artık işi standarta oturttu
Bir sorun yaşamadım
Çoğu kişi de halen kullanıyor
Ancak 5,25 çok ağır
4,10 gerçekten 750 kg civarındaysa ve O1 belgesi de veriyorsa bence şu an en iyi seçenek erba
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
----------------------------------May 3600 de 01 belgesi var
MayMay 3600 de 01 belgesi var ve ağırlığı 680 kg civarı. Ekstra takılacak güneş paneli ve yük ile 800 kg anca olur bence. Fiyat olarak da 35 bin tl yazmışlar. Ranzalı 4 kişilik bir model. Sizce nasıl bir karavan ?
@ayhan_41
Carpento'da karavan camı kullanıyor. Caretta'nın opsiyonel ön camı da karavan camı. Mutfak ve ranza camları sürgülü.
Carabinata da O1 belgesi yok, yanlış bilmiyorsam. Birde boyut olarak en küçük. Kapının arkada olması güvenlik zaafiyeti.
------------------------------------Fakat ERBA mı, BAŞOĞLU mu derseniz,
BAŞOĞLU Türkiyedeki en tecrübeli, bilgili karavancıdır.